rybcia001 12.11.12, 09:44 Witam, czy możecie polecić jakąś salę zabaw w Ząbkach, gdzie można byłoby zrobić urodziny dla 8-latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cliooooo Re: sala zabaw w Ząbkach 12.11.12, 09:54 Np. Maciarenka przy ul. Piłsudskiego, niedaleko ronda na Powstańców. Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: sala zabaw w Ząbkach 12.11.12, 10:27 Za dużego wyboru to nie masz bo są chyba dwie- maciarenka i gdzieś przy Skorupki druga...chyba, że nie jestem poinformowana :) w Maciarence dużo ludzi organizuje urodziny dla dzieci i z tego co wiem są bardzo zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: sala zabaw w Ząbkach 12.11.12, 13:56 Ta sala przy Skorupki (róg Harcerskiej) to "Tajemnicza Wyspa". -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mamawesola1 Re: sala zabaw w Ząbkach 30.01.13, 14:48 Ja polecam salę zabaw Boomerang, co prawda nie jest w Ząbkach ale w Wesołej, ale naprawdę super organizacja urodzin, a sala przestronna i dzieci mają gdzie się wyszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka.k Re: sala zabaw w Ząbkach 31.01.13, 20:37 Naprawdę super sala zabaw - idealna na urodziny - jest w Warszawie - Kolorado. Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: sala zabaw w Ząbkach 01.02.13, 12:43 tez wyspy leonarda w kobyłce, sala sportowa koło smyka przy M1 Odpowiedz Link Zgłoś