Dodaj do ulubionych

list do burmistrza

23.12.10, 12:55
Postanowiłem poświęcić kilka chwil przed świętami i napisałem do Burmistrza Perkowskiego do wiadomości wszystkich radnych maila w którym zadałem kilka pytań dotyczących problemów w Ząbkach. Jeżeli macie chwile zapraszam do lektury na
Tekst linka
To już 3 próba uzyskania informacji od burmistrza mam nadzieję że tym razem skuteczna. Jeżeli macie jakies kwestie do podniesienia to piszcie może razem uda się ruszyć kilka spraw z mieście
Obserwuj wątek
    • fuks0 Re: list do burmistrza 25.12.10, 10:45
      Sama idea przyświecająca napisaniu tego listu oraz jego zawartość (merytoryczna) ok, niemniej błędy interpunkcyjne i stylistyczne rażą nieco w oczy.
      • paulwent Re: list do burmistrza 26.12.10, 14:22
        Masz jak najbardziej rację, jednak po 30 minutach pisania musiałem zacząc pracę i już nie było czasu na dokładne sprawdzanie. Następnym razem się poprawię ( oby nie było okazji do pisania kolejnych tego typu spostrzeżeń)
        • paulwent Re: list do burmistrza 16.01.11, 12:30
          Udało się uzyskac odpowiedź z UM Ząbki. Pełną jej treśc znajdziecie na
          Odpowiedź UM Ząbki
          Zapraszam do komentowania i zgłaszania swoich uwag
          • tomasztdi Re: list do burmistrza 17.01.11, 00:29
            przy nastepnym pismie uwzglednij dziury w ulicach , najlepiej zaproponuj zeby wlasnym nie sluzbowym autem zaczeli jezdzic po zabkowskich ulicach - zaloze sie ze nastepnego dnia beda naprawione. jednym z konkursow w naszym miescie jest teraz konkurs na zaliczenie jak najmniej dziur na ul.kwiatowej. Podobno rekord wynosi 18 przy jednym przejezdzie.
            jak to napiszesz to juz nie wspominaj o powstancow czy batorego od przejazdu
            • corrida_pl Re: list do burmistrza 17.01.11, 08:27
              pouczanie za nieodśnieżanie - nie można przecież gnębić swoich wyborców - kpina jakaś
            • paulwent Re: list do burmistrza 17.01.11, 09:25
              Będę im odpisywał więc uwzględnie Twoje uwagi ale zachęcam również innych do pisania co ich boli bo jedną dwie trzy osoby moga olać ale jak napisze kilkadziesiąt to może przynajmniej się zastanowią. Można tez by w kilka osób się wybrac na sesję rady miasta i wygarnąć im że może zamiast podwyżek zrobili by coś konkretnego
              • malutka.k Re: list do burmistrza 17.01.11, 10:07
                Witam
                proponuje uświadomić władzom, że np. chodnik przy parku miejskim powinno odśnieżać miasto. Tak samo chodniki przy budynkach komunalnych.
                • jedyny-michal Re: list do burmistrza 17.01.11, 14:36
                  Ten punkt z odśnieżaniem jest śmieszny! Zawsze do peronu chodzę ulica Orla wszędzie odśnieżone a tylko przy tym wielkim domu z kamiennym ogrodzeniem nie. Niby nikt nie mieszka ale posesja była odśnieżona a przed nie, dopiero ludzie z urzędu odśnieżali za nasze pieniądze! Gościa stać na taki dom to niech zapłaci komuś za odśnieżanie albo niech sam się weźmie za robotę dwa razy przechodziłem i 4 panów z urzędu odśnieżało. A mandatu nie dostanie bo co? Pas zieleni i który raczej sam sobie zrobił jeśli się mylę to przepraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka