yoma 15.01.12, 11:59 to ci teraz nie wyślę z powodu mróz. Wyślę, jak odpuści. Może być? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorkasz1 Re: Dorkasz, tych kijów 15.01.12, 15:08 Jasne. Nie chciałabym, abyś się przeziębiła. Ja to się tylko boję żeby one nie zaczęły na poczcie puszczać listków. Bo jak zbyt długo będą w za ciepłym... Odpowiedz Link
yoma Re: Dorkasz, tych kijów 15.01.12, 15:15 Ja to ja, ja się boję, żeby one się nie przeziębiły :) Spoko. Rzeczy ze Wsi wysyłam ze Wsi tuż przed 15, bo wtedy ekspediują :) W ogóle wyjątkowo porządna poczta tam jest, jak na Pocztę Polską. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Dorkasz, tych kijów 15.01.12, 15:55 No Twoja poczta porządna, ale o mojej nie mogę tego powiedzieć. Panią Listonoszkę lubię, ale poczty nie. Karasie od Hes wysłane przed świętami do dzisiaj nie dotarły... Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Dorkasz, tych kijów 15.01.12, 16:10 Właśnie,Dorkasz może szepniesz pani Listonoszce żeby poszperała na poczcie,może gdzieś ta paczka zapomniana leży.Na mojej poczcie powiedziały mi babki ze czasem trzeba się upomnieć.Tak mi głupio:( Odpowiedz Link
yoma Re: Dorkasz, tych kijów 15.01.12, 16:16 Nie tobie ma być głupio, tylko tej %#^@#$%^ instytucji. Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Dorkasz, tych kijów 15.01.12, 19:18 Kurde,żeby to było bliżej to bym pojechała rozróbę popełnić!!!Te karasie na szczęście nie psujące i raczej niezbyt cenne.To raczej taki dowód serdeczności:( Odpowiedz Link
yoma Re: Dorkasz, tych kijów 16.01.12, 13:47 Dla Dorkasz karasie, dla mnie króliki, istne zoo... Odpowiedz Link