wstachera 08.11.06, 18:24 Co Państwo sądzą o pomyśle, który przyszedł mi ostatnio do głowy, a mianowicie o prowadzeniu przeze mnie po ewentualnym wygraniu wyborów blogu Burmistrza? W.Stachera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qznia Sny o potędze. 08.11.06, 18:40 Panie Waldemarze, nie ma Pan szans. Ale pomysł świetny do realizacji jako radny miasta Ząbki. Jeszcze raz wyrazu podziwu za program, jego treść jego wygląd i sprofilowanie jako okręg nr III dostałem radnych z okręgu III -jak to młodzi piszą full respect. Odpowiedz Link Zgłoś
zulu2000 quznia umieć napisać 08.11.06, 21:37 qznia napisał: > Panie Waldemarze, nie ma Pan szans. Na szczęście nie tylko ty będziesz o tym decydował. > Ale pomysł świetny do realizacji jako radny miasta Ząbki. Jeśli twój sposób myślenia jest taki sam jak sposób wysławiania się, to twoje przewidywania nie są warte funta kłaków. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Internetowy blog burmistrza 08.11.06, 22:49 Witam. Bez urazy,ale dla mnie to dziecinada i żenada... oczywiście co do pomysłu Pana W.Stachery. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Re: Internetowy blog burmistrza 08.11.06, 22:58 dragon26 napisał: > Witam. > Bez urazy,ale dla mnie to dziecinada i żenada... oczywiście co do pomysłu Pana > W.Stachery. > > Pozdrawiam. Oj uważaj brachu zaraz Cię zulus obsmaruje - jeśli potrafisz koniecznie zmień treść postu. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: Internetowy blog burmistrza 09.11.06, 08:41 wstachera napisał: > Co Państwo sądzą o pomyśle, który przyszedł mi ostatnio do głowy, a > mianowicie o prowadzeniu przeze mnie po ewentualnym wygraniu wyborów blogu > Burmistrza? Świetny pomysł, popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Internetowy blog burmistrza 09.11.06, 09:07 Panie Waldemarze, wczoraj wyciagnalem ze skrzynki panski program, jest swietnie opracowany, nareszcie po 6 latach mieszkania w Zabkach, posiadam pewna wiedze na temat finansow i realizowanych zadan w tym miescie. Prosze Pana o nie pisanie blogu, wiem ze ejst to fajna rzecz, ale przyklad blogu Marcinkiewicza i jego teksty wywoluja tylko smiech w necie. Jako kandydat na burmistrza ma Pan moj glos, ale jestem na nie w sprawie blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: Internetowy blog burmistrza 09.11.06, 09:46 yapkovitz napisał: (...) > ale jestem na nie w sprawie blogu. Wszystko zależy od tego jakie treści znajdą się w blogu. Odpowiedz Link Zgłoś