lech1986 04.05.11, 09:25 Kolejne pytanie z cyklu: dobre i tanie:) Możecie polecić jakieś sprawdzone i niedrogie firmy zajmujące się montażem rolet w oknach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbk0 Re: ROLETY!!! 04.05.11, 10:48 Najtaniej to Ci wyjdzie jak sam pomierzysz i kupisz w castoramie. Montaż w 5 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1986 Re: ROLETY!!! 04.05.11, 11:48 Wiem, że tam najtaniej, bo zamontowałem takie w jednym pokoju ale nie jestem z nich za bardzo zadowolony dlatego też szukam jakiejś firmy, która się tym zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
w.mateusz Re: ROLETY!!! 04.05.11, 12:16 rolbest.pl, są z sulejówka ale montują w Ząbkach sporo, znam właściciela i bardzo uczciwy człowiek i dobrze robi swoją pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
toja_zab Re: ROLETY!!! 04.05.11, 12:19 Spróbuj kontaktu z ząbkowską firmą: www.fajneokna.pl/ Korzystałem z ich usług jakieś dwa lata temu i byłem mile zaskoczony profesjonalizmem i podejściem do klienta... Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.balcerek Re: ROLETY!!! 04.05.11, 23:15 czy to czasem nie rodzina swiderskich ktorzy maja firme anluk trudniaca sie deweloperka? jezeli tak i maja takie same podejscie do klienta jak ci z anluku to ja bym tam nic nie bral. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.balcerek Re: ROLETY!!! 05.05.11, 10:42 a to przepraszam, ale mam bardzo niemile wspomnienia z tamta rodzinka... Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: ROLETY!!! 04.05.11, 14:34 Polecam rolety firmy Besta, maja automatyczny hamulec (nie trzeba zaczepiać łańcuszka o "haczyki"), wymierzasz sam, montujesz sam na 2 lub 4 śrubki. Jeśli chcesz poszukam namiarów na firmę która zajmuje się docinaniem materiału i obudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
termoplast Re: ROLETY!!! 04.05.11, 15:31 kriis.borowski napisał: wymierzasz sam, montujesz sam Za błędy pomiarowe i montażowe również odpowiadasz sam ;) P.S. Dziękuję za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: ROLETY!!! 04.05.11, 18:29 True, ale jak ktoś nie umie zmierzyć odcinka szerokości okna A-B, oraz wysokości C-D (z dużo mniejsza precyzja) to... tylko usiąść i zapłakać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: ROLETY!!! 04.05.11, 20:14 kriis.borowski napisał: > True, ale jak ktoś nie umie zmierzyć odcinka szerokości okna A-B, oraz wysokośc > i C-D (z dużo mniejsza precyzja) to... tylko usiąść i zapłakać... :) Jak się przy okazji umie dobrać odpowiednie prowadnice do listew przyszybowych okrągłych, prostych, ściętych lub podwójnie zaokrąglonych to reszta - pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: ROLETY!!! 04.05.11, 23:13 Wystarczy zrobić zdjęcie okna i pokazać - porada przy zamawianiu rolety jest darmowa :D. Ja 1.5 roku temu za 10 okien z podgumowanym materiałem zapłaciłem 900zł Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: ROLETY!!! 07.05.11, 14:00 Czy możesz podać namiar na tę firmę? Mnie również interesują podgumowane rolety (jak się u Ciebie sprawdzają?) i szukam namiarów na firmę, która takie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: ROLETY!!! 08.05.11, 20:47 abmr.pl/ Sprawdzają się bardzo dobrze, od 1,3 roku nawet opierają się nowemu młodemu testerowi :D Ja mam wersję średniopodgumowaną i jeżeli zależy ci na egipskich ciemnościach to weź tą maksymalnie podgumowaną, bo ta moja przepuszcza trochę światła. Rodzajów materiałów jest trochę - także jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
termoplast Re: ROLETY!!! 08.05.11, 22:03 kriis.borowski napisał: > abmr.pl/ W ich cenach dokonujemy pomiaru, prezentujemy ponad 200 tkanin i montujemy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: ROLETY!!! 09.05.11, 09:18 A skąd wzięta wycena? Bo jak ze strony to bym się nie sugerował. Wcześniej w poście napisałem ze za 10 okien wzięli 900zł. Jeżeli macie taniej to chwała wam :D Odpowiedz Link Zgłoś
imo-nka Re: ROLETY!!! 10.05.11, 10:53 A ja mogę polecić fajne tkaniny zaciemniające ale nie podgumowane. Nie wyglądają tak "sztucznie" jak te podgumowane a także całkiem zaciemniają. Ja zamówiłam sobie rolety rzymskie w jasnym kolorze i jak je zasłaniam słońce nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: ROLETY!!! 08.05.11, 22:12 Dziękuję :) Na egipskich ciemnościach mi nie zależy...chciałabym po prostu, żeby słońce mnie nie raziło jak się będę budziła a niestety te rolety, które mam (białe) przepuszczają światło :( Także podejrzewam, że też sobie wezmę też takie średniopodgumowane :) Jeszcze raz dziękuję za namiar :) Odpowiedz Link Zgłoś
aswiderek1 Re: ROLETY!!! 05.05.11, 09:45 Witam, a ja zapraszam do siebie po roletki materiałowe, moskitiery i wiele innych przesłon do okien. Pracuję w firmie produkującej przesłony okienne już od ponad 10 lat więc chętnie doradzę techniczne rozwiązania w Pana oknach. Niskie ceny , wyrób najwyższej jakości i miła obsługa - Prosze napisać na e- maila wymiary szyb w Pana oknach a przedstawię ofertę na wykonanie i montaż roletek materiałowych. E-mail : aswiderek1@wp.pl , tel .509-652-822 zapraszam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mp_nl Re: ROLETY!!! 04.05.11, 19:32 Ja bardzo polecam: www.rolety-zaluzje-vertikale.waw.pl/ Solidnie i tanio, robilem wycene w kilku firmach i tutaj bylo średnio 20% taniej a i jakośc bardzo dobra i spory wybór rolet. Odpowiedz Link Zgłoś
przygoda-3 Re: ROLETY!!! 04.05.11, 21:35 Polecam firmę na Jagielońskiej w Ząbkach. Nie znam numeru tel. ani domu. Firma mieści się na podwórzu. Miła i profesjonalna obsługa. Trafiłam przypadkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
madlena12 Re: ROLETY!!! 04.06.13, 13:53 Witaj, ja kupiłem na allegro , fajne są fotorolety , oczywiście tylko do pokoju dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
madlena12 Re: ROLETY!!! 04.06.13, 14:01 Castorama jest droga, lepiej na allegro, jak szukasz czegoś atrakcyjnego to polecam fotorolety, niezły efekt w domu, tylko jak się zdecydujesz to to szukaj nadruku z sublimacji jest ekologiczny i nie śmierdzi po za tym kolory są lepsze jak na wydruku solwentowym i trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: ROLETY!!! 05.06.13, 00:41 Ja polecam firmę Unirol. Mają swoje biuro w Ząbkach przy przejeździe kolejowym na 3 maja. unirol.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
naszedzieciwaw Re: ROLETY!!! 03.11.15, 23:43 A ja polecam firme almadoor bis z Kobyłki. Jako jedyni podjęli się wykonania rolet rozwijanych z dołu do góry na balkonowe okna i w bardzo niskiej cenie w porównaniu do wielu firm do których wysyłałam ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
roleciarnia Re: ROLETY!!! 04.11.15, 14:33 Drodzy Państwo jeśli szukają Państwo dekoracji okiennych typu: rolety rzymskie rolety materialowe w kasecie rolety dzien noc plisy zaluzje zaslony, firany karnisze, szyny aluminiowe moskitiery markizy rolety zewnętrzne Zapraszamy do naszego sklepu, duży wybór tkanin, szycie, projektowanie. Marki ul. Piłsudskiego 54 Godziny otwarcia: Pon.-Pt. 11:00-18:00 Sb. 10:00-14:00 www.roleciarnia.pl 514 514 558 Odpowiedz Link Zgłoś
michalsiejka Re: ROLETY!!! 10.11.15, 09:34 Sprawdzone i niedrogie rolety oczywiście mogę polecić ze Swojej firmy. Zapraszam do zapoznania się z ofertę na www.roletysiejka.pl : * rolety okienne dzień noc w kasecie; * rolety okienne Besta UNi w kasecie; * plisy okienne ; * żaluzje okienne; *rolety zenwetrzne Naprawdę POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
2karoll Re: ROLETY!!! 08.12.15, 10:19 Ja zamówiła rolety z firmy ROLMAT, mają naprawdę duży wybór kolorów, form i materiałów. Miły kontakt, można o wszystko zapytać. Konkurencyjne ceny! Rolety wykonane są starannie i pięknie wyglądają na moich oknach. Mam rolety klasyczne oraz dzień i noc. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
2karoll Re: ROLETY!!! 16.12.15, 11:14 Jeśli dobre i tanie rolety to tylko z firmy ROLMAT. Mają duży wybór kolorów i materiałów. Zrobili mi moje wymarzone rolety i teraz świetnie prezentują się zarówno w salonie jak i w sypialni i kuchni. Miałam wcześniej rolety innej firmy, ale nie byłam zadowolona. Zdecydowanie POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś