zabki.pl 27.11.13, 08:09 Czy ktoś w Ząbkach organizuje Szlachetną Paczkę? Chciałabym się "podłączyć" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociaczek22 Re: Szlachetna paczka 27.11.13, 11:07 Witam Jestem z Ząbek, arganizuję szlachetna paczkę Prosze się do mnie odezwać na maila ssylwia2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dajomosyku Re: Szlachetna paczka 27.11.13, 12:04 Jeśli ktoś jeszcze chce dołożyć coś do paczki dla potrzebującej rodziny w ramach akcji Szlachetna Paczka to poproszę o maila na adres jolantaa28@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
ashka89 Re: Szlachetna paczka 29.11.13, 17:36 Można też wpłacać przez konto podane na stronie paczki www.szlachetnapaczka.pl/ albo tez wybrać rodzinę. Fajnie że tutaj chcecie się zjednoczyc w ramach swojej miejscowości :D zachęcam do zostania wolontariusze, (info jest również na stronie) i pomóc nawet tym których nie znamy. nawet bank pko bp pomaga :P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej2700 Re: Szlachetna paczka 05.12.14, 19:19 Czy ja mógłbym w tym roku zgłosić swoją rodzinę5 osobową z niepełnosprawną córką Olą i dwójka dzieci w wieku szkolnym Odpowiedz Link Zgłoś