mbwa-mwitu 21.10.10, 18:40 Dlaczego o godzinie 18.20 kiedy jest juz ciemno, ludzie wpadaja na siebie a wyjezdzajace z bocznych uliczek samochody nie widza pieszych, cala ulica Powstancow jest nieoswietlona?? Wladze oszczedzaja na pradzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mefiko Re: CIEMNO na Powstańców ! 21.10.10, 18:51 I to jest pytanie na forum?? Boże, w tej chwili w prawie każdym wątku pojawia się słowo WŁADZA lub BURMISTRZ. Chore to jest. Weź człowieku zadzwoń do Straży Miejskiej, a nie "sensacyjny" wątek na forum zakładasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mbwa-mwitu Re: CIEMNO na Powstańców ! 21.10.10, 19:39 Chory to jest agresor, który masz włączony. Przejdź się na spacer to Ci przejdzie. Nie muszę mieć telefonu, nie muszę znać numeru, ale skoro forum aż kipi od przedwyborczych tokowań, to jest nadziej, że ktoś zna odpowie na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_wyjadacz Re: CIEMNO na Powstańców ! 21.10.10, 20:49 mbwa-mwitu napisała: > Dlaczego o godzinie 18.20 kiedy jest juz ciemno, ludzie wpadaja na siebie a wyj > ezdzajace z bocznych uliczek samochody nie widza pieszych, cala ulica Powstanco > w jest nieoswietlona?? Wladze oszczedzaja na pradzie? A widziałaś kiedyś czarne na czarnym? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pietrucha334 Re: CIEMNO na Powstańców ! 21.10.10, 21:16 Około 2 m-cy temu wykonałam telefon do urzędu miasta i zwróciłam im uwagę co do oświetlenia ul Powstańców - z tym, że wtedy chodziło o zapalone latarnie w ciągu dnia (światło było włączone od rana/nocy/ do mojego tel, czyli około 14tej). Osoba za to odpowiedzialna podziękowala mi za uwagę i światło wyłączyli - podobno prace konserwatorskie trwały (?-dziwne). Może i tym razem coś im się "przydarzyło" skoro nie zapalili latarni. Jestem zdania,że należy (grzecznie ale) zdecydowanie zwracac uwagę odpowiednim osobom, żeby mieli świadomośc, że nam to przeszkadza lub uważamy coś za marnotrawstwo. Pozdrawiam forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś