Dodaj do ulubionych

Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszamy

27.06.06, 15:01
Witam,

We wrześniu 2005 roku Sloggi informował na forum, że prowadzenie kampanii
wyborczej na tym forum Ząbki na portalu gazeta.pl jest niezgodne z
regulaminem. Dlatego będziemy starali się uszanować wolę właściciela forum i
na potrzeby kampanii wyborczej stworzyliśmy forum, na którym będziemy
rozmawiać z wyborcami oraz ewentualnie konkurentami.

Serdecznie zapraszam na stronę www.Perkowski.pl, gdzie na głównej stronie
znajdziecie link do forum.

Oczywiście w sprawach bieżących dotyczących miasta będę się starał w miarę
możliwości tak jak do tej pory uczestniczyć w dyskusji na forum gazeta.pl,
jednak pytania ściśle związane z kampanią wyborczą proszę zadawać na forum
Roberta Perkowskiego (również pytania do mnie).
Obserwuj wątek
    • tijufit Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 27.06.06, 16:29
      radnyzabek napisał:

(...)
      > Serdecznie zapraszam na stronę www.Perkowski.pl, gdzie na głównej stronie
      > znajdziecie link do forum.

Zalogowałem się, zamknąłem przeglądarkę i kolejny raz nie mogę się zalogować -
      mogłaby być informacja o przyczynach błędu logowania.

Jak utworzyć nowy wątek?

Czemu hasło nie jest gwiazdkowane?
      • radnyzabek Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 28.06.06, 10:20
        Przekazałem Twoje uwagi administratorowi. Ale chyba wszystko działa, bo udało
        Ci się zadać kilka pytań na forum

• tijufit Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 28.06.06, 11:20
          radnyzabek napisał:

> Przekazałem Twoje uwagi administratorowi. Ale chyba wszystko działa, bo udało
          > Ci się zadać kilka pytań na forum

Po wielu próbach tak :) ale jest coś nie tak z logowaniem.
          Mam kilka uwag co do funkcjonalności tego forum, w wolnej chwili zbiorę je i
          opiszę (może przydałby się w tym celu osobny wątek?).
          • radnyzabek Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 28.06.06, 12:04
            Panie Marcinie,

Serwecznie dziękuję za zainteresowanie forum oraz oczekuję uwag co do
            funkcjonalności forum, bardzo dziękuję za deklarację pomocy w tej sprawie. sami
            zauważamy pewne braki i będziemy starali się to forum udoskonalać. Proszę te
            uwagi przekazać na forum-ząbki lub mailem do administratora forum i jeszcze raz
            z góry dziękujemy.
            • tijufit Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 30.06.06, 11:05
              Coś mało userów na forum. Rozpropaguj to jeszcze na innych forach, listach
              dyskusyjnych, itd.

No i koniecznie daj informację o forum w Waszej ulotce wyborczej.
              • tomkrt Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 30.06.06, 14:27
                Coś strona Pana Perkowskiego nie działa
                czyżby sie wycofał z wyborów ???
                • radnyzabek Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 30.06.06, 14:44
                  Sprawidzłem Twoje doniesienia i działa, cos admin pozmieniał, ale działa!
                  • tijufit Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 30.06.06, 15:48
                    Moje uwagi są częściowo przez admina uwzględnione, ale jeszcze trochę brakuje
                    funkcjonalności temu forum.

A czemu nie skorzystacie z gotowego, profesjonalnego (i darmowego) forum typu
                    PhpBB?
    • sdarp Froum znowu szwankuje 01.07.06, 13:35
      Coś znowu są problemy z froum Pana Perkowskiego
      zniknęły wszystkie posty
      jeśli rządy komitetu PiSu w Radzie
      i Pana Perkowskiego jako burmistrza
      mają być równie skuteczne jak funkcjonowanie tego forum dyskusyjnego
      to ja dziękuje, postoje
      Jeśli "natomiast" są prowadzone jakieś prace konserwacyjne tego forum
      to mogła by się pojawić informacja... zamiast forum wyczyszconego z wszelkich postów
      • admin_forum_zabki Re: Froum znowu szwankuje 01.07.06, 23:33
        Forum Ząbki na stronie perkowski.pl do poniedziałku zostało zamknięte z powodów
        technicznych. Jest to pierwsza awaria spowodowana swego rodzaju sabotażem
        polegającym na ciągłym i automatycznym wysyłaniu zapytań do serwera...... Do
        poniedziałku zostanie przywrócona pełna funkcjonalność forum. Jeszcze raz
        przepraszamy.
      • admin_forum_zabki Re: Froum znowu szwankuje 02.07.06, 20:48
        Forum już działa. Niestety jak widać, niektórym chyba bardzo zależy na
        unieruchomieniu forum www.perkowski.pl poprzez jego sabotowanie...... wstyd.
        Przy okazji przeniesiono niektóre posty do odrębnych wątków - zgodnie z sugestią.
        • tijufit Re: Froum znowu szwankuje 03.07.06, 09:33
          admin_forum_zabki napisał:

(...)
          > technicznych. Jest to pierwsza awaria spowodowana swego rodzaju sabotażem
          > polegającym na ciągłym i automatycznym wysyłaniu zapytań do serwera......
          (...)

> Forum już działa. Niestety jak widać, niektórym chyba bardzo zależy na
          > unieruchomieniu forum www.perkowski.pl poprzez jego sabotowanie...... wstyd.

ROTFL!
          A może to kwestia odpowiednich zabezpieczeń serwera? Proszę postawić na jakimś
          innym serwerze inne forum, np. o uprawie pietruszki, zobaczymy, czy po kilku
          dniach nie zostanie zaatakowane...
        • admin_forum_zabki Re: Froum znowu szwankuje 03.07.06, 11:44
          Forum jest postawione na profesjonalnym serwerze u jednego z poważniejszych
          dostawców, co się da sprawdzić > netstrefa.pl
          • tijufit Re: Froum znowu szwankuje 03.07.06, 12:43

> Forum jest postawione na profesjonalnym serwerze u jednego z poważniejszych
            > dostawców, co się da sprawdzić > netstrefa.pl

Skoro jest tak dobrze zabezpieczony, to czemu tak prosty atak spowodował awarię
            forum?
            • piotruscinski Re: Froum znowu szwankuje 04.07.06, 09:14
              Tu zgodzę się z tjufitem, forum nie było zapewne odpowiednio zabezpieczone,
              chociaż nie znam szczegółów. Jak widać nasz admin jest może niedoświadczony,
              ale pomaga nam społecznie, za co bardzo dziękuję. Z drugiej strony dzięki nam
              zdobywa to doświadczenie, którego mu brak, więc też jest zadowolony.

Proszę o wyrozumiałość.
              • tijufit Re: Froum znowu szwankuje 04.07.06, 11:48
                piotruscinski napisał:

> Tu zgodzę się z tjufitem, forum nie było zapewne odpowiednio zabezpieczone,
                > chociaż nie znam szczegółów. Jak widać nasz admin jest może niedoświadczony,
                > ale pomaga nam społecznie, za co bardzo dziękuję. Z drugiej strony dzięki nam
                > zdobywa to doświadczenie, którego mu brak, więc też jest zadowolony.

Jeśli tak to zwracam honor, sądziłem, że zatrudniacie admina. Jeśli admin jest
                młody i niedoświadczony a do tego pracuje społecznie, to biję się w pierś i
                obiecuję, że więcej nie bedę go tak natarczywie krytykował.
    • admin_forum_zabki Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 03.07.06, 11:41
      Nie omieszkam powiedzieć, że obecna funkcjonalność jest na pozioemie wysokim.
      Np. zalogowani użytkownicy mają możliwość śledzenia nowych postów (tych które
      pojawiły się od poprzedniego logowania).

Bardzo cieszy fakt, że dyskusja zaczyna nabierać tępa godnego pozazdroszczenia.
      ZAPRASZAM do udziału w dyskusji i do tworzenia nowych wątków.
      • tijufit Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 03.07.06, 12:22

> Nie omieszkam powiedzieć, że obecna funkcjonalność jest na pozioemie wysokim.

O nie, tak daleko bym się nie posuwał, co prawda uwzględniono kilka moich uwag
        (dzięki), ale na razie funkcjonalność forum jest niestety jeszcze na niskim
        poziomie.

> Bardzo cieszy fakt, że dyskusja zaczyna nabierać tępa godnego
        pozazdroszczenia.

No właśnie o to "tępo" chodzi...
        Może za jakiś czas będzie mniej "tępo" :)
        • bbwr Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 03.07.06, 13:09
          > > Bardzo cieszy fakt, że dyskusja zaczyna nabierać tępa godnego
          > pozazdroszczenia.
          >
          > No właśnie o to "tępo" chodzi...
          > Może za jakiś czas będzie mniej "tępo" :)

On jest po prostu "tempy" jak każdy admin...
    • tijufit Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 04.07.06, 12:02
      radnyzabek napisał:

(...)
      > Serdecznie zapraszam na stronę www.Perkowski.pl, gdzie na głównej stronie
      > znajdziecie link do forum.
      (...)

Jeśli chodzi o funkcjonalność forum, to przegrywacie z PO. Właśnie zdaje się
      uruchomili swoje forum, jest tutaj wątek o tym informujący:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=44649789
      Forum zrobili na PhpBB, co proponowałem Wam zastosować (jeszcze mam nikłą
      nadzieję, że przejdziecie na tą technologię).
      • robert_swiatkiewicz Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 04.07.06, 21:28
        tijufit napisał:

> radnyzabek napisał:
        > > Serdecznie zapraszam na stronę www.Perkowski.pl, gdzie na głównej stronie
        > > znajdziecie link do forum.
        > Jeśli chodzi o funkcjonalność forum, to przegrywacie z PO. Właśnie zdaje się
        > uruchomili swoje forum, jest tutaj wątek o tym informujący:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=44649789
        > Forum zrobili na PhpBB, co proponowałem Wam zastosować (jeszcze mam nikłą
        > nadzieję, że przejdziecie na tą technologię).

Tylko słyszam że Robert Perkowski zrobił ją samodzielnie, czego z całą
        pewnością Platforma nie uczyniła.
        • piotruscinski Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 04.07.06, 23:51
          robert_swiatkiewicz napisał:
          > Tylko słyszam że Robert Perkowski zrobił ją samodzielnie

Robercie,
          Coś źle zrozumiałeś to co słyszałeś. Przy całym szacunku dla Roberta
          Perkowskiego to jest jednak menadżer a nie informatyk. Nawet ja, który
          pracowałem kiedyś jako informatyk nie podjąłbym się tworzenia własnego forum.
          Twórca forum, a zarazem jego administrator działa oczywiście według Roberta i
          moich wskazówek co do funkcjonalności, ale tylko w tym sensie jesteśmy tego
          forum twórcami. Mniejmy nadzieję, że w końcu i tjufitowi spodoba się to forum.
          Tu jeszcze raz dziekuję tjufitowi za serdeczne, choć czasami ostre porady w
          sprawie forum.
          • sdarp Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 05.07.06, 16:26
            piotruscinski napisał:

> Robercie,
            > Coś źle zrozumiałeś to co słyszałeś. Przy całym szacunku dla Roberta
            > Perkowskiego to jest jednak menadżer a nie informatyk.

Raczej ani menadżer ani informatyk ale pracownik administracyjny w Służbie Więziennej.
            • zkpl Zwykły pracownik czy Funkcjonariusz SW? 06.07.06, 20:48
              Nadal jednego nie rozumiem czy Pan Perkowski jest funkcjonariuszem Sw (tzw.
              klawisz)czy też tylko pracownikiem cywilnym więziennictwa. Ciekawość moją
              potęguje jakieś dziwne zasłanianie się w tej sprawie tajemnicą służbową. Jedno
              nie ulega wątpliwości w świetle prawa funkcjoinariusz SW nie może być
              oficjalnie członkiem żadnej partii politycznej. W interesie społeczeństwa
              powinien być apolityczny i niezależny od partyjnej klamki bo różne osoby za
              murem może spotkać vide ten działacz z PC co to nie dawno wyszedł z Białołeki.
              nie interesuje mnie czy Pan Perkowski był w przeszłości funkcjonariuszem i
              dlaczego np. teraz nie jest. Tylko stan aktualny i w zwiazku z tym mam pytanie
              do internautów czy może ktoś z internautów wie czy ww. Radny związany
              ewentualnie sympatyzujący ewentualnie członek PIS Radny Perkowski jest
              funkcjonariuszem SW Areszt-Sledczy Warszawa-Białołęka. Wydaje mi się że nie ale
              myślę mamy prawo do konkretnej odpowiedzi w tej sprawie ze strony radnego lub
              jego partyjnych kolegów zamiast bajek o menadżerce. W jednostce penitencjarnej
              najwiekszym menadżerem jest Dyrektor najczęściej major lub pułkownik!!!
              • piotruscinski zkpl zwykły forumowicz czy zazdrośnik i prowokator 06.07.06, 22:13
                zkpl napisała:
                Jedno
                > nie ulega wątpliwości w świetle prawa funkcjoinariusz SW nie może być
                > oficjalnie członkiem żadnej partii politycznej.

Czy Robert Perkowski jest członkiem jakiejś partii??? Raczej nie, a napewno nie
                jest to PiS, bo jako pełnomocnik PiS w Ząbkach bym o tym wiedział. Natomiast
                Robert będzie popierany przez PiS, a to jest różnica.

Jeśli chodzi zaś o doświadczenie zawodowe Perkowskiego to kolega zkpl wygląda
                mi na jakiegoś prowokatora, a może zazdrosny znajomy Roberta z pracy. Dlaczego
                wszystkie Twoje posty na forum dotyczą pracy Perkowskiego w SW? Dlaczego
                sugerujesz, że coś kręcimy? Kto napisał, że Perkowski był "największym
                menadżerem", jakiim według Ciebie jest dyrektor. Panie oficerze, napisz Pan
                wszystko co wiesz i zobaczymy całą prawdę. Powiem więcej, napisz gdzie jest
                jakieś kłamstwo! Najlepiej zrób to również na forum www.perkowski.pl bo tam
                Robert Perkowski pisze dużo o sobie i swoim doświadczeniu. Zabłyśniesz Pan!

Jeśli byłbyś mieszkańcem Ząbek to proponowałbym zagłosowanie na Boksznajdera,
                on jest naj-największym menadżerem i ma największe doświadczenie, w końcu bądź
                co bądź 16 lat burmistrzowania, ma wszystko w małym paluszku. Perkowski nie
                może mieć takiego doświadczenia, bo 16 lat temu to kończył dopiero podstawówkę.

• tijufit Re: zkpl zwykły forumowicz czy zazdrośnik i prowo 07.07.06, 09:23
                  piotruscinski napisał:

> Jeśli chodzi zaś o doświadczenie zawodowe Perkowskiego to kolega zkpl wygląda
                  > mi na jakiegoś prowokatora, a może zazdrosny znajomy Roberta z pracy.

O, o, właśnie, znowu jakiś prowokator :) Ale to pewnie ktoś z platformersów
                  albo wszechpolaków :)
                  • zkpl Re: zkpl zwykły forumowicz czy zazdrośnik i prowo 07.07.06, 15:10
                    tijufit napisał:

> piotruscinski napisał:
                    >
                    > > Jeśli chodzi zaś o doświadczenie zawodowe Perkowskiego to kolega zkpl wyg
                    > ląda
                    > > mi na jakiegoś prowokatora, a może zazdrosny znajomy Roberta z pracy.
                    >
                    > O, o, właśnie, znowu jakiś prowokator :) Ale to pewnie ktoś z platformersów
                    > albo wszechpolaków :)

Zwykły człowiek który chciałby żyć w normalnym któremu nie podoba się mieszanie
                    funkcjonariuszy w czynnej służbie do polityki?
                    • tijufit Re: zkpl zwykły forumowicz czy zazdrośnik i prowo 07.07.06, 15:50
                      zkpl napisała:

> Zwykły człowiek który chciałby żyć w normalnym któremu nie podoba się
                      mieszanie
                      >
                      > funkcjonariuszy w czynnej służbie do polityki?

Mam nadzieję, że dostrzegłaś/dostrzegłeś :) w mojej wypowiedzi. Mi też już
                      przypięto swego czasu łatkę osoby wykonującej czarną robotę dla konkurencji (po
                      jednym moim pytaniu). Jak zadasz trudne, niewygodne pytanie to możesz być
                      posądzona o prowokatorstwo i sabotaż.
                • zkpl Dlaczego Pełnomocnik PiS udaje Greka? 07.07.06, 16:57
                  piotruscinski napisał:

> zkpl napisała:
                  > Jedno
                  > > nie ulega wątpliwości w świetle prawa funkcjoinariusz SW nie może być
                  > > oficjalnie członkiem żadnej partii politycznej.
                  >
                  > Czy Robert Perkowski jest członkiem jakiejś partii??? Raczej nie, a napewno
                  nie
                  >
                  > jest to PiS, bo jako pełnomocnik PiS w Ząbkach bym o tym wiedział. Natomiast
                  > Robert będzie popierany przez PiS, a to jest różnica.
                  >
                  > Jeśli chodzi zaś o doświadczenie zawodowe Perkowskiego to kolega zkpl wygląda
                  > mi na jakiegoś prowokatora, a może zazdrosny znajomy Roberta z pracy.
                  Dlaczego
                  > wszystkie Twoje posty na forum dotyczą pracy Perkowskiego w SW? Dlaczego
                  > sugerujesz, że coś kręcimy? Kto napisał, że Perkowski był "największym
                  > menadżerem", jakiim według Ciebie jest dyrektor. Panie oficerze, napisz Pan
                  > wszystko co wiesz i zobaczymy całą prawdę. Powiem więcej, napisz gdzie jest
                  > jakieś kłamstwo! Najlepiej zrób to również na forum www.perkowski.pl bo tam
                  > Robert Perkowski pisze dużo o sobie i swoim doświadczeniu. Zabłyśniesz Pan!
                  >
                  > Jeśli byłbyś mieszkańcem Ząbek to proponowałbym zagłosowanie na Boksznajdera,
                  > on jest naj-największym menadżerem i ma największe doświadczenie, w końcu
                  bądź
                  > co bądź 16 lat burmistrzowania, ma wszystko w małym paluszku. Perkowski nie
                  > może mieć takiego doświadczenia, bo 16 lat temu to kończył dopiero
                  podstawówkę.
                  Nie rozśmieszaj mnie człowieku tylko napisz w jakim dziale -innymi słowy co
                  konkretnie wykonuje w AS kandydat Pan Perkowski,
                  Poza tym Polska to wolny kraj i jako pełnomocnik PIS możesz popierać nawet
                  kandydaturę muchy latajacej na suficie a mi nic mi do tego.
                  Dlaczego sie czepiam bo byłem tak głupi że uwierzyłem w Pis odnowę moralna
                  etc.. A to nie jest etyczne żeby funkcjonariusz jakiejkolwiek służby był
                  identyfikowany z partia wszystko jedno jaką. A niechby tak np na Białołekę
                  przywiezli jakiegoś świadka przeciwko jego kolegom partyjnym. Jakie są
                  gwarancję że ww. będzie uczciwie wykonywał swoje obowiązki. Czy tak ma wygladac
                  IV Rzeczpospolita - "zaprzyjażnieni z PIS funkcjonariusze" w każdym kryminale i
                  komsariacie. Przykro mi że nie widzicie Panowie żadnej konfliktu interesów
                  pomedzy służeniem Krajowi w słuzbach mundurowych i aktywna działalnościa
                  polityczna na rzecz partii politycznej.

Ps. Nie będę wchodził na forum Pana Perkowskiego ciekawsza debata odbędzie się
                  niedlugo na ten temat na forum SW.

• monic18 Re: Dlaczego zkpl udaje Greka? 07.07.06, 19:12
                    Uff jak gorąco.

Z tego co pisze Pan Piotr Uściński, Pan Perkowski nie jest członkiem PIS-u a
                    poglądy i przekonania przecież może mieć każdy nawet zkpl goorroo2. Co ma do
                    tego SW? Przecież Perkowski nie złamał żadnych przepisów. Każdy ma jakieś
                    powiązania i każdy gdzieś pracuje. Idąc tym tropem wyeliminujemy prawie
                    wszystkich kandydatów.
                    • zkpl Re: Dlaczego zkpl udaje Greka? 07.07.06, 20:25
                      monic18 napisała:

> Uff jak gorąco.
                      >
                      > Z tego co pisze Pan Piotr Uściński, Pan Perkowski nie jest członkiem PIS-u a
                      > poglądy i przekonania przecież może mieć każdy nawet zkpl goorroo2. Co ma do
                      > tego SW? Przecież Perkowski nie złamał żadnych przepisów. Każdy ma jakieś
                      > powiązania i każdy gdzieś pracuje. Idąc tym tropem wyeliminujemy prawie
                      > wszystkich kandydatów.

Pan Perkowski nie jest członkiem Pisu bo ma taki zakaz ustawowy. Owszem każdy
                      gdzieś pracuje ale nie każdy jest funkcjonariuszem, który z założenia winien
                      być niezależny i apolityczny i dla dobra służby nie afiszować się ze swoim
                      politycznymi sympatiami. Moim zdaniem lepiej byłoby dla wszystkich (głównie
                      Wymiaru sprawiedliwości i Pisu) żeby ww. jeśli faktycznie tak mu bardzo zależy
                      na dalszych na sukcesach partii Prawo i Sprawiedliewosć zrezygnował z noszenia
                      munduru Więziennika ( dyspozycyjnośc 24 godziny na dobę) i przeszedł do pracy
                      gdzie indziej jako cywil.
                      • monic18 Re: Dlaczego zkpl udaje Greka? 07.07.06, 20:57
                        Proponuję go jeszcze pozbawić biernego prawa wyborczego i zakuć w dyby.
                        Sięgniemy szczytów absurdu.
                        Perkowski popełnił błąd, że rozpoczął kampanię już teraz. Każdy na nim jeździ
                        jak na łysej kobyle. Inni kandydaci siedzą cicho i czekają na dogodny moment do
                        prezentacji. Po co się afiszować teraz kandydatom PO, SLD, LPR, SO lub liderom
                        lokalnych komitetów. Można jeszcze oberwać uszczypliwym komentarzem od
                        dociekliwego internauty. Nie jestem fanką Perkowskiego, ale doceniał jego
                        inicjatywę i kreatywność, że ma odwagę prezentować swoje zdanie.
                        • zkpl Dlaczego Monic udaje Greka ? 07.07.06, 21:25
                          monic18 napisała:

> Proponuję go jeszcze pozbawić biernego prawa wyborczego i zakuć w dyby.
                          > Sięgniemy szczytów absurdu.
                          > Perkowski popełnił błąd, że rozpoczął kampanię już teraz. Każdy na nim jeździ
                          > jak na łysej kobyle. Inni kandydaci siedzą cicho i czekają na dogodny moment
                          do
                          >
                          > prezentacji. Po co się afiszować teraz kandydatom PO, SLD, LPR, SO lub
                          liderom
                          > lokalnych komitetów. Można jeszcze oberwać uszczypliwym komentarzem od
                          > dociekliwego internauty. Nie jestem fanką Perkowskiego, ale doceniał jego
                          > inicjatywę i kreatywność, że ma odwagę prezentować swoje zdanie.
                          • zkpl Re: Dlaczego Monic kupiła kota w worku ? 07.07.06, 21:46
                            zkpl napisała:

> monic18 napisała:
                            >
                            > > Proponuję go jeszcze pozbawić biernego prawa wyborczego i zakuć w dyby.
                            > > Sięgniemy szczytów absurdu.
                            > > Perkowski popełnił błąd, że rozpoczął kampanię już teraz. Każdy na nim je
                            > ździ
                            > > jak na łysej kobyle. Inni kandydaci siedzą cicho i czekają na dogodny mom
                            > ent
                            > do
                            > >
                            > > prezentacji. Po co się afiszować teraz kandydatom PO, SLD, LPR, SO lub
                            > liderom
                            > > lokalnych komitetów. Można jeszcze oberwać uszczypliwym komentarzem od
                            > > dociekliwego internauty. Nie jestem fanką Perkowskiego, ale doceniał jego
                            >
                            > > inicjatywę i kreatywność, że ma odwagę prezentować swoje zdanie.
                            Szkoda tylko że do tej pory nie miał odwagi przyznać się co ciekawego porabia
                            na codzień w tym całym areszcie? Przecież teoretycznie na codzień może zajmować
                            się np. liczeniem brudnej bielizny złodziei. I co wtedy to też będzie idealny
                            kandydat na burmistrza? Poza tym żle mnie Pani rozumie to dobrze że pan
                            Perkowski kandyduję duży niepokój budzi tylko fakt będąc funkcjonariuszem
                            mundurowy aż tak wyraźnie na forum publicznym opowiada się za ściśle określoną
                            opcją polityczną.

• piotruscinski Re: Dlaczego Monic kupiła kota w worku ? 09.07.06, 00:39
                              zkpl napisała:

> Szkoda tylko że do tej pory nie miał odwagi przyznać się co ciekawego porabia
                              > na codzień w tym całym areszcie? Przecież teoretycznie na codzień może
                              zajmować
                              >
                              > się np. liczeniem brudnej bielizny złodziei.

Panie oficerze,
                              Otóż doskonale Pan wie co porabia Perkowski w pracy, dlaczego więc Pan próbuje
                              wprowadzić ludzi w błąd.

Robert Perkowski nie prowadzi kampanii wyborczej na tym forum i dlatego proszę
                              pozostałych forumowiczów poczytać o pracy Roberta na jego forum.
                              • zkpl Re: Dlaczego Monic kupiła kota w worku ? 09.07.06, 18:20
                                piotruscinski napisał:

> zkpl napisała:
                                >
                                > > Szkoda tylko że do tej pory nie miał odwagi przyznać się co ciekawego por
                                > abia
                                > > na codzień w tym całym areszcie? Przecież teoretycznie na codzień może
                                > zajmować
                                > >
                                > > się np. liczeniem brudnej bielizny złodziei.
                                >
                                > Panie oficerze,
                                > Otóż doskonale Pan wie co porabia Perkowski w pracy, dlaczego więc Pan
                                próbuje
                                > wprowadzić ludzi w błąd.
                                >
                                > Robert Perkowski nie prowadzi kampanii wyborczej na tym forum i dlatego
                                proszę
                                > pozostałych forumowiczów poczytać o pracy Roberta na jego forum.

Od strony merytorycznej jako pracownikowi SW nie można Panu Perkowskiemu nic
                                zarzucić aczkolwiek po I nie pracuje on tylko służy a po 2 kilkumiesięczne
                                oddelegowanie to może być np. 2 miesiące. Ponadto Argument wydania 100 decyzji,
                                z których żadna nie została uchylona jest śmieszny. Pani od dochodów w
                                pierwszym lepszym Inspektoracie ZUS robi tyle przez kwartał. I jeszcze ma
                                wiekszą opowiedzialność bo kontroluje ich zasadność Sąd a nie organ tej samej
                                służby czyli w tym konkretnym przypadku AŚ Okręgowy Inspektorat SW. Jedna
                                rzecz mmnie bardzo zaintrygowała otoż Pan Perkowski twierdzi że "kierował"
                                pracą kancelarii tajnej i posiada poświadczenie bezpieczeństwa. Nie precyzuje
                                przy tym jakiego typu z reguły wszyscy funkcjonariusze Sw mają takowe
                                poświadczenie do informacji oznaczonych klauzula zastrzeżone. Jeśli piszę
                                prawdę powiniem mieć certyfikat bezpieczeństwa do informacji oznaczonych
                                klazulą tajne wydany przez ABW. Jesli tak jest rzeczywiście to chylę przed nim
                                czoło i niech sobie kandyduję nawet i z PISu. Jesli nie to jest co najmniej
                                dziwne ???

• tijufit Re: Dlaczego Monic kupiła kota w worku ? 10.07.06, 09:37
                                  zkpl napisała:

> rzecz mmnie bardzo zaintrygowała otoż Pan Perkowski twierdzi że "kierował"
                                  > pracą kancelarii tajnej i posiada poświadczenie bezpieczeństwa. Nie precyzuje
                                  > przy tym jakiego typu z reguły wszyscy funkcjonariusze Sw mają takowe
                                  > poświadczenie do informacji oznaczonych klauzula zastrzeżone. Jeśli piszę
                                  > prawdę powiniem mieć certyfikat bezpieczeństwa do informacji oznaczonych
                                  > klazulą tajne wydany przez ABW. Jesli tak jest rzeczywiście to chylę przed
                                  nim
                                  > czoło i niech sobie kandyduję nawet i z PISu. Jesli nie to jest co najmniej
                                  > dziwne ???

Ciekawe to co piszesz, nikt wcześniej nie zwrócił na ten aspekt uwagi.
                                  Proponuję zajrzeć na forum Pana Perkowskiego i go o to zapytać (tutaj nie
                                  będzie odpowiadał i słusznie).
                      • 57l Re: Dlaczego zkpl udaje Greka? 01.11.06, 02:05
                        czy uważasz, że mundur więziennika zarezerwowany jest tylko dla rodzin ubeckich
                        i esbeckich związanych z SLD i PO ?. W takim razie jesteś w błędzie, a twoja
                        apolityczność w tym względzie jest wredna i przewrotna.
                  • piotruscinski Re: Dlaczego Pełnomocnik PiS udaje Greka? 09.07.06, 00:47
                    zkpl napisała:

> Przykro mi że nie widzicie Panowie żadnej konfliktu interesów
                    > pomedzy służeniem Krajowi w słuzbach mundurowych i aktywna działalnościa
                    > polityczna na rzecz partii politycznej.
                    >

Oficerem SW Perkowski został w czesie kiedy chyba rządziło SLD, więc na pewno
                    pracy nie załatwił sobie politycznie, był też wtedy radnym, więc gdyby to było
                    zabronione lub budizło wątpliwości to by oficerem nie został. Gdy zostanie
                    burmistrzem to przecież zmieni pracę. Gdzie tu konflikt interesów!!!
                    • zkpl Re: Dlaczego Pełnomocnik PiS udaje Greka? 09.07.06, 18:01
                      piotruscinski napisał:

> zkpl napisała:
                      >
                      > > Przykro mi że nie widzicie Panowie żadnej konfliktu interesów
                      > > pomedzy służeniem Krajowi w słuzbach mundurowych i aktywna działalnościa
                      > > polityczna na rzecz partii politycznej.
                      > >
                      >
                      > Oficerem SW Perkowski został w czesie kiedy chyba rządziło SLD, więc na pewno
                      > pracy nie załatwił sobie politycznie, był też wtedy radnym, więc gdyby to
                      było
                      > zabronione lub budizło wątpliwości to by oficerem nie został. Gdy zostanie
                      > burmistrzem to przecież zmieni pracę. Gdzie tu konflikt interesów!!!
                      Oficerem SW zostaje każdy funkcjonariusz, który się sprawdzi i to juz w trakcie
                      służby przygotowawczej-2lata. Warunek musi mieć ukończone Studia Wyższe po
                      których już na starcie otrzymuje stopień mł.chor. I skończyć kurs oficerski w
                      Szczypiornie koło Kalisza. Jest to dużo łatwiejsze niż zostanie oficerem WP
                      Policji czy ABW. Dlatego stopnie Sw nie są honorowane praktycznie w żadnej
                      innej służbie mundurowej.
                      • piotruscinski Re: Dlaczego Pełnomocnik PiS udaje Greka? 10.07.06, 10:15
                        Po co umiweszczasz cały cytat jeżeli wogóle nie wdajesz się w polemikę z tym co
                        cytujesz. Ja uzasadniam dlaczego nie ma konfliktu interesów w kandydowaniu na
                        burmistrza przez Roberta Perkowskiego, a Ty mi piszesz jak zostałeś oficerem.
              • qznia Uwaga kłamstwo 06.07.06, 22:15
                Admin strony zrób co do Ciebie należy.
            • hankow Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 06.07.06, 22:17
              sdarp napisał:
              > Raczej ani menadżer ani informatyk ale pracownik administracyjny w Służbie Więz
              > iennej.

może nie menadżer, możę nie informatyk, ale wykształcony człowiek z
              ugruntowanymi poglądami.
              • sdarp Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 07.07.06, 10:33
                hankow napisała:

> sdarp napisał:
                > > Raczej ani menadżer ani informatyk ale pracownik administracyjny w Służbi
                > e Więz
                > > iennej.
                >
                > może nie menadżer, możę nie informatyk, ale wykształcony człowiek z
                > ugruntowanymi poglądami.

Zgadza się, tylko jak szef Ząbkowksiego PiSu podaje nieprezycyjne
                lub nawet nieprawdziwe informacje - to sprowokowało mnie do ich sprostowania
                • piotruscinski Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 07.07.06, 12:24
                  Napisałem wcześniej:
                  > Przy całym szacunku dla Roberta
                  > Perkowskiego to jest jednak menadżer a nie informatyk.

A Sdarp na to:
                  > Zgadza się, tylko jak szef Ząbkowksiego PiSu podaje nieprezycyjne
                  > lub nawet nieprawdziwe informacje - to sprowokowało mnie do ich sprostowania

Postarajmy się zdefiniować:
                  Informatyk - specjalista od systemów informatycznych i komputerowych
                  Menadżer - specjalista od organizacji i zarządzania

Sradp, co w tym zdaniu było nieprecyzyjnego??, co jest "nawet nieprawdziwe"??
                  Dlaczego za wszelką cenę próbujesz podważyć moje słowa. poczytaj trochę o
                  Robercie jeśli jeszcze go nie znasz (chociażby na www.perkowski.pl). Potem się
                  wypowiadaj.
                  • sdarp Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 07.07.06, 12:50
                    piotruscinski napisał:

> Napisałem wcześniej:
                    > > Przy całym szacunku dla Roberta
                    > > Perkowskiego to jest jednak menadżer a nie informatyk.

>
                    > Postarajmy się zdefiniować:
                    > Informatyk - specjalista od systemów informatycznych i komputerowych
                    OK
                    > Menadżer - specjalista od organizacji i zarządzania
                    A tutaj prosze zerknąć do słownika
                    swo.pwn.pl/haslo.php?id=17399
                    menedżer

1. osoba zarządzająca przedsiębiorstwem lub jego częścią

2. osoba zajmująca się organizowaniem występów artysty, sportowca albo zespołów artystycznych lub sportowych

Więc menadżerem nie jest, ktoś kto śkończył taki kierunek studiów
                    ale osoba kierująca przedsiębiorstwem lub częścią przedsiębiorstwa
                    i nie wystarczy kierowac zespołem 10-15 osób żeby można sie było tytułować
                    menadżerem.

>
                    > Sradp, co w tym zdaniu było nieprecyzyjnego??, co jest "nawet nieprawdziwe"??
                    > Dlaczego za wszelką cenę próbujesz podważyć moje słowa. poczytaj trochę o
                    > Robercie jeśli jeszcze go nie znasz (chociażby na www.perkowski.pl). Potem się
                    > wypowiadaj.

Pana słowa same się podważają.
                    Prosze się najpierw douczyć i potem się wypowiadać !!!
                    • ttjj1 Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 07.07.06, 13:22
                      "nie wystarczy kierowac zespołem 10-15 osób żeby można sie było tytułować
                      menadżerem" - nie każda firma zatrudnia 500 osób, nie te czasy. Znam taką w
                      której jest kilka osób tylko i ma obroty sześciocyfrowe albo i lepiej...
                      • sdarp Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 07.07.06, 13:29
                        ttjj1 napisała:

> "nie wystarczy kierowac zespołem 10-15 osób żeby można sie było tytułować
                        > menadżerem" - nie każda firma zatrudnia 500 osób, nie te czasy. Znam taką w
                        > której jest kilka osób tylko i ma obroty sześciocyfrowe albo i lepiej...

Co nie zmienia faktu, że menadżer to stanowisko, a nie zawód wyuczony.
                        i pomiędzy menadżerem, a kierownikiem istnieje róznica.

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=23376kierownik
                        «osoba kierująca, zarządzająca działem jakiejś instytucji, przedsiębiorstwa, należąca do kierownictwa instytucji, organizacji»

Menedżer to znaczy ciut więcej niż kierownik.
        • tijufit Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 05.07.06, 09:16
          robert_swiatkiewicz napisał:

> Tylko słyszam że Robert Perkowski zrobił ją samodzielnie, czego z całą
          > pewnością Platforma nie uczyniła.

Jeśli zrobił ją samodzielnie to wielkie słowa uznania dla niego, jednak nie
          zawsze celowe jest wynajdywanie koła od nowa.
      • qznia Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 05.07.06, 00:06
        tijufit napisał:

> radnyzabek napisał:
        >
        > (...)
        > > Serdecznie zapraszam na stronę www.Perkowski.pl, gdzie na głównej stronie
        >
        > > znajdziecie link do forum.
        > (...)
        >
        > Jeśli chodzi o funkcjonalność forum, to przegrywacie z PO. Właśnie zdaje się
        > uruchomili swoje forum, jest tutaj wątek o tym informujący:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=44649789
        > Forum zrobili na PhpBB, co proponowałem Wam zastosować (jeszcze mam nikłą
        > nadzieję, że przejdziecie na tą technologię).

Myslę że co do technologii masz rację PO zastosowała lepszą, ale róznica jest
        jedna lecz mocna forum Perkowskiego to są konkretni ludzie forum PO to
        niewiadomo kto.
        >
        >
        >
        • tijufit Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 05.07.06, 09:13
          qznia napisał:

> Myslę że co do technologii masz rację PO zastosowała lepszą, ale róznica jest
          > jedna lecz mocna forum Perkowskiego to są konkretni ludzie forum PO to
          > niewiadomo kto.

Zgadza się, jak na razie to nie wiadomo kim oni są. Najlepiej byłoby poznać ich
          najpierw osobiście (na jakimś spotkaniu).
          • pozabki Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 05.07.06, 16:19
            no szczerze mówiąc Panowie to wiadomo - informacje są na stronie :)
            • qznia Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 05.07.06, 22:00
              pozabki napisał:

> no szczerze mówiąc Panowie to wiadomo - informacje są na stronie :)
              :-)
              no szczerze mówiąc pozabki nie wiadomo
              :-)
              a co do pana Roberta Perkowskiego to nawet można go rozpoznać na ulicy dzięki
              stronce -
              podoba mi się gostek tradycyjny PiSowiec a w necie jak młodziak się udziela.
    • nordsea Byłem zobaczyłem jest średnio 06.07.06, 00:07
    • kazyyoshi78 Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 11.07.06, 21:05
      Słabe to forum , słabe technicznie.
      • zabki_be Re: Forum na stronie www.Perkowski.pl - zapraszam 01.11.06, 10:09
        Ale przynajmniej sporo postów i nie żadne tam anonimy: kot, tomkrt, sabrina,
        zulu, pppwz. TO jest jedyne mi znane miejsce, gdzie można zadać pytanie dla
        obecnych kandydatów pod ich własnym imieniem i nazwiskiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka