konlid 14.11.12, 11:48 szukam ekipy budowlanej do budowy domu-sprawdzonej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yulia1984 Re: ekipa budowlana 15.11.12, 09:44 Podaje numer do męża. Posiada on własna firme remontowo budowlana. Remontują od A do Z 511-161-357 Robert Odpowiedz Link Zgłoś
wwlpablo Re: ekipa budowlana 15.11.12, 23:39 Jeżeli nadal aktualne to proszę o maila, podam super namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
wwlpablo Re: ekipa budowlana 15.11.12, 23:41 My Górole budujemy z bali :))) więc mogę podać namiar na człowieka od takich zadań specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasztdi Re: ekipa budowlana 16.11.12, 06:24 Moge polecic firma Eko-System tel.504-04-07-05 , firme prowadzi kobieta i mam wrazenie ze robi to lepiej niz nie jeden facet. Kiedys wykonywali remont salonu samochodowego Volksvagena Szewczyk na Radzyminskiej i jej pracownicy pomogli mi "dopchac" auto na serwis, a za jakis rok szukajac wykonawcow znajomy mi polecil ekipe i sie okazalo ze to ta sama firma. Generalnie jak to z wykonawcami chyba wszyscy maja minusy i plusy , ta ekipa ma jednak wiecej plusow poniewaz wlascicielka caly czas od rana do wieczora na budowie i caly czas dyryguje, pilnuje , doradza , pokrzykuje na swoich pracownikow. no i jesli chodzi o ceny to tez nie bylo zadnych "scen" na koniec, zamknelismy sie w kwocie umowionej. Odpowiedz Link Zgłoś