psze 18.12.06, 13:05 Witam wszystkich. Zastanawiam się nad otworzeniem punktu usługowego lub sklepu w Ząbkach. Mam pytanie, czego brakuje w Ząbkach??? pozdrawiam Megg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijufit Re: Czego brakuje w Ząbkach. 18.12.06, 13:26 psze napisała: > Witam wszystkich. > Zastanawiam się nad otworzeniem punktu usługowego lub sklepu w Ząbkach. Mam > pytanie, czego brakuje w Ząbkach??? Jeśli chciałabyś coś otworzyć w Ząbkach południowych, to: - Sklep spożywczy, duży, z odpowiednim wyborem, samoobsługowy, itd. coś w rodzaju Bybka lub większy, sklepów tutaj jest chyba jeszcze ciągle za mało. - Miejsce gdzie można byłoby coś wypić i zjeść (ale nie tylko pizzę), najlepiej z również z dostawą na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: Czego brakuje w Ząbkach. 18.12.06, 13:37 psze napisała: > Witam wszystkich. > Zastanawiam się nad otworzeniem punktu usługowego lub sklepu w Ząbkach. Mam > pytanie, czego brakuje w Ząbkach??? A, przypomniało mi się, brakuje dobrego sklepu z artykułami dla dzieci (zabawki, wózki, łóżeczka, ubranka, itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
limptrader Re: Czego brakuje w Ząbkach. 18.12.06, 13:38 3 pełnowymiarowej Poczty Polskiej.... usługi bukmacherskie, sts-y Odpowiedz Link Zgłoś
barmaley Re: Czego brakuje w Ząbkach. 18.12.06, 15:29 Mi najbardziej brakuje jakiejś knajpy przyzwoitej gdzie można posiedzieć na piwku z kumplami ale czasami też z rodzinką przyjść na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
eee.tam Re: Czego brakuje w Ząbkach. 19.12.06, 19:11 i sklep z ciuchami, byle nie 345-ty szmateks Odpowiedz Link Zgłoś
aj7778 Re: Czego brakuje w Ząbkach. 19.12.06, 20:20 myjni ręcznej dla mieszkańców osiedli takie jak sa na trasie na wołomin pubu oczywiście polecam inspiracje pub"ryba" w wołominie miło tanio i przytulnie Odpowiedz Link Zgłoś
pospieszka1 Re: Czego brakuje w Ząbkach. 20.12.06, 10:20 brakuje, pubu-restauracji z aneksem do zabaw dla najmłodszych dzieci. Jest coś takiego w mieście, z którego pochodzę, w Wawie też się pewnie znajdzie, ale w Ząbkach.... nie ma, a dzieci widze (szczególnie tych do lat 3) coraz więcej ;-)) Utrzymać takie w ryzach jak rodzice jedzą ... ciężko... a tak wilk syty i owca cała Jak coś takieo powstanie chętnie będę stałym klientem z rodzinką ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: Czego brakuje w Ząbkach. 21.12.06, 09:32 pospieszka1 napisała: > brakuje, pubu-restauracji z aneksem do zabaw dla najmłodszych dzieci. Jest coś > takiego w mieście, z którego pochodzę, w Wawie też się pewnie znajdzie, ale w > Ząbkach.... nie ma, a dzieci widze (szczególnie tych do lat 3) coraz więcej ;- ) > ) > Utrzymać takie w ryzach jak rodzice jedzą ... ciężko... a tak wilk syty i owca > cała > Jak coś takieo powstanie chętnie będę stałym klientem z rodzinką ;)) Fajny pomysł, jeśli byłoby to gdzieś niedaleko ode mnie, jedzenie byłoby dobre i byłby kącik dla dzieci, to ja też deklaruję, że będę stałym klientem z rodziną :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7171 Re: Czego brakuje w Ząbkach. 20.12.06, 22:38 zgadzam się z przedmowcami w 100% brakuje z ząbkach jakiejś fajnej knajpki (najlepiej dla nie palących) gdzie można by posiedzieć przy dobrym jedzeniu (tylko nie 10-ta tele pizza),napić się piwa a jak by był kącik dla dzieci to już bajka !! super jak by w lecie był ogródek piwny na zewnątrz, p7171 Odpowiedz Link Zgłoś
pospieszka1 Re: Czego brakuje w Ząbkach. 21.12.06, 11:15 Mam nadzieję, że te posty to nie będzie - lista pobożnych zyczeń - tylko ktoś z kapitałem na inwestycje wykorzysta takie pomysły. Z niecierpliwością czekam na rezultaty. PS. A ogródek piwny latem też by się przydał (może lokal usytuować w pustych jeszcze lokalach usługowych na Bajkowym I ??? - polecem) Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Czego brakuje w Ząbkach. 28.12.06, 09:25 PUB-tak,to jest POTRZEBNE jak,jak...powietrze ;) Sam bym chętnie otworzył coś takiego,ale...za co?:) Co do Bajkowego,to mam dobrą wiadomość,bo lokal- restauracja(powiedziałbym,że restauracyjka...)już tam jest,ale otwarcie podobno na początku roku.Lokal nazywa się "To-Tu". Mieszkam blisko,więc na pewno na otwarcie przyjdę,a jeśli będzie miło,to na pewno będę tam częściej wpadał:) Piwko i winko ma być:) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś