Dodaj do ulubionych

Senka - Grażyno :)

02.04.13, 22:05
Oby wiosna przyszła jak najszybciej, a zaraz po niej lato i niech Ci rośnie i się rozwija na zielono, zakwita kolorowo i pachnie i zachwyca i wogle wszystkiego naj, naj, naj... troszkę spóźnione.
https://lh4.googleusercontent.com/-tzTP2IJ801w/S1iiYvSyC1I/AAAAAAAACTc/ZcbI6Zr_5_Q/s580/DSC08819.JPG
Obserwuj wątek
    • se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 07:07
      Dziękuję bardzo.
      • leloop Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 08:31
        Najlepszego :)
        urodziny ? imieniny ? bo się już pogubiłam ;)
        • dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 09:28
          Imieniny Grażyny 1 kwietnia.
      • sigrid6 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 09:42
        Najpiękniejsze jest to czego się nie ma,
        na co czekasz i tęsknisz od lat,
        najpiękniejsze są zawsze marzenia,
        kolorowy , bajkowy świat.
        Wszystkiego najlepszego :-)))
        • bei Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 09:48
          nie zmieniaj się:)- masz pasję, a ona fundamentem by zyc szczęśliwie

i jeszcze ZDROWIA i kasiorki i zyczliwosci od wszystkich wokół i zadowolenia-spełnienia na każdej niwie zycia:)!
    • hesperia1 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 10:04
      Senuś wszystkiego naj,naj,zdrowia,radości i wiosny nie tylko w sercu:*
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/qi/zkme/0SY69Oa7mRkUeJbp6B.jpg
      • se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 10:07
        Dziękuję :) Uśmiecham się do Was spomiędzy zasp. Śnieżnych.
        • dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 10:19
          Hes, ależ piękny ten bez! Aż prawie poczułam jego zapach:) Niestety, prawie robi różnicę... Jak patrzę na to białe... wyć się chce.
          • lellapolella Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 11:00
            Senuś, wiosny Ci życzę i zdrowia i piękna i wiosny:))
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mb/mc/xb7f/sBrnjz1bDEOryVU44X.jpg
            • yoma Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 11:08
              Seneczko, 1000 :)
            • horpyna4 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 12:06
              Przede wszystkim wiosny, zdrowie przyjdzie samo. Bo teraz to można pochorować się nawet od patrzenia przez okno...
              • se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 12:18
                O to, to :)
                Dziękuję.
                • edziakrys Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 17:53
                  Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
                  Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
                  Dużo wzlotów i szaleństw,
                  Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
                  Cudownych uczuć, które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
                  Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
                  Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności!

• kizuk Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 18:02
                    Uśmiecham się najpiękniej,jak umiem i składam najpiękniejsze życzenia.
                    Sto lat,Solenizantko!
                    • se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 18:44
                      Dziękuję :)
                      • dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 22:12
                        Nie wiem jak Wy, ale ja się trochę gubię w tych imieninach/urodzinach. Zrobiło nas się tutaj już całkiem sporo i trudno to ogarnąć. Pozwólcie, że wszystkim razem i każdemu z osobna złożę życzenia urodzinowo-imieninowe i tym samym zakończę ten zwyczaj, bo nie chciałabym nikogo urazić, a spamiętać te wszystkie okazje nie jestem w stanie.
                        Ta po lewej na imieniny, a ta po prawej na urodziny - najlepszego wszystkim i zawsze :)
                        https://lh4.googleusercontent.com/-PzKAxgk39zI/TT_-D6mqigI/AAAAAAAAHL0/weXdAW2aWoU/s580/DSC01326.JPG
                        • leloop Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 22:40
                          może tak, jak kto pamięta i mu zależy to niech świętuje, wolność słowa i demokracja, w granicach rozsondku of c. ;P
                          jak Dorkasz pisze, sporo nas tu i wkrótce wpadniemy w jeden, wielki życzeniowy ciąg. mnie osobiście to lata, nie strzelam focha jak mi kto nie winszuje, gdyby nie moja osobista matka już dawno nie pamiętałabym kiedy mam urodziny ;)
                          Nieustające 100 lat wszystkim. Ament :)
                          • se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 04.04.13, 09:56
                            No to amen. Powyższe tak na prima - aprilis było :)
                            • dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 04.04.13, 10:23
                              Nie do końca wiem o co Ci chodzi Senko. Życzenia składałam Ci nie na prima-aprilis tylko całkiem poważnie. I całkiem poważnie napisałam też o tym, że się gubię. Odczuwam pewien dyskomfort, gdy nie pamiętam o czyichś imieninach/urodzinach i życzenia składam z opóźnieniem, tak jak było to w przypadku Twoich imienin. Nikogo nie zmuszam do nie składania życzeń, jeśli o nich pamięta. Ja nie przywiązuję wielkiej wagi do imienin i do życzeń z tej okazji, a nie chciałabym urazić żadnej osoby, dla której jest to ważne. A takie opóźnienia, zapominania, to raczej nie świadczą za dobrze o zapominalskim. Aby więc tego uniknąć złożyłam życzenia "hurtowo" i zapewniam, że życzę Wam jak najlepiej nie tylko w dzień imienin lub dzień po nich, ale w całkiem zwykły dzień również. Imienin nie obchodzę, a że wolność jest, to mogę chyba tak zrobić?
                              • se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 04.04.13, 10:34
                                Dorkaszku - o nic mi nie chodzi!! Po prostu zakończyłam wątek zgadzając się z rzedmówczyniami, żeby imienin/urodzin nie akcentować na R.O. Tyle. Nadmieniłam jednocześnie, że jako ostatnie były imieniny Grażyny, które wypadały w prima - aprilis. Tyle. Myślałam, że pisząc skrótowo będę zrozumiana.
                                • dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 04.04.13, 10:42
                                  Aaaa no to dobrze, wszystko jasne, bo nie chciałam, aby zrobiło Ci się przykro :) Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka