zabkowianka_6 15.06.12, 10:19 Witam, chcialabym wybrać sie niedlugo z rodzina do wesolego miasteczka,. Niestety nie wiem kiedy ono funkcjonuje, jeśli ktoś z państwa wie, proszę o informacje. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_boleyn Re: Wesołe miasteczko ;) 15.06.12, 10:51 popołudniami, przyznam szczerze że ja się nie odważę w tym roku tam pójść, wole na Radzymińską. miasteczko stoi w bajorze - bez kaloszy ani rusz, ze 2 karuzele stoją między dwoma liniami trakcji elektrycznej. Aż kusi o jakąś tragedię. tam chyba pasowałoby straż pożarną wysłać na kontrolę bezpieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapatrycja Re: Wesołe miasteczko ;) 15.06.12, 14:11 Zgadzam się z przedmówczynią :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2012 Re: Wesołe miasteczko ;) 15.06.12, 14:53 Witam potwierdzam trzeba się zaopatrzyć w kalosze bo tam sie przejsć nieda wczoraj jak szłam koło wesołego miasteczka to Panowie podlewali woda wszystko niewiem w jakim celu .Sądzę że za dużo ludzi nie przyjdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
ki-tty Re: Wesołe miasteczko ;) 15.06.12, 15:54 Powiedzcie gdzie jest teraz to wesołe miasteczko?A na Radzymińskiej jest teraz,nie jeżdżę tamtędy więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_boleyn Re: Wesołe miasteczko ;) 18.06.12, 11:03 ki-tty napisała: > Powiedzcie gdzie jest teraz to wesołe miasteczko?A na Radzymińskiej jest teraz, > nie jeżdżę tamtędy więc nie wiem. mniej więcej na przeciwko Obi Odpowiedz Link Zgłoś
ekian Re: Wesołe miasteczko ;) 18.06.12, 11:23 Nie ma na Radzymińskiej już miasteczka - dane z wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
timmi1508 Re: Wesołe miasteczko - przejaw arogancji 16.06.12, 19:48 Tak. Wesołe miasteczko to przejaw arogancji i nadużywanie władzy przez Miasto. Taką atrakcję co roku funduje miasto mieszkańcom domów przy ul. Poniatowskiego, bloku Orla 4. A w tym roku to poszło na całośc, z karuzeli bezpośrednio można zaglądac w okna mieszkań na Legionów. Nie zazdroszczę tym co mają samochodziki pod balkonami. Wszędzie wesołe miasteczko rozbija się na dużych placach, gdzieś poza miastem, a u nas? pod oknami sypialni mieszkańców. Szkoda, że władze miasta nie wiedzą z jakim hałasem wiąże się rozbijanie i składanie wesołego miasteczka. Bo nie tylko o samą pracę silników chodzi podczas pracy karuzeli. Stukanie młotów, tiry, ciągniki przywożące i zbierające sprzęt do późnych godzin nocnych. Dobro mieszkańców jest na szarym końcu, liczy się tylko te parę groszy za wynajem działki. Smutne po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
zab-wom Re: Wesołe miasteczko - przejaw arogancji 18.06.12, 09:53 to nie wesołe tylko żenujące miasteczko.... Odpowiedz Link Zgłoś
mateo.12345 Re: Wesołe miasteczko - przejaw arogancji 18.06.12, 11:43 timmi1508 napisała: > Tak. Wesołe miasteczko to przejaw arogancji i nadużywanie władzy przez Miasto. > > Wszędzie wesołe miasteczko rozbija się na dużych placach, gdzieś poza miastem, > a u nas? pod oknami sypialni mieszkańców. Szkoda, że władze miasta nie wiedzą z > jakim hałasem wiąże się rozbijanie i składanie wesołego miasteczka. Bo nie tyl > ko o samą pracę silników chodzi podczas pracy karuzeli. Stukanie młotów, tiry, > ciągniki przywożące i zbierające sprzęt do późnych godzin nocnych. Dobro mieszk > ańców jest na szarym końcu, liczy się tylko te parę groszy za wynajem działki. > Smutne po prostu. A cóż tam w domu robita że tak się tego wstydzita??? Niech się wstydzi ten kto widzi. No tak dzieci chodzące na ten plac mają jedyny cel- podglądanie mieszkańców w ich sypialniach. A w nocy też jest czynny ten plac co by można było więcej ujrzeć przez te okna??? Najlepiej pod Radzyminem w polu postawić karuzele aby mieszkańcy Ząbek mogli spacerkiem wpaść, zlikwidować tory kolejowe bo pociągi stukają i w dzień i w nocy, samolotom zabronić latać nad głową bo to "moje niebo", nie wspomne o likwidacji dróg bo ci zmotoryzowani swoimi hałaśliwymi maszynami nie dają delektować sięciszą?? Odpowiedz Link Zgłoś
timmi1508 Re: Wesołe miasteczko - przejaw arogancji 23.06.12, 16:56 > , samolotom zabronić latać nad głową bo to "moje niebo", nie wspomne o likwidac > ji dróg bo ci zmotoryzowani swoimi hałaśliwymi maszynami nie dają delektować si > ęciszą?? ja rozumiem, że cię boli, że z tej swojej cichej okolicy jedziesz do wawy 1,5 godz., a ja dojeżdzam w 20 min. do bankowego, ale to jeszcze nie jest powód abyś miał mi z karuzelki żygac po oknach :) Odpowiedz Link Zgłoś
etam2.0 TUNEL 23.06.12, 18:45 timmi1508 napisała: "A w tym roku to poszło na całośc, z karuzeli bezpośrednio można zaglądac w okna mieszkań na Legionów." Mam nadzieję, że wkrótce wybudują tunel i problem wesołego miasteczka w tym miejscy zniknie. Woda też zapewne na reszcie terenu nie będzie tam stać. Tunel jest dobry na wszystko ;-) Chcę tunelu. Odpowiedz Link Zgłoś