14.01.11, 10:07
Ostatnio zauważyłam, że trwają prace przygotowawcze do otwarcia Lewiatana na Powstańców. Czy może ktoś wie kiedy ma to nastapić? Mam nadzieję, że ten sklep nie zniknie tak szybko jak He Man.
Obserwuj wątek
    • ranoma Re: Lewiatan 14.01.11, 10:17
      My dostaliśmy do skrzynki gazetki z informacją, że otwarcie będzie 15 stycznia (jutro) :)
      • pi0trw Re: Lewiatan 17.01.11, 09:45
        I jak wrażenia?
        • ranoma Re: Lewiatan 17.01.11, 10:12
          Ja jeszcze nie wiem. Wybieram się dopiero dzisiaj :)
          • aguszak Re: Lewiatan 17.01.11, 11:29
            ale gdzie ten lewiatan? na końcu Powstańców?
            • ranoma Re: Lewiatan 17.01.11, 12:48
              Tak. Tam gdzie najpierw było BJW a potem HE-MAN. Byłam dzisiaj. Prawdę mówiąc sklep jak sklep. Jeszcze się pewnie dotrzeć muszą, bo sporej ilości cen brakuje, ale się pewnie wyrobią. Wraz ze wzrostem cen się będą pojawiały i na półkach :)
              • kolorowazabki Re: Lewiatan 12.02.11, 14:27
                Ja byłam w zeszły czwartek, skuszona gazetką, którą znalazłam w skrzynce. To prawda sklep jak sklep ale...
                1. obsługa bardzo miła (sprzedawca nadmuchał balonik specjalnie dla mojego synka)
                2. z głośników płynie fajna muzyczka
                3. ceny dużo niższe niż w Api i porównywalne z Kauflandem ( a nie ma takich kolejek).
                Jedyny mankament to odległość - mieszkam na Szwoleżerów więc przy takiej pogodzie nie był to miły spacerek...oby do wiosny :)
                Aha słyszałam, że od marca otwierają tam przychodnię.
                Czy ktoś zna już jakieś szczegóły? jacy specjaliści? od kiedy ruszają zapisy?
                • ladydakota Re: Lewiatan 13.02.11, 22:40
                  sprzedawca nadmuchał balonik.................zależy ile wydasz to tyle ci nadmucha,poza tym muzyka płynie jaką chce słyszeć klient,w Api jest ogólnie drogo tak więc jaki kolwiek sklep porównasz to i tak będzie tańszy
                • rifley Re: Lewiatan 14.02.11, 09:58
                  Pierwszy minus - dostałem śmierdzącą ćwiartkę kurczaka, mało brakowało a bym żonie zepsuł rosół ;)
                  • corrida_pl Re: Lewiatan 14.02.11, 10:09
                    Od lat robię raz w tygodniu zakupy w hipermarketach i ani razu na niczym się nie naciąłem.
                    Aż dziw mnie bierze, że takie akcje są w lokalnych sklepach.
                    • meggy.kotka Re: Lewiatan 16.05.11, 18:53
                      a ja byłam w miarę zadowolona ale ostatnio coś tam pusto się robi :( chyba szykuje się nam kolejna plajta... nad tym sklepem wisi fatum... a tak blisko mam...
                      • sibeliuss Re: Lewiatan 18.05.11, 17:29
                        Nie ma dymu bez ognia, coś tam musi być nie tak skoro kupujących ubywa.
                        • pi0trw Re: Lewiatan 18.05.11, 20:46
                          A ubywa? Według mnie aż tak źle nie jest, coraz rzadziej jestem jedynym kupującym, a tak często bywało na początku. Moim zdaniem ten sklep jest za duży, jak na asortyment, który oferuje. Puste lodówki nie robią dobrego wrażenia na wejściu. No i ceny wyższe niż w Kauflandzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka