cnet 29.05.06, 10:29 jak w temacie - sa jacys zainteresowani ew. mozliwoscia pogrania w kosza na sali gimnastycznej? ew. gdzie w Zabkach sa kosze na dworze? robert. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdich Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 29.05.06, 10:40 Życzę powodzenia. Już była próba zebrania ludzi na siatkówkę. Na deklarowanych chęciach i obietnicach sie skończyło. Krótko mówiąc nikt nie przyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 29.05.06, 13:18 Ja się chętnie dołącze, ale w tym przypadku będę pesymistą..........po prostu wiem jak ciężko jest zmobilizować ludzi do odrobiny ruchu. W przypadku kosza trzeba min. 8 osób (przynajmnniej po cztery na zespół) ciężko uzbierać będzie taką grupę. Co prawda dawno już nie grałem i kondycha nie ta co kiedyś ale gdyby to wypaliło na pewno się dołączę. Odpowiedz Link Zgłoś
cnet Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 29.05.06, 15:16 juz mam 2-3 osoby (ja +moich 2 kolegow). tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zdich Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 29.05.06, 15:40 W gimnazjum nr 1 jest bardzo ladna sala. Pisz i negocjuj !! g1zabki@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 30.05.06, 20:52 właśnie! Jak będziesz miał jakieś konkrety będziemy mogli się dogadać Odpowiedz Link Zgłoś
zabkiadam Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 01.06.06, 22:34 Witam , ja również z miłą chęcią pograłbym w kosza. Kiedyś trochę grałem, ale to było kilka łądnych lat temu. Również preferuję salę gimnastyczną. Oczywiście jestem w stanie się złożyć na jej wynajęcie. Jeśli coś z tego wypali to proszę o kontakt na emaila : kkuylo@tlen.pl. Myślę że udałoby mi się jeszcze z mobilizować jednego z kolegów. Pozdrawiam, Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
cnet Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 12.06.06, 10:06 witam ponownie - mamy juz w sumie 7 chetnych - szukamy dalej... robert. Odpowiedz Link Zgłoś
gebik1 Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 14.06.06, 10:35 Jeśli uda się coś zorganizować to byłbym ósmy. Odpowiedz Link Zgłoś
zabkiadam Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 14.06.06, 12:09 to mamy skład :-)- Teraz trzeba znaleźć tylko miejsce ... (najlepiej hala). Czekam na emaila :kkurylo@tlen.pl Pozdrawiam, Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
cnet Re: koszykówka w Ząbkach - szukam chetnych 16.06.06, 10:22 Witam ponownie - zdaje sie, ze druzyna sie "krystalizuje" - co oznacza, ze mamy szanse pograc... Mam w zwiazku z tym pytanie - przy Decathlonie przy M1 jest boisko do kosza - na jakich zasadach mozna z niego korzystac? Ktos sie moze orientuje? robert. Odpowiedz Link Zgłoś