Dodaj do ulubionych

Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele

11.02.11, 18:58
Poszukuję profesjonalnego kamerzysty który uwieczni nasz ślub w sierpniu tego roku od momentu przygotowań do ok 1 w nocy.Zależy nam nowoczesnym montażu szczególnie w czołówce dużo szybkich ujęć typu matrix przejścia ujęć w rytm muzyki ,nowoczesna grafika.

Żadnych kaczuszek, serduszek,gołąbków i latających obrączek

jesteśmy z Ząbek więc może znacie kogoś godnego polecenia z Ząbek bądż okolic?

Zespółu też jeszcze nie mamy ,zależy nam na energicznym zespole, który nie brzydzi się grać disco-polo, ale także i innych szlagierów polskich i zagranicznych a takżehity na czasie.
Obserwuj wątek
    • husky_ Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 11.02.11, 19:37
      Polecam filmowaniewesel.com/site.php?vimeo=11535799
    • film.zabki Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 12.02.11, 00:05
      Witam,
      ofertę wysłałem na priv.
      Pozdrawiam
      Wojtek
    • picard69 Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 12.02.11, 12:21
      Nowoczesne kamery full HD, nośnik Blu-ray, kilkanaście lat w branży i elastyczność, to znaczy mówisz co chcesz a my to robimy. Zapraszam na www.videofotoweselne.pl
    • aaaaleksandraaaa Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 15.02.11, 12:08
      witam, polecam zespół PROPABANDA - www.propabanda.pl , są świetni, energiczni, porywają ludzi, ogólnie dają czadu :) na stronie jest repertuar zagraniczny, ale zawsze mozesz sie dogadac co do utworow. Polecam !!!!!!!!!!!!!
      • husky_ zespoł na wesele 15.02.11, 13:31
        www.kajax.pl/
    • e88e Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 15.02.11, 22:15
      polecam RECTIME PICTURES OTO ICH STRONA www.rectime.pl są nowocześni i robią świetny montaż!
      • mala308 Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 13.05.11, 21:23
        popieram!!!!!!
    • kwaqzabki Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 17.02.11, 11:40
      Szukałam tego samego co Ty- jeśli chodzi o kamerzystę,. Przejrzałam mnóstwo stron i przykładowych filmików. Nie chciałam 5 płyt z materiałem których i tak nikt bez przewijania nie obejrzy bo za długo. Zależało nam na ciekawym, smiesznym plenerze z dobrą muzyką a nie jakimiś smętami. Mąż przywiązywał dużą wagę do jakości sprzętu (kamera FullHD, nagranie bluray, stadycam itp) I w końcu znaleźliśmy- trochę z obawą bo firma z ogłoszenia- nikt mi nie polecał ale teraz smiało moge ich polecić www.studioconcept.com.pl.
      Biuro maja w Warszawie przy Ratuszowej (blisko Dworca Wileńskiego). Podejrzewam tylko, ze może byc problem z terminem.
      • supermodnyciuszek Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 08.04.11, 23:46
        kwaqzabki napisała:

> Szukałam tego samego co Ty- jeśli chodzi o kamerzystę,. Przejrzałam mnóstwo st
        > ron i przykładowych filmików. Nie chciałam 5 płyt z materiałem których i tak ni
        > kt bez przewijania nie obejrzy bo za długo. Zależało nam na ciekawym, smiesznym
        > plenerze z dobrą muzyką a nie jakimiś smętami. Mąż przywiązywał dużą wagę do j
        > akości sprzętu (kamera FullHD, nagranie bluray, stadycam itp) I w końcu znaleź
        > liśmy- trochę z obawą bo firma z ogłoszenia- nikt mi nie polecał ale teraz smia
        > ło moge ich polecić www.studioconcept.com.pl.
        > Biuro maja w Warszawie przy Ratuszowej (blisko Dworca Wileńskiego). Podejrzewam
        > tylko, ze może byc problem z terminem.

Tak znam ich, pisałam do nich już na początku roku niestety nie mają wolnego terminu
    • wolominski.info Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 19.02.11, 00:06
      Zapraszamy na www.wolominski.info być może uda się kogoś znaleźć
      • muminkowa Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 20.02.11, 17:54
        www.pozytywfilm.pl/index.htm
        bardzo profesjonalni, świetnie zmontują filmy, polecam,
    • gosha_1 Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 21.02.11, 20:07
      zapraszam do współpracy... i ja mogę coś polecić

www.kufer.com.pl
      • supermodnyciuszek Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 08.04.11, 23:48
        Dziękuję wszystkim za polecenia ,odzywam się dopiero teraz bo niestety miałam problemy zdrowotne ale jest już ok.Do niektórych poleconych kamerzystów wysłałam maile ,zespół już mamy :)
    • basia791 Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 11.04.11, 11:43
      Polecam zespół z Lublina Niagara Band. Nie boją się grać disco polo, wręcz to lubią. Poza tym wychodzą za stoły i grają biesiadę. Dopasowują się do życzeń klienta i grają w sumie wszystko. Oto ich strona www.niagara.duu.pl
      • sky-win Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 03.05.11, 12:43
        witam zapraszam na stronkę www.sky-win.pl
        • waran3 Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 13.05.11, 22:29
          A maciekk.pl to pies ? ;-)
          • ulcia.zabki Re: Poszukuję kamerzystę i zespołu na wesele 15.05.11, 19:48
            Polecam nie zespół a DJ-a - DJ SIUPA z Marek. Jest rewelacyjny. Prowadzi zabawy, konkursy, zagra dokładnie to, co chcecie. Szczerze polecam. Na naszym weselu zrobił FURORĘ!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka