02.01.13, 10:31
zakładam, żeby nie było szukania. tylko proszę same adresy i linki, ew. czy polecacie czy odradzacie.
komentarze, newsy typu "a ja kupiłam sobie łopatkę" czy niezadowolenie z pogody proszę do osobnych wontkow
Obserwuj wątek
    • leloop MAREK PODSTOLEC 02.01.13, 10:33
      allegro.pl/Shop.php/Show?id=12320305
      • lellapolella Re: MAREK PODSTOLEC 02.01.13, 11:53
        Pana Podstolca polecam jak najbardziej, sadzony są ogromne, można z każdej wykroić kilka:)
        Poza tym, na allegro moja ulubiona Julka_ula
        a także
        motylek305
        grzegorz_byliny

poza all.
        forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=50567&start=420 szkółka, można zamawiać przez mail, wielki wybór, przyzwoite ceny, pełna zgodność odmianowa

• lellapolella i jeszcze 02.01.13, 14:35
          clara_w na all.- pnącza
    • leloop Re: SKLEPY 03.01.13, 08:51
      LEGUTKO
      PNOS
      PLANTICO
      VILMORIN
      POLAN
      • yoma Re: SKLEPY 04.01.13, 11:04
        Szmit w Ciechanowie. Oko bieleje. Tyle że nie przez net, ale jakby kto był w okolicy..
      • leloop Re: SKLEPY 17.01.13, 11:03
        ŚWIAT CEBUL
        • dorkasz1 Re: SKLEPY 17.01.13, 13:22
          Cebule i byliny Bogdan Królik
          • leloop Re: SKLEPY 22.01.13, 21:44
            FLORINI
            • leloop Re: SKLEPY 22.01.13, 21:45
              E-CLEMATIS
              • leloop Re: SKLEPY 22.01.13, 21:47
                SADZAWKA rośliny wodne i nie tylko
                • lellapolella Re: SKLEPY 26.01.13, 20:22
                  przepraszam, ktoś tę "Sadzawkę" sprawdzał czy tylko tak jątrzymy?
                  • leloop Re: SKLEPY 27.01.13, 00:34
                    > przepraszam, ktoś tę "Sadzawkę" sprawdzał
                    no nie sprawdzał ale chętnie by sprawdził. wrzuciłam bo są tam rzeczy mnie osobiście interesujące wiec chociaż jako przypominajke.
                    obejrzałam sobie sklep, stronę szkółki, wygląda dość konkretnie, odnoszę wrażenie, ze ci ludzie wiedza co hodują i co sprzedają.
                • leloop Re: SKLEPY 06.02.13, 19:35
                  HYDROFLORA doczytałam na FO, ze firma godna polecenia
                  • asta6265 Re: SKLEPY 18.03.13, 13:31
                    Szkółka bergenia na www.kwietnik.com.pl
                    W zeszłym roku robiłam u nich zakupy. Duże zdrowe sadzonki. Poprosiłam o zdjęcia sadzonek, nie było problemu. Dziś przysłali mi swoją ofertę. Księga 100 stronicowa.
                    • asta6265 Re: SKLEPY 18.03.13, 13:37
                      Na allegro nick: kwietnik_com_pl
                      • lellapolella Re: SKLEPY 18.03.13, 19:10
                        Asta, ja nie wiem, czy ta "Bergenia" nie ma czasem coś wspólnego z panem Podstolcem... Dostałaś sadzonki w doniczkach?
                        Mają powalającą ofertę, zajrzałam i zobaczyłam oczami duszy, jak kończę żebrząc pod kościołem;P
                        • asta6265 Re: SKLEPY 20.03.13, 12:15
                          Myślisz? Tak sadzonki były w doniczkach. Oferta zarombista.
                          • lellapolella Re: SKLEPY 20.03.13, 14:16
                            Asta, pomyliłam się, panamarkowa jest "Gardenia";)
                            w tym "Kwietniku" na pewno zamówię ale jakoś na początku lata, żebym wiedziała, ile mam miejsca i czy w ogóle. Mają mnóstwo moich chciejstw:)
                            • lellapolella Re: SKLEPY 17.04.13, 11:19
                              allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20350470
                              są naprawdę świetni, czarny koń allegro:))
                              • imbirova Re: SKLEPY 08.05.13, 06:07
                                lellapolella napisała:

> allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20350470
                                > są naprawdę świetni, czarny koń allegro:))

Też tak sądzę. Szkółka Borysławice - piękne rośliny, niedrogo w stosunku do jakości.
                                Marek Podstolec - 100% sukcesu, duże sadzonki.
                                Fuksjana.pl - jestem, bardzo bardzo rozczarowana. Pelargonie dwa razy droższe i dwa razy brzydsze niż w prowincjonalnej kwiaciarni w Piechowicach (razem: cztery razy do kitu). Nie formowane, jedna pożółkła, w niczym nie przypominają tych z filmu umieszczonego na stronie, mającego ilustrować zupełnie przypadkowe zamówienie. Wysokie ostróżki zwinięte w kłębek w kapersie i wygląda na to, że takie krzywe już zostaną. Tym bardziej przykre, że zamówienie złożone kilka miesięcy temu zrealizowano 7 maja: w czasie, kiedy chciałoby się mieć już rośliny, które zdobią, a nie materiał wyjściowy.
                                • leloop Re: SKLEPY 22.01.14, 10:07
                                  sklep VILAMALIA
                                  Z preparatami do ogrodu, domu na bazie mikroorganizmów. z programu "Maja w ogrodzie"
                                  • edziakrys Re: SKLEPY 22.01.14, 13:18
                                    RosaĆwik. Polecam!!! Rośliny piękne, zdrowe, dobrze zabezpieczone, porady konkretne, fachowość w 100%!
                                    rosacwik-sklep.pl/
                                    • lellapolella Re: SKLEPY 09.05.14, 14:17
                                      zdecydowanie
                                      allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13024767
                                      rośliny wypasione, ceny przystępne, kontakt świetny, nawet w długi weekend;) a pakowanie to już mistrzostwo świata- musiałam ciąć karton, żeby się dostać do środka, gdzie wszystko było poustawiane jak na regale

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka