citrocar 29.10.04, 12:35 www.wiesci.wolomin.com/?f=xml/200444.xml&p=7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1975sylwek Re: radny Zabek 03.11.04, 14:59 ale sie polaszczyl na 35 zlotych niezly gosc Odpowiedz Link Zgłoś
citrocar Re: radny Zabek 08.11.04, 17:03 1975sylwek napisał: > ale sie polaszczyl na 35 zlotych niezly gosc robil to pewnie nie po raz pierwszy wiec to nie calkiem takie 35 zl Odpowiedz Link Zgłoś
mikosfajowy Re: radny Zabek 09.11.04, 07:42 Jacy ludzie kieruja Zabkami? Choc w Polsce nic juz nie dziwi, to jest to oburzajace aby Radny Miasta Zabek kradl w supermarkecie. Ciekawie, czy w stosunku do niego zostaly wyciagniete jakies konsewkwencje. Pewnie nie! Teraz juz wiem przynajmniej dlaczego tak Zabki kiepsko stoja z finansami. Bo rzadza ludzie, ktorzy sie kieruja tylko prywata. Odpowiedz Link Zgłoś
matmir Re: radny Zabek 09.11.04, 20:58 mikosfajowy napisał: > Jacy ludzie kieruja Zabkami? Choc w Polsce nic juz nie dziwi, to jest to > oburzajace aby Radny Miasta Zabek kradl w supermarkecie. Ciekawie, czy w > stosunku do niego zostaly wyciagniete jakies konsewkwencje. Pewnie nie! Zrzekł się mandatu radnego. Dymisja została przyjęta. www.wiesci.com.pl/?f=xml/200445.xml&p=4 Odpowiedz Link Zgłoś
woland1 Re: radny Zabek 09.11.04, 08:36 "...radni to największa bandytierka Każdy chciwie na publiczne pieniądze zerka Oni ja myślę zachowują się nieładnie Radny kradnie - a całe miasto na dnie!" i jak się tu nie zgodzić z Panem Kazimierzem S. Odpowiedz Link Zgłoś
pryczard Do Jacka 09.11.04, 11:26 Jacku a ostrzegałem Cię, na ostatnim balu żebyś przestał się bawić w te twoje ryzykowne na krawędzi zabawy. No i się doigrałeś. Cóż czyli brydż w ten czwartek odpada? twój Pryczard Odpowiedz Link Zgłoś
cfaniakmiodowy Re: radny Zabek 16.03.05, 10:36 No i może to was domotywuje bo mnie szlag trafia @#&^#$@^ Odpowiedz Link Zgłoś