Dodaj do ulubionych

pytanie - Cybex Solution

27.02.12, 12:59
Witam,
przymierzamy się do zakupu dwóch fotelików 15-36kg.
Mąż wypatrzył taką tabelę: fotelik.info/pl/testy/grupa:15-36/ocena/malejaco/index.html
Czy Cybex Solution to dobry wybór?
Samochód Kia Cee'd. Z tyłu jeździ trójka dzieci...
Obserwuj wątek
    • kwap666 Re: pytanie - Cybex Solution 27.02.12, 13:09
      romer kid lepszy. bo tapicerka, zaglowek i to jak fotel rosnie smile
      • mrukumaster Re: pytanie - Cybex Solution 27.02.12, 14:23
        jakie fotele teraz jeżdżą w Twojej kii czy to będzie zestaw typu 2x15-36kg i jeden 9-18kg? Jeżeli tak to raczej wątpię, że zmieścisz z tyłu 3 fotele. Mam akurat taką sytuację, że jestem wożony kią ceed kombi gdzie z tyłu są 2 fotele 15-36kg z tych wąskich i ja po środku (ściśnięty między fotelami) więc coś czuje że w Twoim przypadku będzie podobnie bo jedno dziecko prawdopodobnie wyląduje z przodu (te które jeździ w foteliku 15-36kg). Samochód ogólnie miły i przyjemny dla foteli i z grupy 15-36kg to chyba wszystko pasuje.
        • jowitaiczterykoty Re: pytanie - Cybex Solution 27.02.12, 16:29
          Jeżdżą dwa foteliki 9-18 i jeden 0-13.
          Wiozłam już z tyłu 3 jednakowe 9-18 ramatti venus - weszły bez problemu.
          Patrząc na dane techniczne Cybexa i szerokość kanapy powinny mi się zmieścić na tylnej kanapie nawet 3szt.
          Pytam czy to dobry fotelik - bezpieczeństwo, wygoda, pranie tapicerki itp smile
          • mrukumaster Re: pytanie - Cybex Solution 27.02.12, 19:10
            Ale 3 king plusów byś już nie zmieściła wink Bo to nie tylko chodzi o zmieszczenie na siłę a prawidłowy montaż fotela. Radzę podjechać do sklepu i sprawdzić na żywca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka