moni13 23.08.04, 10:25 może Ktoś może mi polecić dobrego fryzjera w zabkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monizo Re: sprawdzony fryzjer 23.08.04, 21:52 Nie byłam w Ząbkach u fryzjera, ale na pewno nie wybiorę się do salonu na Powstańców 2. Sam widok pań tam zatrudnionych, przesiadujących cały dzień w kłębach dymu przed wejściem do owego studia urody, nie zachęca do odwiedzin. Odpowiedz Link Zgłoś
arek_k Re: sprawdzony fryzjer 28.08.04, 09:38 monizo napisała: > Nie byłam w Ząbkach u fryzjera, ale na pewno nie wybiorę się do salonu na > Powstańców 2. Sam widok pań tam zatrudnionych, przesiadujących cały dzień w > kłębach dymu przed wejściem do owego studia urody, nie zachęca do odwiedzin. Tez slyszalem ze niezbyt ciekawa obsluga tam pracuje :) Arek Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: sprawdzony fryzjer 30.08.04, 16:03 Ja mysle ze w zabkach nie ma po prostu fryzjera (hmmmm dobrego) Zapraszam do Marek Rawi Odpowiedz Link Zgłoś
astra515 Re: sprawdzony fryzjer 30.05.05, 23:36 Polecam salon Emilia w Markach (Zieleniec) - w zasadzie niedaleko ronda w Zielonce. Obsługa miła - szybko, fachowo - może nie tanio ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
efbijaj Re: sprawdzony fryzjer 31.08.04, 15:47 ja tam bylam i nie mam nic do nich no moze cena powinna byc nieco nizsza Odpowiedz Link Zgłoś
sushi123 Re: sprawdzony fryzjer 30.05.05, 11:31 Fryzjerek na Powstancow 2 nie polecam bylam tam i wiecej nie wroce...zero zainteresowania klientem...Łaske robia ze wogole do ciebie podejda:/ za to polecam salon na Pilsudskiego na przeciwko banku(tego niebieskiego) Wlascicielka Pani Danusia bardzo mila osoba... dziewczyny ktore tam pracuja rowniez sympatyczne, maja ciekawe pomysly. Ja czesalam sie tam na studniowke...i bylam mile zaskoczona bo profesjonalnie we trzy zajely sie moimi wlosami:D A do tego ceny sa niziutkie....ostatnio cieniowalam sobie wlosy..i zaplacilam 20zl:) POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
analena79 Re: sprawdzony fryzjer 10.06.05, 21:55 Nie wiem co macie do salonu na Powstańców 2, jestem stałą klientką, zawsze mile i z uśmiechem przywitana, pysznej kawy można się tam napić i bardzo sympatycznie spędzić czas. Czesały mnie już trzy panie i jestem zadowolona, nie tylko z fryzjera korzystam w tym salonie. Mam radę: trzeba być miłym dla innych, inni odwdzięczą się tym samym...... Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
1dynak Re: sprawdzony fryzjer 11.06.05, 21:36 analena79 napisała: > Nie wiem co macie do salonu na Powstańców 2, jestem stałą klientką, zawsze mile > > i z uśmiechem przywitana, pysznej kawy można się tam napić i bardzo > sympatycznie spędzić czas. Czesały mnie już trzy panie i jestem zadowolona, nie tylko z fryzjera korzystam w tym salonie. ooooo a z czego jeszcze tam korzystasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
analena79 Re: sprawdzony fryzjer 12.06.05, 13:36 Korzystam również z usług kosmetyczki i manikiurzystki.... Jasne?!!??!!???!??!????!???!???!??!!!!!!!!!!!!!!!!!? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
jolkapolkaxxx Re: sprawdzony fryzjer 13.06.05, 09:34 analena79 napisała: > Korzystam również z usług kosmetyczki i manikiurzystki.... > Jasne?!!??!!???!??!????!???!???!??!!!!!!!!!!!!!!!!!? Droga Aniu ! A jaki zakres usług kosmetycznych oferuje tamten gabinet ? Czy jest wyciskanie wągrów ? Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
analena79 Re: sprawdzony fryzjer 21.06.05, 23:47 To się nazywa oczyszczanie cery kobieto!!!! Aż sama się dziwię, że odpowiadam na tak głupie pytania! Ale może rzeczywiście chciałaś wiedzieć i potrzebujesz takiego zabiegu. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i3 Re: sprawdzony fryzjer 23.06.05, 08:11 Witam, W zeszłym roku w salonie Bolero na Orlej pracowała fajna fryzjerka pani Weronika. Niestety odeszła. Czy ktoś może wie gdzie pracuje teraz? Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.wis Re: sprawdzony fryzjer 22.07.05, 21:23 Zapewne to nie " Atelier fryzjerskie Leszka Czajki" ale "Avangarda" na ul. Sikorskiego jest O.K., polecam. Kosmetyczka rewelacyjna :-)Ceny umiarkowane! Panie miłe, sympatyczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
analena79 Re: sprawdzony fryzjer 07.11.05, 19:29 Czy ktoś może zna nr tel do zakładu fryzjerskiego przy ul. Powstańców, tego koło kwiaciarni, na przeciwko Bybka? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Facet u fryzjera 15.11.05, 22:10 Zrobiłem rozeznanie na terenie naszego City. Włożyłem głowy do dwóch slalonów ponoć damsko-męskich, panie mnie nieco ofurczały, że nie zapisany i, że nie mają czasu, więc udałem się do bloku przy Konopnickiej. Myślę, że jest OK. Pani Fryzjerka może lekko szorstka, ale bardzo sympatyczna - no i cenowo bardzo atrakcyjnie. PS. Żona mnie poznała:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawka17 sprawdzony fryzjer 15.11.05, 22:48 Ja prawie od dwóch lat się strzygę w salonie Isabel niedaleko bazarku. Cenowo jest atrakcyjnie, miłe fryzjerki, ładnie urządzony lokal i z usługi byłem zawsze zadowolony. Wcześniej chodziłem niedaleko stacji PKP do pawilonu po schodkach, ale cena wzrosła i niestety... Odpowiedz Link Zgłoś