marand3 23.05.06, 12:41 Prośba do mieszkańców bloku przy Legionów 10B - czy moglibyście podać namiary na firmę która będzie dostarczała Wam internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_fasolinki Re: Legionów10B 23.05.06, 23:05 Local Network Jan Młotkowski 05-510 Konstancin-Jeziorna, ul. Graniczna 47 tel.22/425-52-90, e-mail biuro@localnetwork.pl Mamy nadzieję, że się tego Internetu doczekamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz Re: Legionów10B 24.05.06, 13:08 Dzisiaj rozmawiałem z Panem Młotkowskim. Według jego zapewnień internetu ruszy od 1 czerwca 2006 r. na monitoring zaś poczekamy jeszcze kilkanaście dni. U osób które nie mają końcówek, tylko gołe kable muszą (LN)jeszcze założyć gniazdka. Mam nadzieje, że tym razem nie będzie poślizgu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz internet na Legionów10B 02.06.06, 08:13 31 maja ponownie rozmawiałem w Panem Młotkowskim. Niestety poinformował mnie, że internet będzie chodził dopiero pod koniec czerwca. Ich dostawca sygnału wycofał się z umowy. Mają już nowego, który potrzebuje 3 tygodni na instalację urzadzeń nadawczych na kominie w Kawęczynie. W związku z tym, iż rozmowa z mojej strony była troche ostra, Pan Młotkowski zadeklarował, że dostaniemy rękopensatę za opóźnienia w instalacji internetu nawet do dwóch darmowych miesięcy. W ten weekend postaram się przekuć tą deklarację w specjalny aneks do umowy, w taki sposób aby w lipcu i sierpniu nie musielibyśmy płacić za internet. Wszystkich zainteresowych bardzo przepraszam za opóźnienia. Robert Światkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś