Dodaj do ulubionych

salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33

27.07.13, 01:01
Wczoraj poszłam z córką do salonu Prestige na ul. Powstanców na obcięcie włosów z długości (ok. 10 cm.) i poprosiłam o podcięcie samych końcówek grzywki. "Kosmetyka" na grzywce wynikała z faktu, że od dłuższego czasu zapuszczam córce grzywkę. Jakimś cudem udało się Pani wyciąć kilkucentymetrowy schodek na pasemku grzywki:((( Tyle czasu zmarnowane i dziura w grzywce, MASAKRA, ZDECYDOWANIE odradzam ten salon !!!!!
Obserwuj wątek
    • agnial Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 27.07.13, 16:55
      Rozumiem Pani rozgoryczenie, ale ten post jest bardzo niesprawiedliwy... Jestem klientką tego salonu, a dokładnie jednej Pani fryzjerki, która od dłuższego czasu zajmuje się moimi włosami i jestem bardzo zadowolona (z usług innych nie korzystałam). Tak więc, może Pani być niezadowolona z pracy jednej osoby, ale nie widzę powodu, by uważać, że cały salon jest zły!
      • orbit12 Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 06.08.13, 10:31
        Zgadzam się z agnial, ja też od wielu lat korzystam z usług salonu nie tylko z fryzjerstwa ale także z usług kosmetyczki, Panią fryzjerkę mam swoją ulubioną która zawsze potrafi mi doradzić z doborem koloru, a po jej strzyżeniu nie mam problemu z ułożeniem włosów. Pozdrawiam salon Prestige
        • agazosia Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 08.08.13, 20:05
          trudno korzystać z usług tego salonu od kilku lat jeżeli w tej lokalizacji istnieje on od kilku miesięcy. Poza tym tak jak pisałam wcześniej ta Pani Fryzjerka pracuje na opinię całego salonu. Na pewno nie podejmę ryzyka pójścia tam jeszcze raz i nie będę polecać tego salonu innym a wręcz przeciwnie odradzę, żeby nie ryzykowały trafienia na ta Panią.
          • orbit12 Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 09.08.13, 09:44
            Droga agazosiu, salon wcześniej znajdował się na ul. Kopernika, a bodajże od tego roku jest na Powstańców, tak w celu wyjasnienia. Miłego dnia i trafienia na dobrego fryzjera, bo wiem, że znaleść fachowca to teraz jest bardzo cieżko ;)
      • agazosia Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 08.08.13, 20:01
        Tak, jestem niezadowolona z pracy jednej fryzjerki w tym salonie, która pracuje na opinie całego salonu. Praca tej pani spowodowała, że nie zaryzykuje pójść do innej Pani czy skorzystać z innych usług salonu.
        • agnial Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 08.08.13, 23:00
          Salon ten istnieje już od kilku ładnych lat, z tym że kiedyś mieścił się na ul. Kopernika, a to o czymś świadczy...
          Wiadomo, że nie wszystkim się dogodzi, ale w tym przypadku negatywna opinia o całym salonie jest bardzo krzywdząca... Nie pracuje tam tylko jedna fryzjerka...
          • agazosia Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 09.08.13, 20:18
            Tak jak pisałam wcześniej, na opinię firmy pracują wszyscy pracownicy. Ta Pani fryzjerka spowodowała, że nie zaryzykuję pójścia tam do innego fryzjera czy korzystania z innych usług w obawie, że ponownie coś zostanie zepsute. Źraziłam się do tego salonu, tym bardziej, ze nie usłyszałam "przepraszam" tylko że to nie możliwe ... a pewnie dziura w grzywce sama się zrobiła :)
    • chi.lli Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 30.10.14, 12:16
      Zgadzam się z Panią, ja byłam z córką na podcięciu włosów fryzjerka (blondynka - szczuplejsza) warczała na moja córkę, wykręcała jej głowę. Córka się popłakała. Nie krytykuję salonu, tylko fryzjerkę, jak nie ma podejścia albo nielubi dzieci nie musi robić nic na siłę. Omijam ten salon szerokim łukiem.
    • aaaaaaaaaa130 Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 10.10.15, 15:28
      Nie polecam robią łaskę że cie przyjmą.Kilkakronie czekałam na wizyte 5-10 minut pomimo wczesniejszego przyjscia, raz przysłam 2 minuty po wyznaczonym czasie i otrzymałam info że nie bede miała wykonanego zabiegu. Pani nie chciało sie juz przyjmowac bo miała 30 minut do zamkniecia salonu, wiec lepiej zbyc klientke i wyjsc wczesniej do domu niz pracowac do ostatniej minuty. TOTALNA OLEWKA KLIENTA
    • kolo3210 Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 12.10.15, 10:00
      ale lament za grzywkę ...
      a teraz NEWS - włosy odrastają. :):):)
      • 2flover88 Re: salon Prestige Ząbki ul. Powstanców 33 12.10.15, 21:30
        tak się składa,że ostatnio odwiedziłam ten salon w celu pofarbowania włosów.trafiłam do pani,która z wykonywanym zawodem ma mało wspólnego.spędziłam tam ponad trzy godz.(mam wł.średnie i niezbyt gęste)tylko po to,żeby zyskać żółty odrost,szare końce, kiepskie obcięcie i podrażnioną skórę głowy.zastanawiam się czy iść z reklamacją,czy zapomnieć i omijać?ciekawe czy wszystkie te panie są takie bez powołania i doświadczenia,czy tylko ta czarnula?zdecydowanie NIE POLECAM!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka