yoma 15.02.12, 19:46 że idzie wielki wyż z zachodu i od niedzieli już będzie na plusie. Przetestujmy go :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Sławek mówi 15.02.12, 19:54 kogo ? wyża ? ;) no pewnie, ze idzie, kreci się kolo nas. wystarczy spojrzeć na mapę pogody. www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html Odpowiedz Link
leloop Re: Sławek mówi 15.02.12, 21:46 no to pisze, ze idzie a kreci się przy okazji bo wyż tak ma, niż zresztą tez tylko odwrotnie. a kreci się kolo nas bo pewnie coś go blokuje, u nas dopiero w piątek powietrze ruszy z zachodu, teraz ciągle wieje z północy. Odpowiedz Link
leloop Re: Sławek mówi 17.02.12, 18:05 po południu wiatr skręcił wreszcie na zachodni, dym od sąsiadów wali prosto na mnie. mży, musiałam wleźć do domu. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Sławek mówi 18.02.12, 08:24 Plus! Plus - powiadam Wam. Na termometrze. Nic to, że tylko jeden, ale będzie lepiej. Codziennie przechodzę koło ,,naszego,, ogródka działkowego. Jakże mi nie pasuje ta cisza, brak kogokolwiek na dzialkach. Westchnę sobie ciężko i póki co idę dalej. Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Sławek mówi 18.02.12, 09:55 Ma ktoś kajak?Przydałby się.Ciepło,słońce piękne ale woda wszędzie. Odpowiedz Link
yoma Re: Sławek mówi 18.02.12, 11:36 Czy widzę. Stopnie. Jedziemy na kulig, póki można :) Odpowiedz Link