guliwer80 15.02.11, 12:40 CZY NA MASZYM OSIEDLU TO COS SIE DZIEJ???? WIDAC KONIEC PRAC??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz.gwiazda Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 15.02.11, 13:10 Nic się nie dzieje. Na moje ostatnie pytanie związane z terminem zgłoszenia osiedla do uzytkowania dostalem odpowiedz: "Nie mozemy powiedziec". Odpowiedz Link Zgłoś
guliwer80 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 15.02.11, 14:00 kto udzielił Ci takiej informacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
star_24 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 15.02.11, 14:02 Ciekawa odpowiedź?! Swoją drogą ciekawi mnie czego dotyczy wzmianka w KW, która pojawiła się dzisiaj w dziale IV - hipoteka. Zastanawiam się czy ma to jakiś związek? Odpowiedz Link Zgłoś
guliwer80 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 15.02.11, 14:18 jaki jest numer KW??? Odpowiedz Link Zgłoś
kerajm Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 15.02.11, 14:29 ...też jestem ciekawy, ta zmiana dotyczy przesunięcie terminu zapłaty całej kwoty kredytu na 15 czerwca 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
daa-bek Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 17.02.11, 16:13 Sasiedzi! Jest źle:( Przy okazji zalatwiania spraw w Wołominie zajzalem do tamtejszych ksiąg wieczystych. Wzmianka w dziale 4-tym KW dotyczy wpisu hipoteki przymusowej na kwotę co najmniej 100.000 PLN na rzecz wierzyciela Vital Parku. Zaczynam miec dosyc naszego dewelopera. Ide pogadac z prawnikiem, bo nawet jesli juz uzyskaja te pozwolenie na użytkowanie, to ja z wpisaną hipoteką mieszkania kupować nie mam ochoty. Zresztą bank mnie kredytujący pewnie się na to i tak by nie zgodził. TO JUŻ JEST GRANDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.mocniak Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 17.02.11, 21:45 a możesz podać o jaki numer księgi chodzi - jak patrzyłam na WA1W/14388/6 to takiej wzmianki nie ma - chyba że to później wpisują do elektronicznej Odpowiedz Link Zgłoś
trojankp Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 17.02.11, 22:12 chodzi o wzmianki z 15.02.2011 widoczną w kw elektroniczym Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 18.02.11, 08:56 Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
andrewa2008 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 20.02.11, 12:21 ta wzmianka dotyczy chyba??? - zmiany wymagalności spłaty kredytu. Ma ktoś pewną info na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
trojankp Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 21.02.11, 16:06 i co z tą wzmianką? czy ktoś wie coś pewnego na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 12:58 Witam. Z informacji, ktore posiadam wynika, ze w przyszlym tygodniu osiedle zostanie oddane do uzytku. Kontrola przebiegla bez zastrzezen. Mialy byc juz rozdawane piloty do garazy, ktore notabene sa juz wykonczone (widzialem wczoraj) ale jednak wstrzymano sie z tym do momentu oddania osiedla. W ramach rekompensaty rozdaja kluczyki do skrzynek pocztowych :-) Klatki rowniez sa juz wykonczone (przynajmniej w dawnym budynku A) i wisi informacja, ze od tej pory naprawy wszystkich uszkodzen beda robione na koszt ekip pracujacych w lokalach i mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
setif Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 13:33 Klatki były ładne przez dwa dni. Teraz wszystko wraca do normy, czyli są dziury, ściany są brudne w niektórych miejscach. Nieraz się zastanawiam, czy to nie jest jakiś sabotaż. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 13:54 Szanowni sąsiedzi. Potwierdzam stan faktyczny. Klatki schodowe malowane i naprawiane były już kilkakrotnie. Po każdej naprawie tynków, po kazdym malowaniu wystarczy poczekać kilka godzin i już pojawiają się dziury w ścianach. Czy faktycznie sąsiedzi mają w d.....pie swoją klatkę schodową i niszczą swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 14:18 Bardzo dobrze będzie jak przyjdzie nam zapłacić za kolejną naprawę klatek. Myślę, że potem każdy będzie pilnował siebie, swoich ekip i wszystkich innych. Niestety jak dotąd najlepszą metodą leczenia ludzkiej głupoty jest wziernikowanie kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
smile53 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 15:48 Developer musi oddać do użytki WINDY i nie będzie problemu z wnoszeniem mebli do mieszkań, a tym samym niszczenia ścian klatki schodowej Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 15:58 ... a dlaczego niektorzy potrafia wnosic meble bez rozwalania scian a niektorzy maja to gdzies? Ktos, kto mieszka np. na 4 czy 5 pietrze ma gdzies to, ze miedzy parterem a 1 pietrem sciany beda poobijane bo i tak tedy chodzic nie bedzie tylko winde bedzie mial.... Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 16:28 Prawda jest taka, że gdyby były windy to wtedy one byłyby poobijane, jak również sciany przy drzwiach wind, bo Ci którzy teraz nie uważają na klatkach tak samo mieliby gdzieś co zrobią z windami. Jak przyjdzie jednemu z drugim zapłacić za szkody to szybko okaże się, że jednak można. Szkoda, że ucierpią też niewinni ale myślę, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
trojankp Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 01.03.11, 11:16 daa-beek i jak kupujesz mieszkanie wiedząc o wzmiance w dziale 4? Odpowiedz Link Zgłoś
u.k.dabrowska Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 16:31 Uprzejmie proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej wpływu reklamy internetowej na zakup mieszkania: moje-ankiety.pl/respond-5893.html Bardzo serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 17:45 Zdecydowanie to co dzieje się na klatkach to jakiś niekończący się koszmar i ewidentnie windy mocno pomogłyby w rozwiązaniu tego problemu. A windy wcale nie muszą być obijane i dewastowane jeśli się je odpowiednio zabezpieczy. Wielokrotnie bywałam na osiedlach gdzie ludzie się wprowadzali i żeby nie niszczyć wind były one obłożone w środku czymś w rodzaju płyty pilśniowej itp. - zawsze jest jakieś rozwiązanie....trzeba tylko troszkę chęci i inicjatywy! To samo dotyczy "ścieżek na skróty " :( Ja rozumiem, że każdy chce byś jak najszybciej w domu bo jest zimno, bo jest zmęczony, bo niesie coś ciężkiego, bo....bo.....<tysiące wymówek>... ale czy naprawdę jest tak trudno przejść dwa metry dalej chodnikiem??? żeby nie niszczyć trawników i nie łazić INNYM MIESZKAŃCOM POD OKNAMI !! Jestem oburzona i zdegustowana zachowaniem <podobno> dorosłych ludzi ! Może czas aby szanowni sąsiedzi zamiast narzekać i wymagać zaczęli coś dawać od siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 18:00 Nie kwestionuję tego, że windy ułatwiłyby sprawę i że można je zabezpieczyć, jednak skoro ich nie ma to należy bardziej uważać na klatkach a nie mieć wszystko gdzieś i tłumaczyć, że to wina developera bo nie ma wind. Kolejny przykład, o którym napisałaś doominko to fakt, że mieszkańcy dawnego budynku E korzystający z furtki wydeptali elegancka ścieżkę do drzwi wejsciowych, do i wzdłuż ściany budynku. To można wytłumaczyć w analogiczny sposób :-) To wina developera, że nie ma garaży i mieszkańcy muszą chodzić z Opery, no bo gdyby były garaże tooo hoo hooo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 19:14 Ehhh kru-czku...Twoje "hoo hooo" wyraziło wszystko...czyli ogólną niemoc na całokształt:( Nigdy nie będzie dobrze przy postawie "płacę i wymagam" bo osobiście mimo, że płacę to jakoś nie jest dla mnie ujmą pozbieranie śmieci na klatce lub foli fruwającej po osiedlu ale ręce mi opadają gdy ludzie, których mijam chodzą z dumnie podniesioną głową a nawet nie potrafią odpowiedzieć "dzień dobry" :( :( A odbiegając od tematu to...czy dobrze gdzieś przeczytałam, że są do odbiory klucze do skrzynek?? :) taaaka jestem ciekawa kto do mnie napisał :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 19:19 Od razu widać, że mnie jeszcze nie mijałaś :-) Co do kluczyków to faktycznie pisałem o nich, że są do odbioru na pociechę po pilotach do garaży, które miały już być ale jednak nie będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bronik4 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 19:29 Kluczyki można odebrać u Pani Ani... ;) Widziałem dzisiaj też piloty. Taka mała rzecz a jak bardzo wyczekiwana ;) Pierwszy z mieszkańców który wjedzie do garażu stawia dobrą butelkę ;) Poszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 19:41 Raczej sparzyłam się na rodzaju żeńskim bo co do mężczyzn to...Mamusia uczyła, że to mężczyzna powinien się kłaniać kobiecie wiec....albo coś z moją kobiecością albo.... :) :) :) Co do wjazdu do garażu o pierwszeństwo bić się nie będę !! Pozostawiam to "silniejszym" :) jednak sama myśl o zobaczeniu garaży, których nie widziałam na oczy napawa mnie dreszczem emocji i chyba z tej okazji jakiś Vibovit łyknę przed snem co by się nie rozchorować na to wydarzenie:) A piloty to w jakim kolorze...czy aby nie mdłe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronik4 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 19:56 Chyba szarawe są. Widziałem go przez chwile i nie na wyciągniecie ręki ;) Za piękne nie są ale wyglądają masywnie wiec może się nie rozpadną szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
gordonblue3 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:09 z kulturą niestety wiekszosć z nas jest na bakier, ścieżka do E została wyteptana już wcześniej niz powstał parking "operowy", tą ścieżką to nawet wnoszone są meble itp, po prostu podjeżdża samochód i..., samochody Audi A6 i ostatnio Ford Mondeo znowu bezczelnie parkują na placu manewrowym.., klatki pomalowane ( jakość kiepska) ale stuknąc, pobrudzić to my potrafimy...a to wszystko idzie juz na nasze rachunki- fundusz remontowy będzie wysoki.. LUDZIE WŁĄCZCIE MYŚLENIE ... Windy są zabezpieczone ( sami wcześniej widzielismy) ale ich nie uruchomią bo m.in. są cały czas na prądzie "budowlanym rezerwowym", garaże ukończone ( podejrzeliśmy), pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bronik4 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:17 Co do Audi to niestety są równi i równiejsi ;) Nie każdemu jest pisane parkować na nockę przed klateczką ;) Też mnie to drażni ale jak jest możliwość to czemu nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:19 Jak znam życie to ludzie i tak będą wydeptywać TĄ ścieżkę :( może warto pomyśleć o położeniu tam i w innych tego typu miejscach dodatkowo wąskiego paska kostki - choćby takiej jak jest na placu manewrowym - wtedy "dziurkami " :) będzie rosła trawka i nie będzie to tak szpecić. Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:25 Myślę, że z czasem stanie tam po prostu jakiś płotek wydzielający ogródek należący do tego mieszkania i to rozwiąże problem. Co do audi to nie wiemy z czego wynika jego przywilej ale skoro go ma to wcale się nie dziwię, że korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
gordonblue3 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:48 Audi..młodzi ludzie..ochroniarze twierdzą, że facet chamski, wulgarny, kopie w budkę, szlaban więc go wpuszczają...współczuje sobie i jego najbiższym sąsiadom Odpowiedz Link Zgłoś
hoogan Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:51 co do audi i jego właściciel to można tylko jedno powiedzieć. w tym przypadku samochód nie jest nic winien że ma kompletnego palana jako właściciela !!! a z drugiej strony ten gosciu ma niezły tupet i do tego jest bardzo chamski więc co się dziwić że parkuje, pewnie ochronie mówi że ma do wniesienia jakieś rzeczy a że ochrona jest jaka jest i tego nie sprawdza tylko wierzy na słowo i wpuszcza takiego delikwenta.... pewnie za każdym razem mówią że nie wolno pakowac i nalezy wyjechać po rozładowaniu samochodu, ale jak taki palan już wjedzie to ma gdzieś wyjeżdzanie i zostaje na noc. aż krew mnie zalewa jak widzę takich chamskich ludzi, że też nie ma bata na takich !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hoogan Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:55 cieszę się nie będę miał tego czubka za sąsiada, ale z drugiej strony jak to możliwe że taki debil chodzi po tym świecie i ma wszystko. młody gówniarz, kase ma od rodziców, wszystkich ma w dupie, nie wie co znaczy zapracować na chleb.... jeśli pozwolicie żeby on wami pomiatał to nigdy sobie z nim nie poradzicie. lepiej zgnieźść robaka w zalążku, najbliźsi jego sąsiedzi pogadajcie z nim Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:55 Bat na chamstwo zawsze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:58 W sprawie BATA to ja się piszę :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
morpheus33 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:58 szkoda tylko że chamstwo zawsze zwyzięża a my przeciętni zawsze dostajemy po dupie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:01 Na szczęście chamstwo nie zawsze zwycięża. Doominko... hmm... bata? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:03 To nie tak, że chamstwo zawsze zwycięża - mamy ochronę do dupy i tyle bo skoro jest zakaz wjazdu na teren osiedla a gościu robi takie numery to wzywa się policję raz - drugi i się palanta temperuje. W tym wypadku my jako mieszkańcy nie mamy na to wpływu jednak gdy ten człowiek bedzie się tak zachowywać na każdym kroku (np. chamskie odzywki do sąsiadów, wieczne imprezy itp) to już na to mamy wpływ i nie ma co patrzeć, że g....lepiej nie ruszać.. Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:06 PS. kruq !!! w sprawie BATA:) nooo mówiłeś , że na chamstwo zawsze jet bat więc...jak będzie się organizował "palec sprawiedliwości" to ja się piszę Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:09 A to świetnie doominko :-) Wcześniej oczywiście przewidziane są szkolenia w zakresie umiejętności operowania BATEM jak również sprawności PALCA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:25 I znowu nasze POWAŻNE FORUM schodzi na złą drogę.....i znowu przez kogo ?!?!? ......dość retoryczne pytanie ale mnie proszę w to nie mieszać :) :) :) Kruq !!! przywołuję Cię do porządku !! :) :) :) :) bo powiem wszystkim o <prądzie> :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:39 Hmm... a ktoś jeszcze nie wie? :-) A skoro jest zakaz wjazdu na osiedle to może wynająć lawete i niech go odholują.... na jakiś przejazd :-) Kto się dokłada? Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:06 Otóż to. Osiedle w większosci będzie zamieszkane przez młodych ludzi więc myślę, że poradzenie sobie z jednym szczylem nie będzie stanowiło problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:53 Zawsze jakaś rada się znajdzie. Ale swoją drogą to niezła ta ochrona :-) Jeżeli sami się przestraszyli to mogli wezwać kolegów albo policję. Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:54 aaaaa to już wiem o co <o kogo> chodzi...potwierdzam info gordonblue - SPOŁECZNY MARGINES i chyba nawet szkoda zachodu w tym temacie:) skupmy się na losowaniu kto pierwszy wjeżdża do garażu :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
hoogan Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:57 kiedyś był jakiś cwaniaczek który zaparkował na zieleni i śmiaciara nie miała jak przejechać to trochę go zarysowała :) szkoda że to nie było to audi .... z drugiej strony szoda takiego samochodu. a tak przy okazji - ten palant za szybko jeździ na terenie osiedla, trochę to niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 20:59 Ja raczej przychylę się do opinii hoogana. Jakich sąsiadów sobie nawzajem "wychowamy" takich będziemy mieli więc lepiej od razu pokazać, że chamstwa nikt nie będzie tolerował. Odpowiedz Link Zgłoś
signat Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:45 Witam. Jestem właścicielem forda mondeo, który parkuje na osiedlu. Wszystkich zainteresowanych dlaczego parkuje, zapraszam do biura lub bezpośrednio do mnie, mieszkanie 38 w budynku E. Proszę najpierw ustalić przyczyny, a później rozpisywać się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 21:47 O fordzie a tym bardziej o właścicielu nikt się specjalnie nie rozpisywał więc nie ma co się denerwować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 22:03 Spokojnie spokojnie....pewnie, że każdy by chciał ale jak zakaz to zakaz - możemy się denerwować, złościć ale musimy przeczekać i nikt się nie musi tłumaczyć z jakiego powodu ma pozwolenie na parkowanie na terenie osiedla a temat dziś poruszony głównie dotyczył chamstwa kierowcy audi i jego samowolki !! więc niech mily sąsiad nie bierze tych dyskusji personalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 24.02.11, 22:59 Otóż to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 25.02.11, 08:08 Szanowni sąsiedzi, dlaczego tu na forum są bluzgi na sąsiada z Audi, a w realu nikt z nim nie porozmawia? Kiedyś zwróciłem uwagę włascicielowi, aby nie parkował na trawniku i ... i podziałało. Po prostu. Wystarczy rozmowa, zwrócenie uwagi a nie oczernianie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hoogan Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 25.02.11, 09:23 a myslisz że w realu nit mu nie zwrócił uwagi, nawet ochrona prosiła go o rozwagę i kulturę jazdy po terenie osiedla - chyba to nic nie dało, a palant i tak dalej ma wszystkich w głebokim poważaniu... skoro prośby ochrony czyli osób które otwierają dostęp do osiedla nic nie dały to ciekawe jak będzie reagował na pozostałych. myslenie tego człowieka to: Jestem panem i władcą i macie być mi posłuszni albo lepiej sie nie odzywajcie... dopuki taki czubek nie będzie miał potrzeby skorzystania z pomocy sąsiadów to do będzie miał ich głęboko w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
coswstylunicka Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 25.02.11, 09:55 Hoogan, nie zapędzasz się? Część z was tego człowieka na oczy nie widziała, a już wyzwiska od palantów, dorabianie historii życia (gówniarz nie skalany ciężką pracą) - niby na jakiej podstawie? Jak jest konkretna sytuacja to zwrócić uwagę, zostawić karteczkę za wycieraczką a nie człowieka na forum z błotem mieszać. Jak myślicie, czy jak właściciel Audi przeczyta te wszystkie inwektywy, to będzie chętny, żeby się z nami bratać? Tym bardziej będzie robił na złość. Można przynajmniej spróbować z nim po dobroci, kulturalnie. Na wezwanie Straży Miejskiej/Policji zawsze przyjdzie czas - to ostateczność. Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 25.02.11, 11:25 W wielu przypadkach się nie odzywam, w wielu przypadkach starałam się tłumaczyć pewne zachowania zwykłym "roztargnieniem" ale w tym przypadku nie chodzi o "prostotę" tego człowieka tylko o jego CHAMSTWO <bo to czy jest palantem nie wiem> !!! I osobiście nie interesuje mnie bratanie się z tym człowiekiem a tym bardziej nie interesuje mnie co sobie pomyśli gdy poczyta forum bo to jak On traktuje innych <np.ochronę> jest niedopuszczalne !!! jednak mimo mojego oburzenia <Grzegorzu!!> gdy patrzę na takie akcję nie mam AŻ TYLE odwagi żeby furiatowi zwrócić uwagę <przypominam, że jestem kobietą> - ochrona powinna trzymać się zasad a jak nie to znaleźć odpowiedni sposób żeby rozwiązać ten problem. Koniec i kropka i nikt mnie nie przekona, że taki człowiek zasługuje na mój szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
morpheus33 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 25.02.11, 11:32 może i trochę hogan się rozpędził ale po zachowaniu tego człowieka (od audi) tylko jedno przychodzi do głowy hogan i reszta to to ładnie nazwali. Właściel audi sam sobie jest winien że ludzie go tutaj tak obsmarowali ! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 28.02.11, 09:55 Podobno w tym tygodniu ma być decyzja na piśmie odnośnie pozwolenia na użytkowanie osiedla. Jeżeli ktoś z Was bedzie miał jakiekolwiek informacje - prośba o przelanie ich na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gordonblue3 Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 02.03.11, 20:02 odpowiedź dzisiejsza z biura: "dzisiaj im nie dali.., jutro jest "dzień bez interesanta" więc zostaje piątek i mają nadzieję, że odbiorą w piatek, ale przez uszkodzenie bramy od dużego garażu może byc problem z wjazdem..." bez komentarza, Odpowiedz Link Zgłoś
hob-us Re: CO SŁYCHAĆ NA OSIEDLU VITAL PARK????????? 10.03.11, 10:22 Szanowni Państwo, W imieniu grupy firm HOBUS mam przyjemność zaprosić Państwa Wspólnotę Mieszkaniową do współpracy z naszą firmą. 1. Organizacji i prowadzenia stacjonarnej ochrony fizycznej; 2. Projektowania i montażu elektronicznych systemów zabezpieczeń: - systemów alarmowych, - systemów kontroli dostępu, - systemów telewizji przemysłowej, - systemów przeciw-podsłuchowych i ekranujących promieniowanie elektro-magnetyczne 3. Monitorowania lokalnych systemów alarmowych drogą radiową i telefoniczną; 4. Monitorowania pojazdów- GPS; 5. Interwencji załóg szybkiego reagowania; 6. Ochrony osób; 7. Doradztwa i projektowania systemów ochrony obiektów, w tym opracowywanie planów ochrony obiektów, zgodnie z wymogami Ustawy z dnia 22. 08. 1997 r. o ochronie osób i mienia (Dz. U. Nr 114 poz. 740); 8. Całodobowych serwisów gwarancyjnych i pogwarancyjnych oraz przeglądów konserwacyjnych elektronicznych systemów zabezpieczenia mienia; 9. Całodobowego pogotowia ochroniarskiego. Z poważaniem, Robert Kobus - Hobus Tel. 784 700 222 Tel. 22 847 88 33 e-mail: robert.kobus@hobus.pl ul. Wałbrzyska 2a 02-739 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś