fatal_morgana 14.11.04, 18:07 Czy ktoś brał ten lek? Czy działa na lęki i nerwicę? Proszę o opinie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hella100 Re: Trittico 15.11.04, 08:46 Bralam kila roznych lekow, ale dopiero Trittico zaczelo mi pomagac. Nie wiem, jak bedzie z Toba, roznie ludzie reaguja na te same leki. U mnie podzialalo na leki, na bezsennosc i ogolnie poczulam sie lepiej, czego i Tobie zycze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fatal_morgana Re: Trittico 15.11.04, 12:45 Dziękuję Ci bardzo. A po jakim czasie zauważyłaś efekty? I czy lek nie spowodował u Ciebie tycia? Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Trittico 16.11.04, 08:42 fatal_morgana napisała: > Dziękuję Ci bardzo. A po jakim czasie zauważyłaś efekty? I czy lek nie > spowodował u Ciebie tycia? Efekty zauwazylam dosyc szybko, nie pamietam dokladnie, bo bylo to juz dawno. Nie przytylam po trittico, ale rowniez nie chudne. Przy anafranilu zaczelam szybko tyc i musialam go odstawic, zreszta i tak mi nie pomagal. Kazdy lek ma jakies skutki uboczne ale nie musza byc przykre, na przyklad po efectinie mialam cudne sny, ktorych teraz bardzo mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mersault Re: Trittico 15.11.04, 16:19 >roznie ludzie reaguja na te same leki Ja juz na sama nazwe pozytywnie reaguje... Odpowiedz Link Zgłoś
fatal_morgana Re: Trittico 20.11.04, 15:16 Czy ktoś jeszcze może wypowiedzieć się na temat Trittico? Odpowiedz Link Zgłoś