Dodaj do ulubionych

jak można gubić psy???

31.05.13, 21:05
ludzie ogarnijcie się trochę, jak można ciągle gubić psy, co chwila jakieś ogłoszenia i non stop biegające psy po ząbkach, jak się ma płochliwe to się ich nie puszcza, przecież to chwila i pies jest pod samochodem, myślenie nie boli, tylko dzisiaj po Maczka biegały dwa psy, beżowy jamnikowaty mocno zagubiony i drugi duży brązowy, to jakaś plaga, jak się decydujecie na psa to trzeba myśleć, myśleć, ciągle myśleć i nie przestawać
Obserwuj wątek
    • piotrsson Re: jak można gubić psy??? 31.05.13, 23:53
      a jaka jest opinia lekarzy? uważaj aby Twój partner się nie oddalił zbytnio:))
      • dolorespromesas Re: jak można gubić psy??? 01.06.13, 00:59
        rozumiem, że chodzi o twojego weta, no to musisz go podpytać, a co twój już uciekł i ostrzegasz? :)
        • piotrsson Re: jak można gubić psy??? 01.06.13, 13:25
          ja tylko współczuje twojemu partnerowi o ile jeszcze z tobą wytrzymuje tylko myślisz i myślisz i pewnie gderać nie przestajesz hehehe chyba że to ona lub te pieski ehehehehehehhehehe cie zapinają;0
          • dolorespromesas Re: jak można gubić psy??? 01.06.13, 17:40
            a ja myślę, że masz ogromne kompleksy i jakiś problem, cóż mogę ci tylko współczuć i życzyć powodzenia, miłego popołudnia :)
          • pleszak_easy bolek, wyjazd z forum z takimi komentami 03.06.13, 10:43
            piotrsson wypad z forum, bolku!
            • piotrsson Re: bolek, wyjazd z forum z takimi komentami 03.06.13, 19:33
              a co straciłeś coś? czyżby żyłka pękła tam gdzie niepowinna? ehheeheheheheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka