Dodaj do ulubionych

Naprawa telefonów komórkowych

04.07.12, 14:16
Poszukuję godnego zaufania miejsca, gdzie można oddać telefon do naprawy. Z góry dziękujęza pomoc. Pozdrawiam Forumowiczów :)
Obserwuj wątek
    • robertrobo Re: Naprawa telefonów komórkowych 04.07.12, 21:23
      Akademik Wydziału Elektroniki PW :)
      • danagr Re: Naprawa telefonów komórkowych 06.07.12, 14:16
        w kauflandzie jest stoisko z telefonami, napraw też dokonują.
        • gusiaa00 Re: Naprawa telefonów komórkowych 06.07.12, 14:26
          nie polecam.. w kauflandzie oddawałam 2x telefon i pana to przerosło:)
          • ula1110 Re: Naprawa telefonów komórkowych 08.07.12, 22:47
            Ja tam naprawiałam i wszystko ok i cena za usługe przystepna.
            • ms.behave Re: Naprawa telefonów komórkowych 30.11.12, 11:24
              gdzies jeszcze jest taki punkt?
              google zawodza :(

bede wdzieczna za info.
              • suspencia Re: Naprawa telefonów komórkowych 01.12.12, 19:52
                Idąc od strony szkoły przy ul. Piłsudskiego tuż za skrętem z ulicą ks. Skorupki powinien być punkt , gdzie też można naprawić telefon. Mi naprawiono szybko i bezproblemowo w przyzwoitej cenie.
                • ms.behave Re: Naprawa telefonów komórkowych 01.12.12, 23:14
                  tak wlasnie, tam w koncu dotarlam i natychmiast uzyskalam pomoc.
                  dzieki :)

• kasia26lom Re: Naprawa telefonów komórkowych 13.10.14, 11:10
              Ja oddałam wyświetlacz do wymiany i niestety po jednym dniu odkleił się częściowo i zaczął szwankować, zrobił się ciemny ekran. Oczywiście nie ma mowy o reklamacji, ponieważ Pan z serwisu stwierdził, że on prawidłowo wymienił i nie ma sobie nic do zarzucenia, do tego wpierał mi, że wyświetlacz jest prawidłowo przyklejony. Niestety muszę znów wymieniać wyświetlacz straciłam tylko kasę. Absolutnie nie polecam serwisu w Kauflandzie, Panowie przyjmujący są w porządku, ale Pan z serwisu porażka nie szanuje w ogóle klienta.
    • marzena.grodzka7 Re: Naprawa telefonów komórkowych 23.04.16, 15:39
      Proponuje serws Magicphone.pl na Targówku. Bardzo rzetelnie podchodzą do sprawy i byłem z nich mega zadowolony
    • Gość: romek Re: Naprawa telefonów komórkowych IP: *.43.56.137.ipv4.supernova.orange.pl 16.03.20, 17:42
      Zobacz Naprawa Telefonów Warszawa kiedys mi samsunga naprawiali i nie mialem zadnych problemow z tym serwisem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka