Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię firanki

04.02.13, 20:08
Mam pytanie, gdzie w Ząbkach można kupić fajne firanki do salonu oraz je uszyć w przystępnej cenie? Jakie są ceny uszycia, obszycia 1 m prostej firanki?
Obserwuj wątek
    • fraszka_igraszka Re: Gdzie kupię firanki 04.02.13, 22:11
      jakiś czas temu był salon firan i zasłon w Pasażu na Orlej, ale czy jest jeszcze, to nie wiem
      na miejscu obszywali materiały, na gotowo do powieszenia w oknach

krawcowa od firanek jest też na bazarku przy Szwoleżerów (przy Api), tu chyba za 2 zł / m obszycia płaciłam 3 lata temu
    • fraszka_igraszka Re: Gdzie kupię firanki 04.02.13, 22:13
      jeszcze dopiszę, bo mi się przypomniało, że widziałam też sprzedaż firanek na bazarku, ale tylko w piątki, tam w tyłu za pawilonami, z samochodu czy łóżka polowego, ale to raczej latem chyba
      • miradow Re: Gdzie kupię firanki 04.02.13, 23:11
        Jest jeszcze sklep naprzeciwko Urzędu Miasta , na Wojska Polskiego. Wybór firanek duży, ale cen uszycia nie znam - szyję sama. Pozdrawiam.
        • kaliwia Re: Gdzie kupię firanki 13.02.13, 22:13
          Witam, tamtego sklepu lrzy PkP nie ma, a szkoda. Za to polecam pawilon z firanami na bazarku. Ceny ok. Zazdroska, ladna, wzorzysta, 2 m w cenie 12-14 zl. Dotego kupisz sobie serwete czy obrus :)
    • elisabe Re: Gdzie kupię firanki 08.02.13, 02:46
      obszycie wychodzi czesto drożej niż firanka,kilka lat temu płaciłam chyba 1,6 /m, ale czasem trzeba przejechaćkilka razy,np.wszywając taśmę.
      Pani na bazarku ładnie to robi, nie wiem za ile. Warto popytać u innych, na przeciwko przejazdu kolejowego koło poczty tez są jakies usługi krawieckie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka