darma11 14.02.06, 00:07 Szukam kontaktu do osób, które kupiły (lub miały zamiar)mieszkanie na Osiedlu Bajkowym 2. Bardzo pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy110 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 14.02.06, 10:01 my z mężem jesteśmy w trakcie zakupu. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 14.02.06, 11:54 Moja siostra tez tam kupuje, jest jakis problem? Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 14.02.06, 14:44 Jedna z moich znajomych ma zamiar kupić - a co się tobie urodziło w zwiazku z tym? Z czym masz kłopot? O co w ogóle biega? Po co te wszystkie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
darma11 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 14.02.06, 21:31 Coś mi się zdaje, że kręcą z terminem oddania. Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 15.02.06, 11:06 A mi się zdaje, że jeszcze długo nie bedziemy mieli prostych dróg i uczciwych w miarę polityków :) Skoro poddajesz taką watpliwość moze napisz coś więcej - dlaczego ci się zdaje? Bo co tak cie natchnęło nagle, czy opierasz to o jakieś fakty? Tak wąłśnie tworza sie nieporozumienia i niepotrzebna panika - ale moze masz racje tylko nie zostawiaj w półsłowa takie kwestie bo tak robia sie plotki i zamieszanie niepotrzebne :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emka791 Re: KUPIE MIESZKANIE 31.03.06, 14:27 KUPIĘ MIESZKANIE 2 pokojowe, na osiedlu Bajkowym, powierzchnia 40-50m2, najlepiej z balkonem (nie na parterze). Kontakt 0606 664 164 lub aklimecool@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 31.03.06, 21:47 jak nie chcesz developera który "kręci" polecem firmę Skanska, albo Catalina development, kończą przed terminem standard wykończenia wysoki - tylko cenę metra "bajkowego" pomnóż minimum razy 2... chcesz tanie mieszkanie??? to licz się z opóźnieniami, niedoróbkami etc... Odpowiedz Link Zgłoś
athum Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 31.03.06, 23:05 Akurat na Bajkowym to ani z terminami ani z jakością problemów nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodam Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 26.04.06, 23:41 Trochę późno odpowiadam na to rozpaczliwe wołanie i zaciekawiony pytam - O co chodzi? - bo wkrótce, w co wierzę, będę mieszkańcem tego osiedla i chętnie porozmawiam z innymi przyszłymi Bajkowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodam Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 23.05.06, 23:38 Po miesiącu głuchego milczenia w tym wątku postanowiłem ponownie zaapelować do przyszłych mieszkańców Bajkowego o odzew, bo z zazdrością obserwuję ożywioną wymianę zdań forumowiczów z Macplastu i zastanawiam się, czy tylko ja mam zamieszkać na Bajkowym 2 i nikt więcej? Napiszcie o swoich doświadczeniach z placu budowy, a może też o wątku radnego Stachery, który rzuca trochę światła na działalność władz miasta, w kórym przyjdzie nam żyć. Szczególnie interesująca jest zima w Ząbkach.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 24.05.06, 08:46 Siostra mi mowila ze developer przewiduje okolo miesieczne opoznienie w realizacji inwestycji. Zabki zima zamieniaja sie w zimowa stolice Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
fus7 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 24.05.06, 15:19 Znacie może konkrety - który budynek zostanie oddany z opóźnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
maagda78 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 01.06.06, 21:40 na pewno B1, bo ten buduje sięjako ostatni, no i niestety to jest mój budynek.... a czy w ogóle jest jakieś forum "specjalnie" dla bajkowego? byłobu bardzo fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
roma48 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 21.06.06, 22:25 Wszytskich chętnych do wzięcia udziału w dyskusji na temat Osiedla Bajkowego II zapraszam na nową grupę groups.google.pl/group/bajkowe2 Odpowiedz Link Zgłoś
gggosia7 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 11.07.06, 11:16 Witam. Kupię mieszkanie na osiedlu Bajkowe, metraz 40-50m2. 501626113, gosiajka@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maagda78 Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 01.06.06, 21:43 a poza tym jak ostatim raziem rozmawiałam z deweloperem, to mówili o terminie styczniowym zresztą taki też mam wpisany w umowę przedswtępną.. dla budunku B1, ... Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 01.06.06, 23:49 Pare dni temu bylem obok Waszego osiedla, zrobilem pare fotek. Ze wzgledu ze bedzie tam mieszkac moja siostra zalozylem dla Was bloga z fotkami inwestycji: bajkowe.blox.pl/html W blogu mozecie komentowac fotki, a jezeli macie wlasne fotki osiedla to przyslijcie do mnie na adres gazety, powiesze na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodam Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 02.06.06, 23:02 Podziękowania dla Yapkovitza, fotki są fajne i cieszę się, że coś drgnęło.Byłem na budowie przed kilkoma dniami i już oficjalnie w biurze dewelopera mówi się o miesięcznym poślizgu.Najgorzej wygląda sytuacja na budynku B4, tam opóżnienia są największe.Najbardziej zaawansowany jest B2,co widać na zdjęciach (zresztą jest najmniejszy),zaś "mój" B3 ma być gotowy na koniec lipca i to solennie mi obiecywano.Zamierzam wpaść na osiedle w jutrzejsze popołudnie i także wykonać kilka fotografii.Jeśli będą znośne, wyślę do bloga.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 03.06.06, 07:13 Czekam na fotki z Waszego osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
sdarp Nowe forum o bajkowym 2 06.06.06, 23:56 Chciałem poinformować że założyłem nowe forum poświęcone tylko sprawom osiedla Bajkowego 2 forum znajduje się pod adresem forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40221 Na razie jest nowiutkie i nie używane - proponuje tam przenieść dyskusjie na większość tematów związanych z tym Ząbkowskim osiedlem Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
aj7778 Re: Nowe forum o bajkowym 2 03.10.06, 08:26 Witam nowy sąsiadów!!! jak to miło posłuchać, że nie tylko mnie coś trafia jak się pojawiam na budowie. Potwierdzam również słyszałam o terminie 15 października ale jakoś nie bardzo w to wierze bo ten 15 przywoływany był w lipcu sierpniu wrześniu. Wydaje mi się ,że liczniki gazowe i elektryczne można byłyłoby załatwić szybciej samemu w gazowni albo elektrowi. Pozostaje jeszcze kwestia odbiorów pieca, montażu progów, wizjerów wymiany wkładek :( Słyszałam, że podobno ktoś już w bloku mieszka, wiecie coś na ten temat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kelikasia Re: OSIEDLE BAJKOWE 2 03.10.06, 21:55 polecam kiosk przy bajkowym 2 przy Skorupki- bardzo miła obsługa, dobrze zaopatrzony :) można nawet zamówić towar Odpowiedz Link Zgłoś