Dodaj do ulubionych

Do Rodzicow klas pierwszych-Filia Powstancow

04.09.13, 19:19
Witajcie;
Zwracam się z prosba- zapytajcie dzieci o wrazenia z pobytu Swietlicy i napiszcie co od dzieci slyszycie w temacie czasu na Swietlicy.
Zapytajcie też dzieci jak spedzily czas....
Chcę ustalic czy to co mowi mój pierwszak jest zgodne z tym co mowia inne dzieci. Na razie nie chce mi się wierzyc że dzieci prawie caly czas siedza na dywanie w koleczku a pani tylko krzyczy że maja być cicho. Zadnych gier, zabaw, zabaw przy stoliku itd
Pozdrawiam Rodzicow Pierwszakow
Obserwuj wątek
    • telimena79 : Do Rodzicow klas pierwszych-Filia Powstancow 04.09.13, 21:30
      witam,
      W ubiegłym roku często praktykowaną zabawą był "król ciszy". Tylko to moje dziecko wspominało.Dodam,że opłata za takie atrakcje to 10zl.miesięcznie.
      • zanecin Re: : Do Rodzicow klas pierwszych-Filia Powstanco 04.09.13, 21:59
        Właśnie zapytałem syna o Króla ciszy bo szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę, przyznał że była ta zabawa ale rzadko, jedyne co go dobijało to odpowiedzialność zbiorowa. Generalnie nie narzekamy na świetlicę.
        Powyższe opinie uważam za krzywe.
        • ulazabki Re: : Do Rodzicow klas pierwszych-Filia Powstanco 04.09.13, 22:55
          tez słyszałam o odpowiedzialności zbiorowej. Mój syn tez na to był "oburzony" ale chyba ogólnie nie jest tak źle. Fakt faktem ze od tego roku szkolnego nie chodzi już na świetlice, wiec pisze to co było w zeszłym.
          Pozdrawiam mama "III klasisty"
    • ulazabki Re: Do Rodzicow klas pierwszych-Filia Powstancow 04.09.13, 22:58
      dodam jeszcze, ze mój syn przez dwa lata nie dostał żadnej uwagi ze świetlicy (a do świętoszków niestety nie należy) a w ubiegłym roku przyniósł dwie pochwały nawet. ;)
      wiec chyba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka