antylooo 14.02.05, 00:44 boli mnie. wszystko. z nerwów, których juz nie ma /po proszkach/. ale ciagle boli, szczegolnie płucka i serducho. znacie jakies sposoby na takie rzeczy. bo znowu bede czekać az zacznie świtać. wtedy przestaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutaska3 Re: nerwy 14.02.05, 11:28 <moze niech ktos po gowce poglaszcze> ja nie znam innych,mnie nie boli.. moze sobie ejszce wmowic ze nie ma sie serca.. a cos czego sie nie ma ,nie moze bolec ,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
chaimbers Re: nerwy 15.02.05, 23:35 Nie sluchaj głupot! Nie wiem szczerze mówiąc jak Ci pomóc ale ja mam tak samo wiec nie jesteś sama Od trzech tygodni biore proszki (Asentre) i w sumie to prawie przestało mnie boleć ale np. dziś znowu troche poczułem serducho :/ Wiem że to nie jest fajne i też wiele razy nie spałem całą noc W takich chwilach żałuje że nie mam kablówki ;) Jakbyś chciała pogadać to ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antylooo Re: nerwy 15.02.05, 23:59 ja mam hydroxyzinum na razie i troche nawet pomagal ale chyba sie juz przyzwyczailam. robilam mnostwo badan i wiem ze nie dolega mi nic "fizycznie",u psychiatry jestem dopiero na etapie badan:( moze dostane niedlugo cos skuteczniejszego. jesli mozesz to napisz mi co to za proszki Asentre? ps. tez nie mam kablowki. znam ten bol:) Odpowiedz Link Zgłoś
chaimbers Re: nerwy 16.02.05, 00:57 Hydroxyzinum to chyba na rozcienczenie krwi? Na poczatku moich dolegliwości , czyli tez ból głównie w okolicach serca, lekarz wstępnie też przepisał mi hydroksyzyne ale po wszystkich badaniach (przeswietlenia , echo itp itd.) i po rozmowach doszli do wniosku ze to tzw. depresja maskowana a bóle występuja na tle nerwowym. Asentra to lek przeciw depresyjny Biore go od trzech tygodni niecałych więc jeszcze nie wiem o nim zbyt wiele. Podobno trzeba go brać nawet około pół roku ale jeśli to miałoby mi pomóc to nie widze problemu :) Jeśli chcesz wiedzieć jeszcze coś wiecej to podaj mi swoje gg lub maila i jakos sie skontaktujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś