Dodaj do ulubionych

młode mamy - kolejny raz:)

28.12.10, 14:16
Wątek młodych mam z Ząbek pojawiał sie już kilkukrotnie na tym forum, ale nic nie zaszkodzi jeszcze raz. Mam w domu maluszka, który ukończył 5 tygodni. Jak prawie każda kobieta, która po raz pierwszy zostaje mamą żyję w stresie, czy mój maluszek prawidłowo je, przybiera na wadze itp. dylematy:):) Z chęcią poznałabym się z innymi mamami z Ząbek, które maja małe dzieci w celu np. wymiany doświadczeń:)Wiem, że młodych mam jest w Ząbkach wiele, widziałam to chociaż podczas wizyt u dra Ostrowskiego w każdy czwartek:):):)Może udałoby się stworzyć w Zabkach klub mam, w internecie znalazłam informację, że w Wołominie sprawnie działa taka "organizacja":) Gdyby któraś z mam była chetna na rozmowę, spotkanie, czy spacery z maluszkami to podaje swój nr tel. 798 797 551.

pozdrawiam ciepło:)

Yasti

Obserwuj wątek
    • aurelia_83 Re: młode mamy - kolejny raz:) 29.12.10, 19:07
      Hej.Ja myslałam o założeniu prywatnego forum Mam z Ząbek.Fajnie by było tam się spotkać.Ale nie wiem co reszta na to...Mamusie odezwijcie się...
      • gosiapatrycja Re: młode mamy - kolejny raz:) 30.12.10, 10:36
        Jestem za założeniem takiego forum.
      • kasia_2011 Re: młode mamy - kolejny raz:) 30.12.10, 12:22
        Ja mamą zostanę za parę dni ale oczywiście już jestem ZA jeśli chodzi o takie forum :)
        • yasti27 Re: młode mamy - kolejny raz:) 30.12.10, 13:29
          ja oczywiście także jestem za!!:)
          Aurelio, gdybyś potrzebowała pomocy przy tworzeniu forum to z chęcią pomoge!
          Mój nr tel. na górze tego wątku:D

pozdrawiam!

P.S. Ciagle wierze, ze po jakims czasie uda sie stworzyć coś na wzór klubu mam
          • d_o_t_i Re: młode mamy - kolejny raz:) 30.12.10, 20:57
            Rodzę w styczniu i jestem zdecydowanie za!
            Najpierw forum - pewnie na nim uda nam się przedyskutować szczegóły odnośnie Klubu.
            Bardzo chętnie włączę się w organizację - dostępna jestem na forum i pod mailem "gazetowym".
            Pozdrawiam wszystkie mamusie:)
    • siodemki77 Re: młode mamy - kolejny raz:) 30.12.10, 16:38
      Witam serdecznie,
      Restauracja "77" zaprasza Wszystkie młode mamy. Jeśli będą miały Panie ochotę, to mogą się Panie spotykać u nas np. w poniedziałki, wtorek ( w godzinach popołudniowych 13-14:00). Restauracja jest duża i dla mam z dziećmi wyznaczymy miejsce gdzie w spokoju będziecie mogły podzielić się swoimi doświadczeniami. Dla mam będzie czekała super promocja: jabłecznik na ciepło z gałką lodów waniliowych + herbatka w cenie 10PLN.
      Restauracja 77 tel: 22/252 77 77
      www.siodemki77.pl
      Ząbki, ul. Sikorskiego 33d (wejście od Stefczyka - osiedle Bajkowe)
      • aurelia_83 Re: młode mamy - kolejny raz:) 31.12.10, 14:04
        To fajnie,że jesteście ZA;)
        Za parę dni powinnam coś zrobić w tym kierunku;))
        Cieszę się,że restauracja 77 też może byc przychylna mamom z dziećmi;)
        A teraz życzę Szczęśliwego Nowego Roku!
        • aurelia_83 Re: młode mamy - kolejny raz:) 03.01.11, 14:22
          Forum już stworzone.Zainteresowane uczestnictwem mamy proszę o napisanie do mnie na maila to podam adres do rejestracji. 83daga@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka