12.02.11, 09:15
Na krótko wyjeżdzam poza miasto. Zastanawiam się, czy nie założyć stroju ,,na narty,,. Wróciła biała zołza jedna. Wieje, zamiata.I mrozi - nie dużo, ale było już tak faaajnie. Czy ja mogę w ten zimowy czas naciąć forsycji do ukorzenienia?
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: Weekend 12.02.11, 11:57
      Jasne. Rżnij Senko ile wlezie :) I włóż je później do wiadra z ziemią i gdzieś do kącika, aby nie miały za ciepło.
      • se_nka0 Re: Weekend 12.02.11, 17:23
        Urżnęłam :) W piwnicy poczekają. Jaki mrożny wiatr!! Nie dał po powietrzu pochodzić.
        • yoma Re: Weekend 12.02.11, 18:20
          Powiadają, że do czwartku mróz

a potem nie mróz.
          • lellapolella Re: Weekend 12.02.11, 18:51
            a potem nie mróz.

ciekawe, co? tajfun może? No, ja sarkastyczna jestem trochę ale ostatnio dwa dni bez prądu, komp ze zdjęciami mi padł i jeszcze mamoooo, kogut na mnie patrzy...
            A Ty się Senka opatul i korzystaj z życia- miłego weekendu!
            • yoma Re: Weekend 12.02.11, 19:07
              Tak się bałam, że będziesz poszkodowana przez tajfun. Rozumiem, że już OK?

Komp czy dysk?
              • se_nka0 Re: Weekend 12.02.11, 19:12
                Lellla... dobrze, że już masz kontakt ze światem. Opatulam się ;)
                • newill6 Re: Weekend 12.02.11, 19:20
                  ..a ja wole ciepełko,będe w KURNIKU...:)
                  • lellapolella Re: Weekend 12.02.11, 19:33
                    płyta główna, cokolwiek to znaczy... Ale róże w naturze przetrwały:D(foty szlag trafił)
                    Newill, będziesz, znaczy się, chodził teraz spać z kurami? Robisz konkurencję panu Józkowi?
                    • yoma Re: Weekend 12.02.11, 19:39
                      To znaczy, że foty powinny być do odkopania...
                    • yoma Re: Weekend 12.02.11, 19:40
                      Nieee, skoczył na pokerka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka