Dodaj do ulubionych

oddam ubrania..

05.02.13, 17:28
czy może ktoś zna jakąś biedną rodzinę, której można pomóc?? tzn chodzi mi o ubrania dla dzieci, dla kobiety, zabawki itp... chodzi mi o rodzine sprawdzona, której ew ktoś pomaga...
Obserwuj wątek
    • kitek1611 Re: oddam ubrania.. 05.02.13, 17:49
      Podpinam się pod tym tematem : mam ubranka dla dzieci, kobiety rozm 36/38, chemia + słodycze .
      • hugo43 Re: oddam ubrania.. 05.02.13, 19:28
        zajrzyjcie na forum pomocne emamy.
      • mamakuby25 Re: oddam ubrania.. 15.02.13, 15:16

kitek1611 napisał(a):

> Podpinam się pod tym tematem : mam ubranka dla dzieci, kobiety rozm 36/38, che
        > mia + słodycze .

prosze o kontakt na gazetowego lub swojego meila pani poda .
      • moska07111987 Re: oddam ubrania.. 23.02.13, 17:07
        witam jestem monika pisze do pani bo bardzo potrzebuje odziezy dla siebie i dzieci jak i chemi i słodycze tez by sie przydały jestesmy 4 osobowo rodzino maz w grudniu stracił prace było to nasze jedyne utrzymanie jesli była by pani wstanie nam cos wysłac to była bym bardzo wdzieczna to mój imeil monikadopierala@wp.pl
    • papuszka1985 Re: oddam ubrania.. 06.02.13, 11:12
      Witam.Chcialam wlasnie sie dowiedziec cos na temat tych ubram dzieciom.Jestem samotna matka mam 28 lat i sama wychowuje trojke synow.jeden ma 8 lat drugi 6 lat a trzeci 2 latka.utrzymuje sie tylko z zalimentow i zasilku rodzinnego wiec nie stac mnie zeby kupic dzieciom ubrania.wczesniej zawsze od kolezanek po swoich dzieciach dostawalam sobie i dzieciom teraz niestety nie dostaje juz bo sa zbyt zniszczone po ich dzieciach.Jezeli ktos ma do oddania chlopcom na wzrost 134,128 i 80cm bardzo bylabym wdzieczna.Tu juz nie chodzi o mnie bo ja tez chodze ubraniach ktore maja jakies 10 lat.Prosze o pomoc.Moj e-mail: katarzynafiedorow@o2.pl.
    • mamakuby25 Re: oddam ubrania.. 15.02.13, 15:16
      gusiaa00 napisała:

> czy może ktoś zna jakąś biedną rodzinę, której można pomóc?? tzn chodzi mi o ub
      > rania dla dzieci, dla kobiety, zabawki itp... chodzi mi o rodzine sprawdzona,
      > której ew ktoś pomaga...

prosze o kontakt na gazetowego lub swojego meila pani poda .
      • papuszka1985 Re: oddam ubrania.. 15.02.13, 17:17
        Witam.chcialam sie dowiedziec co ta temat tych ubran.bo jak wczesniejszy mj wpis jest ze wlasnie potrzebuje pomocy.tyle ze mi bardziej dla dzieci ubrania sa potrzebne choc ja tez chodze w ubraniach 10 letnich.tyle ze ja mam rozmiar 38.jakby pan byl zainteresowany wyslac mi czy cos wiecej o mojej rodzinie sie dowiedziec to podaje moj numer telefonu:664 273 281 katarzyna
        • gusiaa00 Re: oddam ubrania.. 15.02.13, 17:55
          podam maila i tam będę wysyłała wszelkie informacje
          pzupzu@op.pl
    • kalbud Re: oddam ubrania.. 16.02.13, 09:07
      To idealne miejsce, gdzie można pozbyć się zbędnych rzeczy.

gusiaa00 napisała:

> czy może ktoś zna jakąś biedną rodzinę, której można pomóc?? tzn chodzi mi o ub
      > rania dla dzieci, dla kobiety, zabawki itp... chodzi mi o rodzine sprawdzona,
      > której ew ktoś pomaga...
    • moska07111987 Re: oddam ubrania.. 23.02.13, 17:03
      witam ja potrzebuje ubran damskich ubran dla dzieci zabawek jest nam ciezko jaestesmy 4 osobowo rodzino a maz w grudniu stracil prace a bylo to nasze jedyne utrzymanie .jesli mogla by pani cos nam wyslac to pozozstawiam swego imeila monikadopierala@wp.pl bede wdzieczna nawet za mało pomoc pozdrawiam
      • gusiaa00 Re: oddam ubrania.. 01.03.13, 20:43
        witam
        mam nadal do oddania ubrania i inne przydatne rzeczy (pościel dziecięca, żelazko, ubrania, książki, zabawki) ale jest tego sporo i paczka by dużo kosztowała. Jeśli jest zainteresowana jakaś rodzina, której pomoc jest potrzebna to muszę zaproponować odbiór osobisty ze względu na gabarty i wagę tych rzeczy. Mieszkam w Ząbkach i tutaj zapraszam.
        • ryzakitka Re: oddam ubrania.. 14.03.13, 00:20
          Pilnie przyjmę ciuszki dla 4 letniej dziewczynki jestem w trudnej sytuacji życiowej zostałam sama z dwiema córkami dla młodszej córki mam rzeczy po starszej niestety dla starszej nie mam skad brac. Nie moge isc do pracy bo nie zarobie na opiekunki lub przedszkole. alimentów i rodzinnego łącznie mam 500 zł i to musi starczyc dla dziewczynek i dla mnie mam pomoc u mamy ale wiadomo ile może to daje. Jak miała by jakas mama 4 latki rzeczy także po sobie rozm 38 również bardzo by mi sie przydały z góry dziekuje za pomoc
          • zedytka Re: oddam ubrania.. 14.03.13, 08:15
            Witam, proszę o kontakt na maila: zedytka@gmail.com. Myślę, że da się coś zrobić w tej sprawie :)
          • kitek1611 Re: oddam ubrania.. 27.03.13, 22:08
            Witam,
            Proszę o kontakt na maila : candy501@interia.pl

• kitek1611 Re: oddam ubrania.. 29.03.13, 13:20
              Jeśli ktoś jest zainteresowany ubrankami dla dzieci ( chłopców) w różnym wieku, chemią , oraz damskimi ubraniami w rozm 36/38 proszę o kontakt na maila :candy501@interia.pl
              Proszę o kontakt tylko osoby z Ząbek i okolic.Nie wysyłam paczek. Chcę pomóc komuś "lokalnemu"
              • gusiaa00 Re: oddam ubrania.. 29.03.13, 14:12
                ja też mam do oddania ubranka, ubrania damskie, pościel dla dziecka, żelazko itp. Poproszę o kontakt ludzi także z Ząbek, lub osób które same mogą odebrać rzeczy.
                pzupzu@op.pl
                • kitek1611 Re: oddam ubrania.. 14.04.13, 13:52
                  Niestety, chętnych brak:(
                  • kasia_koki Re: oddam ubrania.. 14.04.13, 14:45
                    Ja oddawałam przez tablice.pl - sporo osób zgłosiło się z Ząbek.
                    • megi2511 Re: oddam ubrania.. 17.04.13, 14:48
                      Dziewczyny jeżeli chętnych z Ząbek brak a chcecie pozbyć się rzeczy z domu to będę wybierać się w najbliższym czasie do domu samotnej matki (jeszcze dokładnie nie wiem którego, chyba na Pradze ale musze podzwonić i popytać czy potrzebują) sama mam trochę rzeczy do oddania, mogę to od Was odebrać, jeśli będziecie chciały sie przyłączyć to piszcie na megi2511@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka