dorkasz1 01.01.14, 11:51 ...mamy ładny :) Taki wiosenny, radosny :) Faaajnie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Suwaczek... 01.01.14, 20:43 no trzeba Dorkasz trzeba jakoś się zmotywować. u nas kolejna wichura, na oceanie 10metrowe fale, nasz noworoczny spacer "brzegiem morza" skończył się przemoczeniem do gaci, potem burza z wiadrami lejącej się z nieba wody, podtopione drogi, zwalone drzewa. Odpowiedz Link
leloop Re: Suwaczek... 01.01.14, 21:18 > U nas w TV Gniew oceanu (The Perfect Storm) :) u nas tez był "perfect storm", dawno nie widziałam takich fal, woda zlewała nas od dołu z fal rozbijających się o skały i od góry z nieba. gdy wróciliśmy ze spaceru teściowa mało nie zeszła, 7 osób ociekających woda, z woda wylewającą się z butów i kaloszy a my jeszcze musieliśmy wsiąść do samochodu i wrócić do domu. ja wróciłam w mężowskich roboczych spodniach co je był zostawił, bluzie teścia, skarpetach i kroksach teściowej ;D jak będę miała foty oceanu to je wrzucę Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Suwaczek... 01.01.14, 20:49 Letko ostatnio nie macie... U nas pogoda jak dzwon. Spacer piękny po prawie wiosennym lesie. Kot zachowuje się tak, jakby to był marzec. Ptaki zapiewają na zalotną nutę. Nie wiem co to będzie, bo nawet dereń ma rozpęknięte pąki, a leszczynowe męskie zaczynają być lekko przyżółcone, znaczy, że pyłek powoli wypuszczają. Lubię ciepło, ale boję się, że będzie tak jak parę lat temu, gdy w styczniu tak spęczniały pączki bzów, że jak później w lutym ścisnęło je mrozem, to był to pierwszy rok, gdy nie zakwitły bzy :( Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Suwaczek... 01.01.14, 20:50 Jak oglądam ten film, to zawsze się usmarkam do kolan. Nie na moje nerwy, za smutny. Odpowiedz Link
leloop Re: Suwaczek... 02.01.14, 10:27 > Nosi was kumki, co? :P a pewnie, ze nosi ;) w takiej Gdyni dzień dłuższy o 10 minut a we Wrocku 9. u mnie tez pewnie coś koło tego :) na dodatek po burzy spokój i słońce, zaraz wypełzam w plener sprzątać to co wiatr poprzestawiał. Odpowiedz Link
edziakrys Re: Suwaczek... 13.01.14, 22:01 Codziennie spoglądam na suwaczek i aż serce rośnie! W niedzielę przyszedł mój brat i mówię mu tak jak suwaczek podpowiada, że do wiosny 67 dni a on mi na to " a jak w 67 dniach zmieści się 120 dni zimy?.... " Popsuł wszystko :( Odpowiedz Link
yoma Re: Suwaczek... 13.01.14, 22:14 A wiesz, dlaczego jeden mój były jest jednym moim byłym? Bo na moje radosne Wiosna przyszła! zwykł był odpowiadać Przyszła, to i pójdzie. Autentyk :) Odpowiedz Link
edziakrys Re: Suwaczek... 14.01.14, 12:13 Dobrze zrobiłaś że dziada pogoniłaś! Gruboskórny niewrażliwiec :D Odpowiedz Link