Dodaj do ulubionych

garaż podziemny

22.11.10, 17:34
Witamy sąsiadów!
czy ktoś próbował wjechać do naszych garaży? My próbowaliśmy i niestety samochody z niższym zawieszeniem nie wjadą (dotyczy garażu pod blokami D, E...). To kolejny absurd na naszym osiedlu, niestety... bo nie po to kupiliśmy miejsca garażowe żeby nie móc tam parkować :(
Obserwuj wątek
    • kerajm Re: garaż podziemny 22.11.10, 19:02
      ...mogę poznać model samochodu ???....na wiosnę będę kupował samochód to pewne marki wykluczę. Ja przymierzam się do kuona Renault Scenic
    • dziunit Re: garaż podziemny 22.11.10, 19:08
      onaion_a3,
      mogę się dowiedzieć jakie macie auto, i ile obniżone? sam mam mocno niski samochód i to co piszecie trochę mnie załamało
      • toska.2 Re: garaż podziemny 22.11.10, 23:20
        mnie również ... poprosimy o jakies szczegóły
        • onaion_a3 Re: garaż podziemny 23.11.10, 10:24
          Wjechać nie można na pewno Hondą Civic Type R ona już trze środkiem na górze. Honda CR-Z obciera na dole zjazdu.
          • hoogan Re: garaż podziemny 23.11.10, 11:46
            problem jest i to nie mały. wystarczyło by zaokrąglić kant na górze wjadu i to samo na gole.

wystarczy tylko odrobinę przebudować kostkę. ale trzeba chciać to zrobić.

czy ktoś już zgłaszał to to GH
            • onaion_a3 Re: garaż podziemny 23.11.10, 11:52
              Zgłaszaliśmy na razie w formie ustnej Panu Jakubowi, że mamy kolejny problem...hm...
      • hoogan Re: garaż podziemny 23.11.10, 09:41
        ja nie mam aż tak nisko-zawieszonego samochodu a też mam problem z wjazdem do garażu (wjazd na środku osiedla)

sam wjazd jest ok, ale na samym dole obok bramy dość mocno szoruję zderzakiem, przy wjeżdzaniu i wyjeżdzaniu.

ciekawe czy będzie dało się coś z tym zrobić??
        bo nie uśmiecha mi się wjeżdzanie do garażu z myślą czy coś mi się urwie czy nie !!
    • toska.2 Re: garaż podziemny 23.11.10, 11:35
      zapewne przydałaby się jeszcze jedna porcja porządnej wylewki, zobaczymy czy GH coś z tym zrobi.
      • dziunit Re: garaż podziemny 23.11.10, 14:02
        kurde to ja na bank będę tarł. po prostu świetnie. garaż do którego nie można bezproblemowo wjechać. odpowiedział wam coś JB odnośnie tego wjazdu? bedzie mozna cos z tym zrobic???
        • zuzialalkaniezaduza Re: garaż podziemny 23.11.10, 14:47
          dziunit - Ty sprzedajesz w końcu to mieszkanie czy jednak się rozmyśliłeś?
          • dziunit Re: garaż podziemny 23.11.10, 15:01
            zuzialalkaniezaduza,
            a chcesz kupic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka