smutek_smutek 01.04.05, 19:53 Wlasnie zdalam sobie sprawe ze wraz ze smiercia Papieza (dzisiaj czy za jakis czas) zakonczy sie pewna epoka ... I zaden Papiez nie zastapi juz Jana Pawla II ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dar.pan Re: Koniec pewnej epoki 01.04.05, 21:37 Człowiek który całe życie poświęcił innym. Wszyscy: katolik, muzułmanin, protestant czy buddysta modlą się za niego. Nawet ateiści życzą mu zdrowia, odwagi i siły. Nie jest istotne czy jesteś zwolennikiem kościoła, czy jego przeciwnikiem. Tu chodzi o jedno: na pewno nie jesteś przeciwnikiem życia. Chodzi tu o człowieka, dobrego, uczciwego kochającego innych. Moza to być jedyna okazja aby ludzie zjednoczyli swoje myśli dla tego wspaniałego Polaka. Czyż to nie jest piękne? Czyż to nie jest niezwykły człowiek? "To nieprawda, że życie się kończy; życie się zmienia." ks. kard. Franciszek Macharski Odpowiedz Link Zgłoś
1975sylwek Re: Koniec pewnej epoki 01.04.05, 21:43 Mam nadzieje ze w Zabkach nie jest na jutro planowana jakas impreza i ze nasze wladze sie nie zblaznia robiac jutro jakis festyn czy impreze :( Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
arek_k Re: Koniec pewnej epoki 01.04.05, 21:58 Troch drazni mnie to oczekiwanie mediow na smierc Papierza wydaje mi sie to troche nie na miejscu relacjonowanie ze teraz doszlo do tego a teraz rurka tam itd itp po co te szczegoly moze po to zeby pokazac cierpienie .... Arek Odpowiedz Link Zgłoś
dar.pan Re: Koniec pewnej epoki 01.04.05, 23:52 Zadaniem mediow jest informacja, ale rzeczywiscie troche przesadzaja. Zwlaszcza tymi spekulacjami, ktore nastepnie Watykan dementuje. Jednak to nie jest tak istotne. Wiemy teraz co jest prawdziwe, istotne i wazne... Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
atkom Re: Koniec pewnej epoki 02.04.05, 17:57 slowa nie potrafia oddac tej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś