Dodaj do ulubionych

Nie zdążyłem pozwać Chibowskiego

19.11.10, 23:41
Za te bajki jakie napisał w ostatnim gońcu ząbkowskim, nie wiem czy chociaż jedno zdanie napisał prawdy o mnie

Dlaczego takie kłamstwa pojawiają się pod koniec kampanii, aby nie dało się ich sprostować i udowodnić tego w sądzie wyborczym. Gdybym chciał się teraz sądzić cywilnie z Chibowskim to pewnie ze 2 lata, więc odpuszczę.
Obserwuj wątek
    • el_caminino Re: Nie zdążyłem pozwać Chibowskiego 19.11.10, 23:46
      Piotr Uściński napisał: Gdybym chciał się teraz sądzić cywilnie z Chibowskim to pewnie ze 2 lata, więc odpuszczę.

Człowiek honoru by nie odpuścił.

A poza tym "fajnie", że znowu zajrzał Pan na forum wtedy, kiedy Panu wygodnie.
    • lisu-pl Re: Nie zdążyłem pozwać Chibowskiego 19.11.10, 23:46
      Piotr Łaskawca... Ja bym nie odpuścił.
      To jak z tą wodą? Dalej woda w ustach?
    • 199_plac_hallera Re: Nie zdążyłem pozwać Chibowskiego 20.11.10, 00:15
      Chylimy czoła przed człowiekiem honoru - tak głęboko, że aż a znajdziemy się w kanalizacji. A tu niespodzianka... deszczówka płynie do Warszawy :)
      • lenek51 Re: Nie zdążyłem pozwać Chibowskiego 20.11.10, 13:33
        Nie rozumiem dlaczego nie zdążył pozwać? Młody jest, ma całe życie na procesowanie, jak go nie wybiorą do powiatu (mam nadzieję) to może się tym zająć zawodowo. W innym wątku twierdzi, że by wygrał z Chibowskim w sądzie. Przechwałki jak w przedszkolu... ŻENADA!
    • eldorado.1 Re: Nie zdążyłem pozwać Chibowskiego 21.11.10, 16:50
      Nie lepiej Panie Piotrze przyznać że nie pozwał Pan bo bał się kompromitacji przed sądem niż zgrywać miłosiernego ? Czy myśli Pan że " ciemny lud kupi wszystko " ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka