kaya77_3 28.09.10, 15:13 Planuje impreze komuniną i brałam pod uwagę hotel salvator. Czy ktoś korzystał z usług z tego hotelu. Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diswing Re: hotel salvator ul. Powstańców 29.09.10, 13:54 Moja koleżanka robiła tam komunie na prawie 100 osob i było ok. Niezbyt drogo jak na lokal. Ale jezeli chcesz cos super do polecenia to Galop w Zielonce, ewentualnie ToTu (ale to miejsce na bardzo kameralne przyjecie, chodz etem ze znajomymi i maja pycha jedzonko) :) Odpowiedz Link Zgłoś
morre Re: hotel salvator ul. Powstańców 29.09.10, 14:02 Aż kawą się zachłystnęłam toż to wesele a nie komunia. Podwyżek Tuska naród nie odczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya77_3 Re: hotel salvator ul. Powstańców 29.09.10, 14:24 dzięki za inormację :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: hotel salvator ul. Powstańców 29.09.10, 14:52 Witaj My robiliśmy w Salwadorze chrzciny córki we wrześniu 2007 roku. Generalnie nie ma się do czego przyczepić, było to co zamówiliśmy, z tego co pamiętam było tanio. Ale chrzcin drugiego dziecka już tam nie będziemy wyprawiać... Odpowiedz Link Zgłoś