Dodaj do ulubionych

Zaginął pies!

31.12.12, 21:15
Dnia 31.12.2012 ok godz 18:30 w okolicach Maczka-Andresena zaginęła mała 8-miesięczna czarna suczka rasy "york". Ostatnio widziana była w okolicach lasu przy Żołnierskiej.
Na pieska czeka zrozpaczone dziecko...
Znalazcę proszę o kontakt 516-181-197 lub 509-959-570
Znalazca otrzyma nagrodę pieniężną!!!
Obserwuj wątek
    • siadlowska1 Re: Zaginął pies! 01.01.13, 08:15
      Proszę o pomoc w odnalezieniu pieska :(
    • siadlowska1 Re: Zaginął YORK!!! 02.01.13, 19:14
      Jeżeli komuś udało się złapać tego pieska i nie chce go oddać tylko dlatego ,że po prostu chce mieć pupila to bardzo proszę o kontakt.
      Moja córka strasznie rozpacza po stracie ukochanej suni.
      Jest osoba ,która chce za darmo oddać nam małą śliczną 3-miesięczną yorczkę , ale my niestety nie jesteśmy jeszcze gotowi na wzięcie nowego psiaka.
      Więc jeśli ktoś znalazł naszego pieska to bardzo proszę o kontakt - jesteśmy gotowi pojechać z tą osobą po nowego psa lub też przywieźć go osobiście
      • kalbud Re: Zaginął YORK!!! 02.01.13, 19:51
        Jest zima i myślałem że teraz czas na epidemie grypy . Teraz dowiaduję się że jest jeszcze epidemia yorków . Takiego psa nosi się w kieszeni i nie zaginie , chyba że trafi się złodziej kieszonkowy . Jeśli w innej sytuacji zaginął to znaczy że właściciele to kretyni .
        • siadlowska1 Re: Zaginął YORK!!! 02.01.13, 20:10
          Zauważyłam ,że dla ciebie wszyscy forumowicze to kretyni...a ty jesteś jedyną mądrą osobą , która w większości poruszanych na forum wątkach ma coś do powiedzenia - szkoda tylko ,że nie na temat
          Jeśli nie masz do powiedzenia nic co dotyczy poszukiwanego psa to lepiej rzucaj swój jad w innych postach ponieważ ja nie mam nastroju na dyskusję z tobą
          • cynista Re: Zaginął YORK!!! 02.01.13, 20:42
            Akurat kalbud ma rację. Poza przepisami prawnymi (yorków tez to dotyczy!) że psy mają byc na smyczy, od zawsze wiadomo (a od kilku tygodni trąbia o tym wszędzie w mediach), że w czasie wystrzałowym psy (DLA ICH BEZPIECZEŃSTWA) trzymamy na smyczach. Nie inaczej! Trzeba nie miec rozumu, aby swojego psa narazić na taka traume i teraz płakac, że dziecko rozpacza. Bo co? Bo zabaweczka zniknęła? A o psa to nie można było zadbac? Bo nie warto? Wydawałoby sie, że dorosłi powinni byc odpowiedzialni, tymczasem...szkoda gadać:(
            • nauczycielka28 Re: Zaginął YORK!!! 03.01.13, 09:41
              Może ktoś go przygarnął. Yorki są czarne? Za mało informacji, może miał ubranko, smycz itp... Jak się wabił? To są bardzo przydatne informacje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka