sloggi 01.03.06, 23:46 Powrót nocą to katorga, bo tak naprawdę trzebaby od 607 na Zaciszu iść z buta. A moze jest inny sposób? (pomijamy TAXI) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gooroo2 Re: Ząbki nocą, czyli powrót bez auta 02.03.06, 08:14 Jest, możesz iść z buta od drugiej strony Traktu lubelskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: Ząbki nocą, czyli powrót bez auta 02.03.06, 09:12 Poderwij jakąś laskę z autkiem...A co, niech podwozi... Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Ząbki nocą, czyli powrót bez auta 02.03.06, 11:13 Przecież Ty nie mieszkasz w Ząbkach to w jakim celu chcesz tu wracać w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Ząbki nocą, czyli powrót bez auta 02.03.06, 17:30 husky_ napisał: > Przecież Ty nie mieszkasz w Ząbkach to w jakim celu chcesz tu wracać w nocy? Ty nie wracasz w nocy, więc czemu piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
qba_zabki Re: Ząbki nocą, czyli powrót bez auta 02.03.06, 14:03 sloggi napisał: > Powrót nocą to katorga, bo tak naprawdę trzebaby od 607 na Zaciszu iść z buta. > A moze jest inny sposób? (pomijamy TAXI) Ja wracam rzadko, wiec jeżdżę taxą. 25-30 zł od Marsa. Raz szedłem na Powstańców od ostatniego przystanku „nocnika” jadącego do Rembertowa (róg Żołnierskiej i Strażackiej)- ciemno, samochody oślepiają i jadą z dużą prędkością. Pobocze jest nierówne. Nie polecam :( Odpowiedz Link Zgłoś
sztej Re: Ząbki nocą, czyli powrót bez auta 14.07.06, 21:39 Polecam spacer od Strażackiej ale przy Chełmżyńskiej. Jest chodnik, widno i idzie się o wiele przyjemniej. Spacer zajmuje tyle samo co Żołnierską (45 min.) Tylko warto mieć w ręku jakiś kij na szwędające się psy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: Ząbki nocą, czyli powrót bez auta 03.03.06, 22:42 0:40 jest ostatni pociąg z wileniaka, następny 4:40. Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: Ząbki nocą, czyli powrót bez auta 17.07.06, 14:53 Parę razy wracałem. Ale niestety jak jest człowiek skotłowany istnieje niebezpieczeństwo, że można przykimać i obudzić się w Zielonce i wtedy dopiero jest ból ;-(((. Dlatego wolę już wydać na taxę ale bezpiecznie dojechać do domu. Można też kombinować np. dojechać nocnikiem do skrzyżowania Radzymińskiej z Łodygową i stamtąd taryfą będzie taniej (ale tylko pozornie). Odpowiedz Link Zgłoś