04.05.11, 09:25
Kolejne pytanie z cyklu: dobre i tanie:)
Możecie polecić jakieś sprawdzone i niedrogie firmy zajmujące się montażem rolet w oknach?
Obserwuj wątek
    • zbk0 Re: ROLETY!!! 04.05.11, 10:48
      Najtaniej to Ci wyjdzie jak sam pomierzysz i kupisz w castoramie. Montaż w 5 minut :)
      • lech1986 Re: ROLETY!!! 04.05.11, 11:48
        Wiem, że tam najtaniej, bo zamontowałem takie w jednym pokoju ale nie jestem z nich za bardzo zadowolony dlatego też szukam jakiejś firmy, która się tym zajmuje.
    • w.mateusz Re: ROLETY!!! 04.05.11, 12:16
      rolbest.pl, są z sulejówka ale montują w Ząbkach sporo, znam właściciela i bardzo uczciwy człowiek i dobrze robi swoją pracę.
    • toja_zab Re: ROLETY!!! 04.05.11, 12:19
      Spróbuj kontaktu z ząbkowską firmą:
      www.fajneokna.pl/
      Korzystałem z ich usług jakieś dwa lata temu i byłem mile zaskoczony profesjonalizmem i podejściem do klienta...
      • jozef.balcerek Re: ROLETY!!! 04.05.11, 23:15
        czy to czasem nie rodzina swiderskich ktorzy maja firme anluk trudniaca sie deweloperka? jezeli tak i maja takie same podejscie do klienta jak ci z anluku to ja bym tam nic nie bral.
        • termoplast Re: ROLETY!!! 05.05.11, 08:55
          To nie ta rodzina .
          • jozef.balcerek Re: ROLETY!!! 05.05.11, 10:42
            a to przepraszam, ale mam bardzo niemile wspomnienia z tamta rodzinka...
    • kriis.borowski Re: ROLETY!!! 04.05.11, 14:34
      Polecam rolety firmy Besta, maja automatyczny hamulec (nie trzeba zaczepiać łańcuszka o "haczyki"), wymierzasz sam, montujesz sam na 2 lub 4 śrubki. Jeśli chcesz poszukam namiarów na firmę która zajmuje się docinaniem materiału i obudowy.
      • termoplast Re: ROLETY!!! 04.05.11, 15:31
        kriis.borowski napisał: wymierzasz sam, montujesz sam

Za błędy pomiarowe i montażowe również odpowiadasz sam ;)

P.S. Dziękuję za opinię.
        • kriis.borowski Re: ROLETY!!! 04.05.11, 18:29
          True, ale jak ktoś nie umie zmierzyć odcinka szerokości okna A-B, oraz wysokości C-D (z dużo mniejsza precyzja) to... tylko usiąść i zapłakać... :)
          • husky_ Re: ROLETY!!! 04.05.11, 20:14
            kriis.borowski napisał:

> True, ale jak ktoś nie umie zmierzyć odcinka szerokości okna A-B, oraz wysokośc
            > i C-D (z dużo mniejsza precyzja) to... tylko usiąść i zapłakać... :)

Jak się przy okazji umie dobrać odpowiednie prowadnice do listew przyszybowych okrągłych, prostych, ściętych lub podwójnie zaokrąglonych to reszta - pikuś.
            • kriis.borowski Re: ROLETY!!! 04.05.11, 23:13
              Wystarczy zrobić zdjęcie okna i pokazać - porada przy zamawianiu rolety jest darmowa :D. Ja 1.5 roku temu za 10 okien z podgumowanym materiałem zapłaciłem 900zł
              • ranoma Re: ROLETY!!! 07.05.11, 14:00
                Czy możesz podać namiar na tę firmę? Mnie również interesują podgumowane rolety (jak się u Ciebie sprawdzają?) i szukam namiarów na firmę, która takie robi :)
                • kriis.borowski Re: ROLETY!!! 08.05.11, 20:47
                  abmr.pl/
                  Sprawdzają się bardzo dobrze, od 1,3 roku nawet opierają się nowemu młodemu testerowi :D Ja mam wersję średniopodgumowaną i jeżeli zależy ci na egipskich ciemnościach to weź tą maksymalnie podgumowaną, bo ta moja przepuszcza trochę światła. Rodzajów materiałów jest trochę - także jest w czym wybierać.
                  • termoplast Re: ROLETY!!! 08.05.11, 22:03
                    kriis.borowski napisał: > abmr.pl/

W ich cenach dokonujemy pomiaru, prezentujemy ponad 200 tkanin i montujemy.
                    :)
                    • kriis.borowski Re: ROLETY!!! 09.05.11, 09:18
                      A skąd wzięta wycena? Bo jak ze strony to bym się nie sugerował. Wcześniej w poście napisałem ze za 10 okien wzięli 900zł. Jeżeli macie taniej to chwała wam :D
                      • imo-nka Re: ROLETY!!! 10.05.11, 10:53
                        A ja mogę polecić fajne tkaniny zaciemniające ale nie podgumowane. Nie wyglądają tak "sztucznie" jak te podgumowane a także całkiem zaciemniają. Ja zamówiłam sobie rolety rzymskie w jasnym kolorze i jak je zasłaniam słońce nie ma szans
                  • ranoma Re: ROLETY!!! 08.05.11, 22:12
                    Dziękuję :) Na egipskich ciemnościach mi nie zależy...chciałabym po prostu, żeby słońce mnie nie raziło jak się będę budziła a niestety te rolety, które mam (białe) przepuszczają światło :( Także podejrzewam, że też sobie wezmę też takie średniopodgumowane :) Jeszcze raz dziękuję za namiar :)
        • aswiderek1 Re: ROLETY!!! 05.05.11, 09:45
          Witam, a ja zapraszam do siebie po roletki materiałowe, moskitiery i wiele innych przesłon do okien. Pracuję w firmie produkującej przesłony okienne już od ponad 10 lat więc chętnie doradzę techniczne rozwiązania w Pana oknach. Niskie ceny , wyrób najwyższej jakości i miła obsługa - Prosze napisać na e- maila wymiary szyb w Pana oknach a przedstawię ofertę na wykonanie i montaż roletek materiałowych.
          E-mail : aswiderek1@wp.pl , tel .509-652-822 zapraszam serdecznie
    • mp_nl Re: ROLETY!!! 04.05.11, 19:32
      Ja bardzo polecam:
      www.rolety-zaluzje-vertikale.waw.pl/
      Solidnie i tanio, robilem wycene w kilku firmach i tutaj bylo średnio 20% taniej a i jakośc bardzo dobra i spory wybór rolet.
      • przygoda-3 Re: ROLETY!!! 04.05.11, 21:35
        Polecam firmę na Jagielońskiej w Ząbkach. Nie znam numeru tel. ani domu. Firma mieści się na podwórzu. Miła i profesjonalna obsługa. Trafiłam przypadkiem:)
    • madlena12 Re: ROLETY!!! 04.06.13, 13:53
      Witaj, ja kupiłem na allegro , fajne są fotorolety , oczywiście tylko do pokoju dziennego.
    • madlena12 Re: ROLETY!!! 04.06.13, 14:01
      Castorama jest droga, lepiej na allegro, jak szukasz czegoś atrakcyjnego to polecam fotorolety, niezły efekt w domu, tylko jak się zdecydujesz to to szukaj nadruku z sublimacji jest ekologiczny i nie śmierdzi po za tym kolory są lepsze jak na wydruku solwentowym i trwałe.
      • chudzini Re: ROLETY!!! 05.06.13, 00:41
        Ja polecam firmę Unirol. Mają swoje biuro w Ząbkach przy przejeździe kolejowym na 3 maja.

unirol.waw.pl/
    • naszedzieciwaw Re: ROLETY!!! 03.11.15, 23:43
      A ja polecam firme almadoor bis z Kobyłki. Jako jedyni podjęli się wykonania rolet rozwijanych z dołu do góry na balkonowe okna i w bardzo niskiej cenie w porównaniu do wielu firm do których wysyłałam ofertę.
    • roleciarnia Re: ROLETY!!! 04.11.15, 14:33
      Drodzy Państwo jeśli szukają Państwo dekoracji okiennych typu:
      rolety rzymskie
      rolety materialowe w kasecie
      rolety dzien noc
      plisy
      zaluzje
      zaslony, firany
      karnisze, szyny aluminiowe
      moskitiery
      markizy
      rolety zewnętrzne

Zapraszamy do naszego sklepu, duży wybór tkanin, szycie, projektowanie.

Marki ul. Piłsudskiego 54

Godziny otwarcia:
      Pon.-Pt. 11:00-18:00
      Sb. 10:00-14:00

www.roleciarnia.pl
      514 514 558
    • michalsiejka Re: ROLETY!!! 10.11.15, 09:34
      Sprawdzone i niedrogie rolety oczywiście mogę polecić ze Swojej firmy. Zapraszam do zapoznania się z ofertę na www.roletysiejka.pl :
      * rolety okienne dzień noc w kasecie;
      * rolety okienne Besta UNi w kasecie;
      * plisy okienne ;
      * żaluzje okienne;
      *rolety zenwetrzne

Naprawdę POLECAM!
    • 2karoll Re: ROLETY!!! 08.12.15, 10:19
      Ja zamówiła rolety z firmy ROLMAT, mają naprawdę duży wybór kolorów, form i materiałów. Miły kontakt, można o wszystko zapytać. Konkurencyjne ceny! Rolety wykonane są starannie i pięknie wyglądają na moich oknach. Mam rolety klasyczne oraz dzień i noc. Polecam!
    • 2karoll Re: ROLETY!!! 16.12.15, 11:14
      Jeśli dobre i tanie rolety to tylko z firmy ROLMAT. Mają duży wybór kolorów i materiałów. Zrobili mi moje wymarzone rolety i teraz świetnie prezentują się zarówno w salonie jak i w sypialni i kuchni. Miałam wcześniej rolety innej firmy, ale nie byłam zadowolona. Zdecydowanie POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka