patja Re: Uri czemu się nie odzywasz? 07.05.04, 21:16 Carlo faktycznie nie wiem, co sie dzieje z Uri... Nagle zniknela i chyba nic nie pisala. Jesli cos bedziesz wiedziec to daj znac prosze. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Uri czemu się nie odzywasz? 07.05.04, 21:19 Dobrze. Zaczynam się już o nią martwić.Tak nagle zniknęła.Napisałam coś w Twoim poście. Jeśli masz ochote to przeczytaj. Jeszcze raz pozdrawiam i dam znać. PS. Jak samopoczucie? Mam nadzieje, że ok. Odpowiedz Link Zgłoś
patja Carlo... 07.05.04, 21:21 Oczywiscie, ze juz przeczytalam :-) Ciesze sie, ze masz pozytywny nastroj i dobrze sie czujesz to najwazniejsze. A propos Uri to ona zniknela tak jakos w zeszlym tygodniu, ale mam nadzieje, ze wkrotce sie pojawi i naklika, ze wszystko dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Uri czemu się nie odzywasz? 07.05.04, 21:23 wiem tylko, ze Uri nie czuła się ostatnio najlepiej.. i też się martwię od jakiegoś czasu.. Uri - odezwij sie proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Uri czemu się nie odzywasz? 07.05.04, 21:30 Szkoda, że nie wiem gdzie biedaczka mieszka. W Łodzi jestem 5 dni w tygodniu. Może mogłabym jej jakoś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: Uri czemu się nie odzywasz? 07.05.04, 21:44 Carlo, ze tak spytam... czy masz numer gg? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Uri czemu się nie odzywasz? 07.05.04, 21:58 Tak moj nr to 1313230 Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Uri czemu się nie odzywasz? 08.05.04, 10:04 wiadomość od Uri: nie najlepiej się czuje.. żeby nie powiedzieć źle.. :( rozważa "połozenie sie" w szpitalu na trochę.. to dla tych, co się martwią.. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Uri czemu się nie odzywasz? 08.05.04, 10:07 Dzięki za wiadomość. Jak Ty się czujesz dzisiaj? Mam nadzieje, że lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Uri czemu się nie odzywasz? 08.05.04, 10:13 ciut lepiej.. niewiele, ale zawsze cos.. choć do ideału daleko.. dzięki za troskę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Uri czemu się nie odzywasz? 08.05.04, 10:14 Dzięki za pozdrowienia.Nevado wiem, że to banalne, ale będzie lepiej. Pamiętaj o tym. Głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś