pozdro-wienia 04.07.12, 14:16 Poszukuję godnego zaufania miejsca, gdzie można oddać telefon do naprawy. Z góry dziękujęza pomoc. Pozdrawiam Forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertrobo Re: Naprawa telefonów komórkowych 04.07.12, 21:23 Akademik Wydziału Elektroniki PW :) Odpowiedz Link Zgłoś
danagr Re: Naprawa telefonów komórkowych 06.07.12, 14:16 w kauflandzie jest stoisko z telefonami, napraw też dokonują. Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Re: Naprawa telefonów komórkowych 06.07.12, 14:26 nie polecam.. w kauflandzie oddawałam 2x telefon i pana to przerosło:) Odpowiedz Link Zgłoś
ula1110 Re: Naprawa telefonów komórkowych 08.07.12, 22:47 Ja tam naprawiałam i wszystko ok i cena za usługe przystepna. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.behave Re: Naprawa telefonów komórkowych 30.11.12, 11:24 gdzies jeszcze jest taki punkt? google zawodza :( bede wdzieczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
suspencia Re: Naprawa telefonów komórkowych 01.12.12, 19:52 Idąc od strony szkoły przy ul. Piłsudskiego tuż za skrętem z ulicą ks. Skorupki powinien być punkt , gdzie też można naprawić telefon. Mi naprawiono szybko i bezproblemowo w przyzwoitej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.behave Re: Naprawa telefonów komórkowych 01.12.12, 23:14 tak wlasnie, tam w koncu dotarlam i natychmiast uzyskalam pomoc. dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26lom Re: Naprawa telefonów komórkowych 13.10.14, 11:10 Ja oddałam wyświetlacz do wymiany i niestety po jednym dniu odkleił się częściowo i zaczął szwankować, zrobił się ciemny ekran. Oczywiście nie ma mowy o reklamacji, ponieważ Pan z serwisu stwierdził, że on prawidłowo wymienił i nie ma sobie nic do zarzucenia, do tego wpierał mi, że wyświetlacz jest prawidłowo przyklejony. Niestety muszę znów wymieniać wyświetlacz straciłam tylko kasę. Absolutnie nie polecam serwisu w Kauflandzie, Panowie przyjmujący są w porządku, ale Pan z serwisu porażka nie szanuje w ogóle klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.grodzka7 Re: Naprawa telefonów komórkowych 23.04.16, 15:39 Proponuje serws Magicphone.pl na Targówku. Bardzo rzetelnie podchodzą do sprawy i byłem z nich mega zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Naprawa telefonów komórkowych IP: *.43.56.137.ipv4.supernova.orange.pl 16.03.20, 17:42 Zobacz Naprawa Telefonów Warszawa kiedys mi samsunga naprawiali i nie mialem zadnych problemow z tym serwisem Odpowiedz Link Zgłoś