Dodaj do ulubionych

Alternatywa dla Alternatywy 4

11.03.07, 22:47
W związku ze zmianą statusu dotychczasowego forum zapraszam na forum alternatywne:
ORLA 2 Ząbki Dolcan HYDE PARK
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46473
Obserwuj wątek
    • admin_orla2 Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 12.03.07, 17:11
      A co zmienia fakt zamknięcia tamtego FORUM?? Jeśli się autoryzujesz to będziesz
      mógł się wypowiadać. Wystarczy tylko się przedstawić, żebyśmy wiedzieli z kim
      gadamy. Są osoby, które potrafią się z imienia i nazwiska podpisać swoje
      post'y. Ty chyba jednak wolisz żyć w konspiracji!!!
      • renegath Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 12.03.07, 18:32
        szanowny Panie "admin" jeżeli Panu nie podoba sie HYDE PARK to prosze tu nie
        zaglądać i wrócić do "forum towarzystwa wzajemnej adoracji" i nie psuc tu
        atmosfery. A co do "żebyśmy wiedzieli z kim gadamy" a co"WAS " obchodzi z kim
        gadacie, ja wcale nie potrzebuje do rozmowy znać Twojego PESLA a wręcz nawet
        sobie tego nie zyczę.
        PZDR Niepokorny :-)
        • admin_orla2 Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 13.03.07, 00:07
          Mnie to jest wszystko jedno czy "jadę" po Tobie, czy po kim innym. Tobie pewnie
          też. W końcu Ty nie wiesz kim ja jestem, a ja nie znam Ciebie. Pewnie gdzieś na
          Osiedlu się widzieliśmy, ale przechodziliśmy obok siebie obojętnie. Myślę, że
          było by inaczej jak bym wiedział, że gostek spod numeru (...) z bloku (...) psy
          na mnie wiesza. Pewnie przy najbliższym kontakcie osobistym doszło by do
          (ostrej) wymiany poglądów lub sprawy by poszły jeszcze dalej. Tutaj będzie się
          poprostu gadało na osoby znane z imienia i nazwiska, ale anonimowo i bez presji
          psychicznej, że za jakieś słowa "dostanie się po ryju"! Oby tak dalej i więcej
          takich "Niepokornych" na Naszym wspólnym terenie.
          • renegath Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 13.03.07, 18:26
            Witam!
            Wiesz co Maćku nie przesadzaj z ta "anonimowością" :-)bo mnie troszkę
            rozśmieszasz, a co do Twojej agresji i checi "dawania po ryju" to tez radzę tak
            ostrożniej z takimi propozycjami bo mozesz się zdziwić:-)
            No to sobie troszeczę pożartowaliśmy i lepiej zakończmy to w tym momencie bo
            robi sie jakoś mało przyjemnie.
            wi dzę że nie podoba ci sie pomysł HYDE PARKU, ale wiesz co o to w tym wszytkim
            chodzi że nie musisz sie tu wypowiadac przecież po 1989 roku to "podobno" wolny
            kraj, zostań więc przy swoim "jedynym słusznym" formum i nie psujmy sobie
            doskonałych humorów. Wydaje mi się że to nienajgorsza propozycja , mam nadzieję
            że tez tak uważasz???
            P.S.
            Co do starego forum to tez nie wydaje mi się żeby za zawarte tam wypowiedzi
            nalezało sie komuś "dostanie się po ryju"! ale widze że krytyka i brak zgody
            na nieodpowiednie zachowanie są wam strasznie nie w smak, w takim
            razie "outsiderzy" przenieśli się tu i nik nikomu nie będzie wchodził w droge i
            będziemy sobie długo i szczęśliwie życ OBOK siebie nie czyniąc sobie krzywdy
            Pzdr
            • admin_orla2 Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 13.03.07, 18:50
              Tak na początek to skąd to Maćku i dlaczego od razu Nasze forum? Moje to ono
              nie jest i niczego sobie nie będę przywłaszczał. Wiadomo chyba kto je założył.
              Z wolnością słowa to ok, ale jeżeli ktoś nie potrafi się podpisać pod swoim
              postem, a wymaga np od Zarządu wspólnoty odpowiedzi to ja Cię przepraszam. Ktoś
              chyba tam zresztą pisał, że Zarząd nie będzie odpowiadał, ani niczego tłumaczył
              tym osobom, które się nie podpiszą. Nie mówię już o formalnej drodze ku
              uzyskaniu informacji o wydarzeniach na Naszym osiedlu. Chyba wyjdę z podobnego
              założenia co kilku lokatorów i założę sobie kilka kont na gazeta.pl i będę
              podburzał tłum rozmawiając sam ze sobą. Wtedy i postów będziecie mieli u Was
              więcej. Jak narazie to straszne puchy podobnie jak u Nas.
              jeśli chodzi o moje słowa "po ryju" to kiedyś wpomnisz na moje słowa, jak
              wszystko się bardziej rozwinie. Wiem że jeden drugiego nakręca i ludzie
              zaczynają pisać takie rzeczy, że głowa mała. Oczywiście wszystko z myślą, że
              nikt nie wie kto po drugiej stronie!
              • renegath Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 13.03.07, 19:21
                ".....Z wolnością słowa to ok, ale jeżeli ktoś nie potrafi się podpisać pod
                swoim
                postem, a wymaga np od Zarządu wspólnoty odpowiedzi to ja Cię przepraszam. Ktoś
                chyba tam zresztą pisał, że Zarząd nie będzie odpowiadał, ani niczego tłumaczył
                tym osobom, które się nie podpiszą....."
                Chciałbym sie odnieść do tej najbardziej mnie interesującej części wypowiedzi:
                Wiesz nigdy nie pisałem niczego w czym wymagałbym jakiś tłumaczeń ze strony
                zarządu jgo działań, robicie pożądek z naszym osiedlem i chwała Wam za to,
                cieszę się że znlazł sie ktoś kto ma czas i chęci,zeby coś zrobić i to rzeba
                powiedzieć sobie jasno!!!!!
                Niepodoba mi się natomiast sposób w jaki udzielane są jakiekolwiek wyjaśnienia
                odpowiedzi itp. przez pewnego Pana i właśnie na to zareagowałem i własnie na
                taki sposób traktowania innych( w tym i mnie) nie zgodzę się NIGDY ponieważ NIK
                nie ma prawa w sposób chamski i pozbawiony jakichkolwiek pozorów dobrego
                wychowania odpowiadać drugiemu.Myślę ze z tym musisz się zgodzić i o tego typu
                zachowania jest cała awantura nic więcej żadnych podtekstów dotyczących
                sprawności działania zarządu waszej ciężkiej pracy itp TYLKO I WYŁĄCZNIE CHODZI
                O KULTURĘ I ZACHOWANIE KONWENANSÓW OBOWIĄZUJĄCYCH W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE. Czy
                to tak dużo nie każdy odpowie sobie sam staram się wymagać tylko szacunku skoro
                ja sam szanuje innych...
                • admin_orla2 Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 13.03.07, 19:33
                  Wszystko ok, ale nie pisz w takim kontekście, że jestem w Zarządzie, bo nie
                  jestem! Zaraz tutaj będzie miejsce gdzie będą zadawali pytania Zarządowi. W
                  sumie to mam kontakt z ludźmi z panującego Nam zarządu, ale to nie znaczy, że
                  będę pisał w ich imieniu.
                  • szayba Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 13.03.07, 22:59
                    no to jak masz kłopoty z zarządem to wystąp z niego jak zrobili to poprzedni
                    niby z powodów osobistych
                    • admin_orla2 Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 14.03.07, 10:44
                      Czy mam kłopoty z zarządem to, powiedzmy, moja prywatna sprawa, a jeśli chodzi
                      o wystąpienie to chyba żeby to zrobić to trzeba najpierw wstąpić w te zacne
                      szeregi. Może po zebraniu rocznym mnie wybierzecie to będę mógł to zrobić.
    • renegath Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 12.03.07, 18:37
      Magik i chwała Ci za to!!!!!!
      A przydupasy zdolne tylko przyklaskiwać i i włazić w............. (wiesz w co)
      niech sobie piszą na jedynym słusznym forum:-)
    • szayba1 Re: Alternatywa dla Alternatywy 4 12.03.07, 19:29
      witam
      to świetny pomysł bo na tamtym forum to już było nudno i jakoś tak....
      a zablokowanie to powrót CENZURY z dawnych czasów
      poza tym forum anonimowe jest dużo lepsze bo można śmiało pisać co kogo boli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka