09.07.14, 10:27
tyle chrzanienia się z sianiem i rozsadami a mój tytoń leśny okazał się bynajmniej nie:(
w życiu bym się dla ozdobnego zwykłego tyle nie męczyła... Niby wysoki, niby pachnie ale łeeee...
Widziałam na all. firmowe nasiona leśnego- myślicie, że warto teraz kupić czy lepiej czekać do wiosny?
Obserwuj wątek
    • asta6265 Re: ożesz 09.07.14, 13:31
      Teraz już nie ma co, poczekaj do wiosny. Kupisz sobie świeże nasiona. Ja z mojego też nie jestem zadowolona. W ogóle to bardzo wolno rosnie i wcale nie jest taki jak na opakowaniu w sensie wielki.
      • lellapolella Re: ożesz 09.07.14, 17:19
        Chyba, że wiosną będą te same, tylko z naklejoną banderolką;P A ty, Asta, kupne miałaś?
        Ja miałam dostane i łudziłam się do zeszłego tygodnia a tu, kurna, różowy...
        • asta6265 Re: ożesz 11.07.14, 18:27
          Kupne, jak chcesz to Ci podeślę, bo zostało mi trochę, a te nasionka to dosłownie pył.
          • lellapolella Re: ożesz 11.07.14, 20:40
            wiesz co, to nie wywalaj, jakby nie było wiosną, to się przypomnę, a może będziesz miała świeże:)Fajnie by było, jakbyś fotkę wstawiła, gdy będzie w rozkwicie, bo wiadomo, że ładniejszy niż u Ciebie nie będzie, łatwiej byłoby zdecydować, czy się w ogóle w to bawić czy nie. Moje nasiona też były jak pył- może tytonie tak mają? To mój pierwszy raz z ozdobnymi, dotąd siałam tylko machorkę i też była jak kurz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka