Dodaj do ulubionych

I co dalej...?

16.04.11, 11:37
Czy ktoś wie kiedy nasz "kochany" developer będzie kontynuował prace wykończeniowo/poprawkowe, tj. poprawa uszkodzonej kostki chodnikowej i krawężników, remont zapadniętego placu przy dalszym śmietniku, poprawa ułożenia kostek (plac przy dalszym śmietniku), naprawa elewacji, naprawa cieknących daszków nad wejściami do budynków, prace związane z zagospodarowaniem zielenią, budowa drogi łączącej nasze osiedle z ul. Piłsudskiego, montaż ograniczników drzwi w częściach wspólnych, regulacja mechanizów zamykających drzwi w części wspólnej (przecież nie muszą tak trzaskać), usunięcie szpecących starych słupów energetycznych (przy ogrodzeniu od strony betoniarni), montaż włączników w klatce schodowej (bud. D) itd. ... Developer poprostu ma nas w "głębokim poważaniu", patrz dalej w dup...

Kiedy nastąpi odebranie części wspólnych osiedla?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • egzek1111 Re: I co dalej...? 16.04.11, 12:43
      kiedy? ja juz poruszalem wczesniej ten temat kiedy ale bylo male zainteresowanie moim postem wiec doszedlem do wniosku ze nie warto poruszac tego typu tematow na tym forum tylko osobiscie tym sie zajmowac, sprawami ktore bezposrednio mi przeszkadzaja i mnie dotycza bo tu jest grono pieniaczy dla ktorych wazniejsze jest gdzie kto zaparkowal samochod itp. niz sprawy naprawde wazne. Pozdrawiam
      • smile53 Re: I co dalej...? 16.04.11, 21:26
        Masz rację, zajmujemy się "pierdołami", a to co jest ważne to za co zapłaciliśmy prawie nikogo nie interesuje. Drodzy mieszkańcy, "bombardujcie" naszego "kochanego" developera ZGŁOSZENIAMI O WYKRYTYCH USTERKACH (otrzymałem druk od pracowników VP i permanentnie przesyłam je do developera - narazie bez odzewu, zbieram wszystkie potwierdzenia przesłania i zamierzam je w przyszłości wykorzystać). Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka