sararysio 24.03.16, 23:16 Nawet w miejscu gdzie jest tyle ludzi bandyci nie boją się atakować... tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,brutalny-napad-na-parkingu-napastnik-pocial-kobiecie-twarz,197509.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0mike0 Re: Niebezpiecznie pod M1 25.03.16, 08:34 głupi komentarz.. są głupki co nie patrzą na nic czy to muzeum teatr czy m1 i tak potnie i tak po co drążyć? Dlatego jestem za karą śmierci dla takich oszołomów i możliwością posiadania broni przez każdego obywatela. Miała by broń zadałby cios i by zbierali go z tapicerki Odpowiedz Link Zgłoś
sararysio Re: Niebezpiecznie pod M1 25.03.16, 09:43 Jak Ci coś nie pasuje, to nie czytaj. Sam jesteś głupi... Napisałam po to, żeby ludzie uważali, bo to najbliższe centrum handlowe od Ząbek. Odpowiedz Link Zgłoś
0mike0 Re: Niebezpiecznie pod M1 25.03.16, 13:31 Odniosłem się do komentarza Ciebie personalnie nie obrażałem więc aktualnie prezentujesz swój poziom czytania ze zrozumieniem. Prawdopodobieństwo trafienia drugie wariata w tym samym miejscu jest znikome więc sianie paniki też jest bez sensu. Pozdrawiam Wesołych Świąt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sararysio Re: Niebezpiecznie pod M1 25.03.16, 13:50 Przemądrzały ynteligent się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
0mike0 Re: Niebezpiecznie pod M1 25.03.16, 13:56 No tak raz głupi raz przemądrzały uwielbiam takie argumenty :) Podzieliłem się opinią a ty ciągle próbujesz obrażać słabe ale jeszcze raz Wesołych i Smacznego jajeczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sararysio Re: Niebezpiecznie pod M1 25.03.16, 14:06 Ja Twoich wpisów nie komentuję, więc Ty też nie musisz jak Ci coś nie pasuje. Chodziło mi o to, że tacy bandyci przeważnie atakują tam gdzie nie ma ludzi, żeby uniknąć świadków a ten idiota zaatakował biedną kobietę w takim miejscu gdzie jest mnóstwo osób, gdzie nikt by się tego nie spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_bomba Re: Niebezpiecznie pod M1 04.04.16, 11:45 0mike0 napisał(a): > Miała by broń zadałby cios i by zbierali go z tapicerki Naprawdę wierzysz, że niewyszkolony cywil siedzący w samochodzie, w obliczu napastnika z nożem wsiadającego do tego samochodu, jest w stanie wyciągnąć broń z torebki/schowka, odbezpieczyć, wycelować i strzelić zanim napastnik zada pierwszy cios (nie mówiąc już o robieniu tego, kiedy napastnik jest w trakcie zadawania ciosów)? Wszystko na dystansie poniżej metra, z możliwością, że ofiara siedzi z przodu, a napastnik wsiada z tyłu, więc trzeba się jeszcze odwrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
scubares Re: Niebezpiecznie pod M1 25.03.16, 13:24 warszawawpigulce.pl/tragedia-w-markach-chcial-poderznac-gardlo-nie-znal-ofiary-uwaga-drastyczny-opis/ Odpowiedz Link Zgłoś
bert9891 Re: Niebezpiecznie pod M1 01.04.16, 16:53 to nie jest żadne sianie paniki - bardzo dziękuje za twój wpis - coś takiego pod m1 no szok Odpowiedz Link Zgłoś