tmc44 11.12.08, 23:05 Mam pytanie do obecnych mieszkancow osiedla grafitowe? Jak przebiegała współpraca z deweloperem? Czy cena mieszkań z umowy przyżeczenia nie uległa zmianie? Prosze o wszelki informacje. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milusnoname drogi pANIE GPS FOR FOR CZY JAKOS TAK ! 14.12.08, 18:47 myślę że to pytanie powinno się zadać developerowi lub inwestorowi co do dnia dzisiejszego nie wiem who is who ale gratulacje wyboru polecam przy lesie lokale tam nie będzie brakować prądu przy słupach wysokiego napięcia poza tym na osiedlu grafitowym istnieje coś takiego jak zmowa milczenia więc musi pan łapać ludzi z marszu i zadawać pytania bo na forum nic pan sie nie dowie,było takie forum kiedyś wszystko pan wiedział i mógł się dowiedzieć ale chyba administrator dostał jakieś setki w naszej walucie i zamknął,pozatym pozdrawiam i życzę powodzenia oraz dużo zdrowia ! Odpowiedz Link Zgłoś
tmc44 Re: drogi pANIE GPS FOR FOR CZY JAKOS TAK ! 15.12.08, 13:13 Dziękuje za odp,chociaż wyczuwalne jest rozgoryczenie i aura tajemniczości.. Odpowiedz Link Zgłoś
milek60 Re: Osiedle grafitowe II 15.12.08, 08:14 Co do współpracy z deweloperem to istniała możliwość wcześniejszego wejścia do mieszkania w celu jego wykańczania. Co do ceny to nie uległa ona zmianie w czasie trwania budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pitland1 Re: Osiedle grafitowe II 15.12.08, 15:16 Witam serdecznie jestem mieszkańcem osiedla grafitowe, jest to już drugie mieszkanie kupiono u tego developera, współpraca bardzo przyjemna i rzeczowa, cena na umowie przedstępnej nie ulega zmianie. Budynek wykończony i zrobiony starannie wraz z zagospodarowaną zielenią w koło budynku, nowatorskie rozwiązania które nie były stosowane na innych budynkach. Warunki zawarte w umowie w 100% realizowane. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
milusnoname Re: Osiedle grafitowe II 15.12.08, 21:38 no to jesteś pan 1 z 35 oby na pewno mieszkańcem bo jaja są tu niezłe !nie parkuje pan samochodu w garażu ? nie używa pan prądu ? a czy zamyka pan bramę po sobie bo już 3 dzień na II klatce jest 6 stopni na poziomie 1 piętra.Pozdrawiam zadowolonego mieszkańca grafitowego osiedla i może przyszłego grafitowego II. Odpowiedz Link Zgłoś
kona77 Re: Osiedle grafitowe II 16.12.08, 09:50 Witam serdecznie, My sobie bardzo chwalimy Dewelopera. Rozmowy i ustalenia bardzo konkretne i rzeczowe. Poza tym deweloper wielu mieszkańcom w tym nam poszedł na rękę, ponieważ mogliśmy się wprowadzić przed podpisaniem aktów notarialnych. Stawka od samego początku do końca jest taka sama. Gorąco polecamy współpracę z tym Deweloperem. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
michal_s1a Re: Osiedle grafitowe II 16.12.08, 10:22 Mieszkam na osiedlu grafitowym od marca 2008 i wszystkie wady poprawiane na bieżąco takie jak nieszczelne okna itp.developer pozwolił wejść już w styczniu by zacząć remont mieszkania pozwalając przy tym na korzystanie z prądu budowlanego pomijając prace budowlane,ekipa budowlana służyła pomocą każdego rodzaju jak i wiedzą budowlaną.Polecam gorąco tego developera jak i współpraca z nim to czysta przyjemność.Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarapi Re: Osiedle grafitowe II 16.12.08, 15:33 WITAM!JA RÓWNIEŻ JESTEM WŁAŚCICIELEM MIESZKANIA NA TYM OSIEDLU(Z RESZTĄ NIE JEST TO PIERWSZE MIESZKANIE KUPIONE OD TEGO DEVELOPERA).I MUSZĘ PANA ZASKOCZYC PANIE milusnoneme JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ GO POLECIC.BYŁA MOŻLIWOŚC WCZEŚNIEJSZEGO WEJŚCIA W CELU URZĄDZANIA MIESZKANIA.JA ZE SWOJEJ STRONY NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ ,A WRĘCZ PRZECIWNIE.GDYBYBYŁ JAKIŚ PROBLEM ZE WCZEŚNIEJSZYM MIESZKANIEM(KUPIONYM OD TEGO DEVELOPERA)TO NAPEWNO NIE PODJĘŁABYM DECYZJI O KUPNIE NASTĘPNEGO OD NICH. Odpowiedz Link Zgłoś
amladonna Re: Osiedle grafitowe II 24.12.08, 10:25 Gorąco polecam współpracę z deweloperem.To bardzo solidna i rzetelelna firma.Cena mieszkania z umowy przyżeczenia nie uległa zmianie. Jestem zaskoczona, że są wsród nas takie niezadowolone marudy.Nie rozumiem po co te gorzkie żale?Jeżeli jest tak żle to dlaczego te osoby nie sprzedadzą swoich mieszkań?Chętnych na ich odkupienie na pewno nie zabraknie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad38a Re: Osiedle grafitowe II 24.12.08, 12:35 Ja również polecam dewelopera. Nie było żadnych problemów, ze wszystkim można się było dogadać. My jesteśmy zadowoleni. Cena nie była zmieniana. W zasadzie można brać w ciemno. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
duszek112 Re: Osiedle grafitowe II 27.12.08, 18:23 Jeżeli Pan chce się coś NAPRAWDE DOWIEDZIĆ proszę sobie przyjść do bloku i pooglądać w środku budynek a szczególnie szerokość miejsc garażowych, wilgoć na ścianach w garażach oraz gdy tylko napada deszcz wodę w garażu itp. Budynek nie został oddany w terminie czyli IV kwartał 2007 r. oraz wykończenie mieszkań oraz współpraca z deweloperem miała dużo do życzenia. Ale o szczegóły trzeba pytać wybranych mieszkańców, nikt Panu nie napisze szczerze na forum w jakich warunkach były wykańczane mieszkania oraz jaka była współpraca z deweloperem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś