Dodaj do ulubionych

Pomóżcie bo zwariuję ;)

23.03.14, 22:58
Szukam fotelika rwf dla 15 mies obecnie córki - ale chcę go kupić w czerwcu, na razie mc cabrio daje radę. Młoda jest szczupła, lekka (teraz zaledwie 9kg z hakiem), i jak tak dalej pójdzie to 18 będzie ważyć w podstawówce wink.
Myślałam o besafe (cena dość zaporowa...), mc mobi? Mam audi a6 avant (2003), na siedzeniu gdzie jeździ mała nie mam jeszcze isofix ale można go założyć, ale wolałabym coś na pasy na wszelki wypadek z niezbyt skomplikowanym montażem...
Pomóżcie, bo powoli zaczynam wymiękać wink.
A.
Obserwuj wątek
    • urticeaa Re: Pomóżcie bo zwariuję ;) 23.03.14, 23:33
      romer max fix? smile
      • mika8001 Re: Pomóżcie bo zwariuję ;) 23.03.14, 23:54
        Mam w jednym samochodzie max-fix aa w drugim max-waya.
        Teraz wybrałabym max-waya do obu ale uparlam sie wtedy na isofix.
        Moja córka tez jest drobna - ma 18 miesięcy i wazy 10,5 kg.
        • mariken Re: Pomóżcie bo zwariuję ;) 24.03.14, 10:25
          Fajny całkiem! A jak jest z regulacją pochylenia oparcia? I dlaczego nie max fix?
          smile
    • mariken I jest max way :) 18.04.14, 16:41
      Dostałam fajną cenę, no i się szybko zdecydowałam. Fotelik ekstra, ale głowa leci jak młoda zaśnie uncertain. I muszę coś na bbb szybko stacjonarnie w domu wymyśleć sad.
      • motylanoga71 Re: I jest max way :) 18.04.14, 22:16
        wyciagnelas podporke na maxa w dol? Ta pod nogami dziecka? Mozesz chyba jeszcze sprobowac troche wcisnac fotelik w kanape (tyl fotelika) i dociagnac pasami mocujacymi do podlogi.
        • mariken Re: I jest max way :) 19.04.14, 16:04
          Wszystko na maxa, i podporka i pasy chyba tez, jak dziecie wroci z wojazy to jeszcze pokombinuje z pasami i wciskaniem w kanape wink. Ogolnie fotelik jest ekstra smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka