czarnymoskit 09.12.11, 13:30 Witam, mój kot jest chory (wymiotuje jak coś zje) szukam dobrego weta w Ząbkach, czy może mi ktoś taką osobę polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusiaa00 Re: weterynarz 09.12.11, 13:56 ja mogę polecić weterynarza ul. Szwoleżerów 130. Odpowiedz Link Zgłoś
mika.bajkowe1 Re: weterynarz 09.12.11, 14:01 Jeśli zależy ci na dobrym weterynarzu to polecam panią Marzenę ale na ul Wyspowej 6, to jest zaraz za granicą z warszawą od ul. Łodygowej , po prawej stronie żółte bloki z niebieskimi dachami. www.zwierzolubni.pl/profil-firmy/weterynarz-warszawa-targowek-marzena-cieciera/ Odpowiedz Link Zgłoś
44lilka Re: weterynarz 03.05.14, 21:06 Ja w W-wie polecam lecznicę Toris na Białołęce przy ulicy Ostródzkiej weterynarztoris.pl Pani doktor ma bardzo profesjonalne podejście i w ogóle cała przychodnia wzbudza zaufanie. Przyjemna atmosfera, przystępne ceny i wszystko na miejscu: sklepik oraz salonik urody :) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia4767 Re: weterynarz 09.12.11, 18:01 ja osobiscie polecam weterynarza na ul. skorupki na przeciwko He-mana. Czynny jest do 20, w soboty jakoś krócej. Chodzę tu ze swoimi dwoma psiakami od paru ładnych lat i jestem bardzo zadowolona. Ceny się bardzo różnią od innych weterynarzy i przede wszystkim na prawdę dobra opieka. Moja jedna sunia przeszła tu dwie operacje bez żadnych problemów, a doktorek do tej pory ją pamięta, mimo, że minęło trochę czasu. :) Odpowiedz Link Zgłoś