27.11.13, 10:52
Cicho ostatnio na forum się zrobiło - czyżby i Was dopadła jesienno zimowa chandra? Bo mnie owszem już miesiąc trzyma i na poprawkę humoru zafundowałam sobie małe zakupy.
Przy wejściu do furtki mam taki zacieniony zakątek i postanowiłam zrobić tam hostowisko. Nowe nabytki dołączą do 6 pozostałych, które sadziłam we wrześniu. Myślę, że będą zadowolone z takiego miejsca.
Nowe dzieciaki:
Great Expectations
Valley's Glacier
Christmas Candy"
Minuteman
Carnival
Birchwood Parky's Gold
Touch of Class
Thunderbolt
Lakeside Dragonfly
Silver Threads and Gold"
June Fever
Paradise Joyce
Dream Weav
Obserwuj wątek
    • leloop Re: Hostowo 27.11.13, 13:13
      za oknem zawisła szara chmura, dzień specjalnie nie różni się od nocy, do tego chłop przywlókł zarazę, która w końcu mnie dopadła a ja jak choruje to noże w powietrzu latają, bez kija lepiej nie podchodzić i jeszcze te cholerne święta w perspektywie, byle przetrwać do 2 stycznia :]
      dziś zamówiłam sobie na wyprzedaży tulipany acuminata, na które polowałam od kilku lat :)
      https://www.photos-album.net/var/resizes/fleurs/tulipa-acuminata/tulipe-botanique-acuminata_19.jpg?m=1375783823
      • horpyna4 Re: Hostowo 27.11.13, 14:43
        Twój chłop taki, jak mój. Mój też przywlókł zarazę i też mnie dopadła. Jakaś wredna angina.
        • yoma Re: Hostowo 27.11.13, 21:50
          Przyjmijcie wyrazy.
          • newill6 Re: Hostowo 28.11.13, 11:45
            lubię hosty..pochwalam zakupy!
            ..a ja remoncik robię i nie choruję..a wam współczuję..
            • leloop Re: Hostowo 28.11.13, 13:15
              już lepiej Newill, poza tym wyszło słońce i żyć się zachciało. dziękuję :)
              • newill6 Re: Hostowo 28.11.13, 23:05
                ...no..to mi sie podoba..wystarczy że sie pokazałem a juz wyzdrowiałaś...:)
                • leloop Re: Hostowo 29.11.13, 08:04
                  niech Ci będzie ;) ze wspomaganiem (mleko+miód+masło+czosnek)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka