Dodaj do ulubionych

Chyba roztałam się z doktor Główczeską

20.12.10, 18:14
Roztałam się z lekarzem psychiatrą do którego chodziłam prywatnie. Raz nawet byłam w Środzie Wlkp. u tej lekarki. Trudno mi jest zaufać tej lekarce poszło o te telefony jak naprawde tego potrzebowałam. Co zrobić. Płakać mi się chce jestem załana. Trudno mi się zmotywować się do brania leków, które zapisała mi ta lekarka , która upała się przy dwóch tych samych leków jeden tylko o połowe większej dawce jeden inny do doraźnego brania leków.
Nie znam innego dobrego lekarza, który nie jest kolerzanką doktor Główczeskiej , ani kolegą tej lekarki . Nie powiedziałam tej lekarce , że do niej nie przyjde , ale dałam do zrozumienia tą złość, zniechęcenie , że nie ufam jejn przynajmniej na chwilę . Zanim powiedziałam , że nie lubię lekarki to ona sama chyba to dopowiedziała i na tym się nie kończy i to nie wszystko.
Obserwuj wątek
    • edytunia86 Re: Chyba roztałam się z doktor Główczeską 20.12.10, 18:19
      Co robić. Będe wdzięczna za każdą odpowiedź. Tym bardziej, że narazie nie umówiłam się do tej lekarki.
      • edytunia86 Re: Chyba roztałam się z doktor Główczeską 20.12.10, 18:20
        Narazie mam wraźenie że wpadam w bezsens
        • edytunia86 Re: Chyba roztałam się z doktor Główczeską 20.12.10, 18:21
          Nie jest mi z tym dobrze , że tak wyszło.
    • edytunia86 Re: Chyba roztałam się z doktor Główczeską 20.12.10, 18:55
      Już mam skok enzymów wątrob owych od jednego z leków i nie wykluczone,że nasilenie stanów depresyjnch od jednego z leków do doraźnego brania według ulotki od tych dwóch leków.
    • mskaiq Re: Chyba roztałam się z doktor Główczeską 21.12.10, 09:51
      Z tego co napisalas wynika ze projektujesz swoja niechec do doktor Glowczeskiej
      na wszystkich lekarzy w Srodzie Wielkopolskiej.
      Tak nie mozna robic, to ze ktos zna ja nie oznacza ze ma dokladnie taka sama opinie
      jak doktor Glowczynska.
      Lepiej nie przypisywac ludziom tego czego nie wie sie na pewno. To stwarza
      bardzo wiele problemow bo nagle czujemy sie otoczeni przez ludzi ktorzy sa
      nam wrodzy, albo mysla tak jak doktor Glowczynska.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • edytunia86 Re: Chyba roztałam się z doktor Główczeską 21.12.10, 13:53
        Niestaty mam zwyczaj cytania ulotek I juz nawet ktoś to potwiedził co wysło w ostatnich wynikach badań.
    • bossbest Re: Chyba roztałam się z doktor Główczeską 13.01.15, 16:41
      Jestem w tej samej sytuacji.
      odpowiedz na mój post-nawiążemy kontakt.
      • aa_propos Re: Chyba roztałam się z doktor Główczeską 13.01.15, 21:08
        Może zróbcie spotkanie z tą Główczesko póki czas we trójkę i wyjasnijcie sobie sprawę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka